- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Суха коса в краищата
sujalqvam 4e 6e pisha na latinica no prosto laptopa mi ne iska da prevkliu4i na bulgarskitaa poprincip az imam mnogo zdrava i hybava kosa no tq vinagi v krai6ata e prekaleno suha
mn molq nqkoi ako zn kak da se spravq s problema da pomaga! ms predvaritelno
ps: o6e vednuj se izvinqvam za ezika
съжалявам че ше пиша на латиница но просто лаптопа ми не иска да превключи на българскитаа попринцип аз имам много здрава и хъбава коса но тя винаги в краишата е прекалено суха
мн моля някои ако зн как да се справя с проблема да помага! ms предварително
пс: оше веднъж се извинявам за езика
Липсва описателно заглавие.
Редактирано от kalpazanka. При трудности ползвай това- http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Защо не отрежеш малко краищата,може да са изтощени,след това слагай балсами и други.Има голям избор на такава козметика.
ami vseki mesec podstrigvam vsi4ko cufnalo i sled tva tq pak si e taka i balsam polzvam
ами всеки месец подстригвам всичко цъфнало и след тва тя пак си е така и балсам ползвам
Редактирано от kalpazanka.
Аз бях така,но от както почнах да ползвам маската на Lorys (мн я препоръчвахте и я опитах...мерси) ми е супер косата...Тази с ефект като от змийско масло ползвам...въпреки че силиконът не е добър за кожата на главата.За това я слагам само веднъж седмично
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ne s ni6o ne sum q pipala po edno wreme polzwah edin krem za iswetlqwane na kosata kojto mi q dokara do rijaw cwqt i towa be6e.... a i da poqsnq polzwah go, no ne sum si go slagala wyrhu krai6ata
не с нишо не съм я пипала по едно време ползвах един крем за изветляване на косата който ми я докара до рияв цвят и това беше.... а и да поясня ползвах го, но не съм си го слагала върху краишата
Момиченце, ползвай abv кирилизатора, към който ти дадох вече линк. Няма да се занимавам да кирилизирам всеки твой пост.
kalpazanka
Защо не пробваш с хума? Потърси в Гугъл малко повече информация и виж , може да ти свърши работа![]()
Има разни масла - бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и т.н.., всички стават за изтощени и сухи краища.
Масло от пшеничен зародиш на Икаровползвам го и съм адски доволна.. Както казаха и по-нагоре маската на Lorys с змиийско мляко , може да си вземеш и шампоана ..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Даа,маската на Лорис е много добра!Но също ще е добра идея да отидеш на фризьор да ти обере връхчетата.Можеш също да си правиш маски с бадемово масло.Потърси из Гугъл...![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..