- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля не подминавайте темата ми ...
таа не ми отговори на въпроса по-горе..Първоначално написано от sExYbEbS
^^^
Бургас <3
отговорих ти... познаваме се от близо две годиниПървоначално написано от TheBobqk
![]()
Значи,че е простак.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еееее, ама Секси Бебссс, моля ти сееееее!!! Сама си написала "моля не подминавайте темата ми" и аз като отговорен гражданин, винаги, когато вляза в "Любов" и влизам тук и естествено, трябва да напиша нещо. Няма стига-мига. Пък щом и от 2 години се познавате, сватба нема ли да дигате =D> =D> =D> Обааааааааааа![]()
![]()
Първоначално написано от Backspace93
![]()
![]()
![]()
деца сядай те си на дупетата и си гледай те учебниците.. "запалки" детска му работа !
А остави децата да са радват!!! Не бъди злонамеренаПървоначално написано от zlonamerena
![]()
ее добре,добре.. чудя им се само.. на тяхните години аз лично си играех още с кукли и незнаех какво е това гадже..Първоначално написано от Backspace93
апък те вече и запалки и опипванияя.. поколението върви към мн добър просперитет
![]()
е никога не сме се опипвали ... пък това е само една закачка какво толкова ....Първоначално написано от zlonamerena
![]()
![]()
![]()
![]()
Авторке.. като е само една закачка,за какво беше пусната темата?![]()
еми ддз просто наистина много го обичам ... и ми се искаше да разбера какво означава това дето ми е казал ...
моля , не подминавай поста ми ..
сорка за тъпия въпрос ..
АМА ТИ НА КОЛКО 10 ГОДИНИ СИ ?!?!?!?![]()
Означава, че е разгонен пубер. Ей тва означава.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Значи, че е простак !
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
14Първоначално написано от nadetee
![]()
![]()
на 10 такива неща не сме правили ся
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sweety11
познавам го дооста време и смея да твърдя ,че не е чак простак
![]()
![]()
![]()
Значи е от възрасттаПървоначално написано от sExYbEbS
Ще го израсте .
![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
не подминах темата ти,голяма грешка.
доволно е малоумна.
глупостта около мен ме уморява
omg mom4etata sa mn zle az sam na 13 i ot 11 godi6na vazrast samo zapalki mi biqt. da har te ili har gaza ti se taz. no 4esno ti kazvam 4e ne e sig dali te haresva se pak ima6 6ans![]()
![]()
ne badi mn lesna badi interesna (ma i ne badi tolkova trudna malko leka i mnogo misteriozna)
Освен да спамите, да обиждате авторката и да ѝ се подигравате друго не правите. Не може ли просто да не напишете глупавия си коментар??
По темата: Хм..одавна съм забравила болката от запалкатаМиличка, той е на 14 и още ти прави запалки?! Зарежи тая работа..Не те харесва..Съжелявам!
![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Означава, че си попаднала на изключителен селски простак. А да губиш време в опити да разбереш обгърнатия в идиотщина смисъл на думите му... Ако е някой, който ти харесва, по-добре преглътни и подмини, понеже нищо добро не вещае подобно поведение.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
не може ;[Първоначално написано от mimka1912
глупостта около мен ме уморява
Първоначално написано от Backspace93
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"бахти запалката" ...кой говори така, някой бесен селски бек ли какво? Какви хора пускаш около себеси... Нищо чудно и ти да си някоя спукана лейка..Първоначално написано от sExYbEbS