.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91

Re: Гола на море

Цитирай Първоначално написано от vanq11
    На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
    извинявам се ако има др такава тема но съм нова тук и не можах да я намеря.
    Ще ти кажа нещо, ти ако искай го следвай .. Отпусни се, не се притеснявай от нищо.. срамът винаги пречи, в която и да е сфера.Хич да не те интересува мнението на другите, не живееш за тях, а за теб, ти да се чувстваш добре .. сега точно за момчетата на плажа говоря, а не да ти прозвучи егоистично, че трябв да гледаш само себе си .. в такива ситуации да не ти пука, сваляй дрехите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DenBr
    Ако не се срамуваш от тялото си, а искаш равномерен тен - направи го. Но след като толкова те е срам, първите пъти носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти. После ще се отпуснеш.
    Ти представяш ли си чисто голо момиче, с шал,шапка и очила?Сигурно ще извадя апарата да я снимам, едва ли ще видя по-странно нещо, някога през живота си.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Цитирай Първоначално написано от HardlyAwakened
    На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
    Ще ти кажа нещо, ти ако искай го следвай .. Отпусни се, не се притеснявай от нищо.. срамът винаги пречи, в която и да е сфера.Хич да не те интересува мнението на другите, не живееш за тях, а за теб, ти да се чувстваш добре .. сега точно за момчетата на плажа говоря, а не да ти прозвучи егоистично, че трябв да гледаш само себе си .. в такива ситуации да не ти пука, сваляй дрехите
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    аз си маам гола и въобще не ми пука

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторке, ако това от аватара си ти, доста момчета на плажа ще оплакнат окото.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ако не искаш не го прави. Приятелките ти не могат да ти накарат да правиш нещо, което не искаш;
    Ти си ДО ти си РЕ, ти си готино хлапе!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Като те е срам и не се чувстваш комфортно дори,когато момчета гледат голите ти приятелки,за к'ъв х*й искаш да се събличаш?!
    За да подръжаваш на приятелките си?!
    Смешно е!!!
    Дори е МНОГО смешно докато се разхождаш по плажа да гледаш няк'ви 14-16 годишни недоразвити пикли да се разхождат по монокини,а по без нищо ...
    По твоята логика излиза, че само мацките с перфектни цици имат право да не носят горнища на плажа. Ходиш гол/по монокини на плажа, за да ти е кеф, а не за да показваш колко готино ти е тялото.
    Аз лично си ходя по монокини, догодина искам да пробвам и на нуди плаж.
    Кой говори за гърди бе момиче?!
    Ставаше дума,че ми е адски смешно,когато видя някоя малка пикла да се пече гола ... Мъчат се да се правят на много "отворени" пред разни тийнчета,които пък от своя страна се дървят само докато видят по-голям бюст Това лято се нагледах на подобни изпълнения и не можеш да си представиш,колко е смешно И това не го правят за собствения си кеф,а за да привличат внимание (поне 10-тината момичета,които видях тази година на няколко различни плажа)
    А и,както и ти спомена,за целта се ходи на нудистки плаж ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от henrietta
    ...носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти.
    Умрях да се смея!!!
    Еми че кой ще я разпознае по цици и тутурутка на плажа?
    Или пък направо полицейска маска .... но пък ще изгори на очи
    Русото дразни ..... черното празни!

Супер фен
    Както ти е по-добре на теб, така. Какво се влияеш от нечие чуждо мнение

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Мен не ме е срам ^^ .
    Недей да правиш нещо, което не искаш.

^ И ходиш чисто гола по ''писана'' :Д по плажа и се печеш така?
    Не ти ли пречат погледите между краката ти?

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ И ходиш чисто гола по ''писана'' :Д по плажа и се печеш така?
    Не ти ли пречат погледите между краката ти?

Пека се по монокини заради семейната ни компания (само жени сме). Не ми пречи и гола да се съблека. А и не ме интересува дали някои ме гледа, ако стана от шезлонга/кърпата, слагам горнище.
    И, егати , повече внимание привлякох с коментара си сега, от колкото бих привлякла на пуст/слабо населен плаж без бански.
    Ако има малки деца , разбира се, че няма да се съблека.
    Не се притеснявам от тялото си , от голотата .

Аз рабрах че постоянно щъкаш/се печеш гола, а ти си имала предвид монокини. Разликата не е малка

Идетя да се печеш гол идва от начина на мислене забелязвам.
    Ти каза, че не се срамуваш от тялото си. А не, че не искаш да те гледат други и от това да се чувства неприятно пр-ля ти или някаква подобан причина.
    Аз също не се срамувам, но не бих се пуснал. Смятам, че не е редно, пък и не искам всяка да ме вижда, колкото по-малко по-добре (по-специална би се чувствала пр-ката ми). Същото се отнася и за нея.
    Но това не значи, че сме супер ревниви или пък, че се пазим за първата брачна ;д;д.

Явно ти и останалите голи да наречем, мислите по под различен ъгъл на нещата.
    Което не критикувам или каквото и да е, просто направи впечатление
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

И аз се извинявам за малко острото ми мнение. Аз нямам проблем да съм открита с хората във всякакви аспекти, нещата които ме правят по- специaлна ги пазя вътре в себе си .
    Въпрос на виждане е , както каза ^^

Голям фен Аватара на notlike
    Хах, най-важното е човек да не плаща Данък Обществено Мнение. Авторке, ти си решаваш дали ще ти бъде комфортно, или не. Аз това лято се нагледах на такива по монокини и понякога чисто голи, ама това хич не ми прави впечатление, просто защото аз ходя на плажа, за да си тренирам волейбола, или да правим маймунджулъци с приятели във водата
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Rousse

Бе как така все търсите и не намирате такива теми.... Все ми е на ума че си прелистила 1000 теми

Събличай сеее ....

даде ми идея
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

Пробвай на някой по-пуст плаж и виж дали ще ти хареса.
    Аз лично незнам някой след като се е съблякал, после да не му е било гадно като ходи на плаж с бански.
    Чувството е неописуемо да плуваш гол сред водата и да се печеш гол.

Тя едва ли мисли , че някой ще я разпознае на плажа. Тоест дегизировката е излишна. Нейните приятелки не са "лесни жени" , защото първо на първо тя не ви е казала какви са те и второ на второ - това , че даден човек обича да ходи гол не значи непременно , че той или тя е "леснен/a". Не се изказвайте неподготвени!

по темата : Ако на тебе не ти харесва - не го прави.
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Щом не искаш да го правиш, не го прави! Защо трябва да си като тях?! Направи го само ако ти самата имаш желание.. Аз лично също не бих се съблякла гола на плажа, макар че си харесвам тялото.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от henrietta
    ...носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти.
    Умрях да се смея!!!
    не знам кое ще скрие самоличността и,ама автобиографията и ще е на показ
    Щом не ти харесва,не се събличай.

Град
    Бургас
    еми на мъжката част ще му е добре , но иначе щом те е срам НЕДЕЙ !
    Умните използват СОБСТВЕНИ лафове , Глупавите използват общите и крадените ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ , Big Brother ГЛЕДА !

Супер фен
    Както ти си прецениш за добре...
    Ако не те познава никои там да не ти пука,все пак си на морето...

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Приятелките ти са к**ви ... Не бъди като тях ходи с шуба на плаж !

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Тва че те го правят не означава, че и ти автоматично трябва. Ако на теб не ти се струва добра идея, тогава недей. Въпрос на избор. Аз лично също не бих се разкарвала гола по плажа или да се печа или квото и да е там
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си