- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Много яка гатанка
Вие сте обикновен клошар и искате да се ожените за дъщерята на Бойко Борисов (тя също е много влюбена във вас). Той е наясно с тази работа и не е съгласен. Бойко събира цяла София и ви показва 2 листчета. Казва ви, че едното е ДА (ползволение за женитба) а другото НЕ (няма да се жените). Вие сте наясно, че и на двете пише НЕ. Какво ще сторите?
MAPATOHKOBKA
Ще каже,че еизмамник и ще го накарам да покаже листчетата и цяла София ще види,че е измамник![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Нека ти задам една и на теб.
Модератор си на този форум. Влизаш в раздел "Фън, фън.. " и виждаш, че някакъв тъпак е пуснал глупава тема, в която няма грам смисъл. Какво ще направиш ? ;]
Дрън-дрън
Гатанката е една от най-добрите. Ако си достатъчно умна, ще я решишПървоначално написано от nyxu
![]()
MAPATOHKOBKA
Объркал си мястото.Иди на друго място се хвали, че си научил някоя "яка" гатанка.
![]()
Дрън-дрън
Разбирам, че си една от почти всичките жени, който не мислят преди да говорят, но се помъчи малко върху гатанката. Може би ще развиеш нещо в главата ти и вече няма да чуваш ехо отвътре докато говориш. Пробвай се "Първоначално написано от nyxu
"
MAPATOHKOBKA
Да ти имам възпитанието !Първоначално написано от BreakTheWind
![]()
Дрън-дрън
Да не би да е под твоето достойнство да отчиташ признаци на мозъчна активност? Пропускаш много. Няма да ти стане нищо ако опиташПървоначално написано от nyxu
Ако ли не.. доста че те е яд накрая, защото отговора е много готин
![]()
MAPATOHKOBKA
Големи сте скандалджии значи![]()
Няма лошо гатанката според мен,а относно решението...хрумват ми само простотии,които по-добре да не казвам![]()
![]()
Първоначално написано от BreakTheWind
Айде де къде е отговора ние само това чакаме тука.![]()
Соръ спря ми нетаТа.. взимате листче. Късате го. Карате го да покаже какво пише на другото.
Айде идиоти такива да влеза 1 път във фъна и да почнете да спорите деба. Тия от кофата са 10 пъти повече пичове от вас. Довиждане от мен
![]()
MAPATOHKOBKA
Ходи си у кофата като знаеш толкова много
и от менПървоначално написано от nyxu
![]()