.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Суха коса в краищата

sujalqvam 4e 6e pisha na latinica no prosto laptopa mi ne iska da prevkliu4i na bulgarski taa poprincip az imam mnogo zdrava i hybava kosa no tq vinagi v krai6ata e prekaleno suha mn molq nqkoi ako zn kak da se spravq s problema da pomaga! ms predvaritelno

ps: o6e vednuj se izvinqvam za ezika

съжалявам че ше пиша на латиница но просто лаптопа ми не иска да превключи на български таа попринцип аз имам много здрава и хъбава коса но тя винаги в краишата е прекалено суха мн моля някои ако зн как да се справя с проблема да помага! ms предварително

пс: оше веднъж се извинявам за езика

Липсва описателно заглавие.
    Редактирано от kalpazanka. При трудности ползвай това- http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Защо не отрежеш малко краищата,може да са изтощени,след това слагай балсами и други.Има голям избор на такава козметика.

Град
    Света На Мечтите
    ami vseki mesec podstrigvam vsi4ko cufnalo i sled tva tq pak si e taka i balsam polzvam

ами всеки месец подстригвам всичко цъфнало и след тва тя пак си е така и балсам ползвам

Редактирано от kalpazanka.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    боядисваш ли я ?

Аз бях така,но от както почнах да ползвам маската на Lorys (мн я препоръчвахте и я опитах...мерси ) ми е супер косата...Тази с ефект като от змийско масло ползвам...въпреки че силиконът не е добър за кожата на главата.За това я слагам само веднъж седмично
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Света На Мечтите
    ne s ni6o ne sum q pipala po edno wreme polzwah edin krem za iswetlqwane na kosata kojto mi q dokara do rijaw cwqt i towa be6e.... a i da poqsnq polzwah go, no ne sum si go slagala wyrhu krai6ata

не с нишо не съм я пипала по едно време ползвах един крем за изветляване на косата който ми я докара до рияв цвят и това беше.... а и да поясня ползвах го, но не съм си го слагала върху краишата

Момиченце, ползвай abv кирилизатора, към който ти дадох вече линк. Няма да се занимавам да кирилизирам всеки твой пост.
    kalpazanka

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Защо не пробваш с хума? Потърси в Гугъл малко повече информация и виж , може да ти свърши работа

Има разни масла - бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и т.н.., всички стават за изтощени и сухи краища.

Град
    Света На Мечтите
    благодаря много

Град
    Света На Мечтите
    и все пак други идеи

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Масло от пшеничен зародиш на Икаров ползвам го и съм адски доволна.. Както казаха и по-нагоре маската на Lorys с змиийско мляко , може да си вземеш и шампоана ..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Даа,маската на Лорис е много добра!Но също ще е добра идея да отидеш на фризьор да ти обере връхчетата.Можеш също да си правиш маски с бадемово масло.Потърси из Гугъл...
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си