.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Аз съм момче и мога да кажа, че тоя декември прая 16 .. опитвал съм цигари да .. мега е гадно никога няма да пуша .. първо има мега гаден вкус и ти оставя такъв на дим , второ бавно по бавно умираш и трето ти взема парите .. апък алкохола бих се напил само ако има някакъв празник .. и на ден по една биричка пред телевизора !Не съм от тоя тип момче да хванат някоя мацка и от първия ден да си правил секс с нея и после да ти омръзне и да я захвърлиш .. не съм такъв човек и не обичам такива особено по дискотеките които се качват на масата и си въртят задника .. неморално е за мен ..
    Колко ли са в днешно време момчетата като теб? Сигурно се броят на пръсти.
    Скоро направих 17 години, не пуша, не пия и дискотеките не ги харесвам особенно, девствена съм, според мен на тая възраст има други неща за които да мислиш, е естествено трябва да има и забавления, но не те да са целите ни в живота. След години хората, които сега се държат неморало, ще си блъскат главите, че не са се взели в ръце на време

Цитирай Първоначално написано от rns92
    На 13 - прави секс за първи път
    На 15 - вече има солидна бройка вкарани в леглото
    На 17 - има няколко аборта зад гърба си

Това са момичетата сега. И като се сетя, че същите ще имат семейства след време....става ми зле
    Ами като станат на 20 след и са пробвали всичко, к'во ще правят. Вече знаят всичко за секса, пробвали са всички виодве алкохол и цигари.

Супер фен
    Малко свестни хора останаха на този свят вече. Това е потресаващо, но факт. Всяко второ момче гледа как да те вкара в леглото, как да си изпроси някои неща....Не че и такива момичета няма, де, естествено, че има....които не си знаят бройката!

Не мога да си обясня кога ли ще спре това чудо. Май никога. Човек трябва да пази най-вече себе си, ако мисли, че наркотиците и подобията не са за него!!! ......

И както беше казал Азис в едно интервю (случайно дочух) - 'фолка е секс'. Ами да...още такива песни да се правят, като излезеш на улицата всеки втори ще се.... егати...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На мен пък ми е смешно като кажете ''девствена съм,гордея се бла бла''примерно...голям повод за гордост няма що..или го правиш или не,не е много велико постижение да не си отваряш краката

Аз пък съм на 16 (правих секс на 15...) пуша от 14-годишна,пия мнооого рядко с повод,имам си гадже,гримирам се и всички останали ''лоши'' неща и не съм нито някоя пропаднала к***а,нито нещо подобно...
    Стига сте слагали всички под общ знаменател ...всеки отговаря сам за себе си....
    Много сте се загрижили пък все едно...;]
    Явно се гордееш със себе си , че го обявяваш така гласно. Евала заради такива като тебе на младите хора им е излязло име.
    ДА,ГОРДЕЯ СЕ СЪС СЕБЕ СИ. Имам отличен успех в училище,имам цели в живота,не се чудя на кой богат батко да пусна,имам си сериозна бих казала връзка,но не се интересувам от мнението на другите и живея живота си както ми харесва
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това,което написа е много вярно,но кой да слуша...

Град
    In the middle of Nowhere
    Само не разбирам какво ви пука какво правят другите,нали вие сте си добре.Сигурна съм,че едно 90% от мненията в тази тема са абсолютната противоположност на реалността.Много малко хора не са опитвали цигари,алкохол и леки наркотици.За времето в което живеем това е нормално.Осъзнайте се!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от spopi
    Но вече сме тръгнали на там такаче. Чесно да си кажа аз се гордея с себе си защото нито пия нито пуша и наркотици не ползвам.
    Малка реклама си направих
    и аз така човече.. не ги разбирам другите къв кеф им прави..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Аз най-много се дразня на наборките дето подражават на чалга звездите и главно на Андреа.. нещо като това:

http://www.bgstar.eu/riz .. ужас!!
    хора бъдете себе си!!! и ми се възмущават, че не съм ходила по Курвен Щрасе (така викаме на улицата с кафетата в центъра ) .. ами съм пиела в залата... ми много ясно, че ще стоя там.. баси.. това по центъра е всекидневна демонстрация на дрешки, коси и аксесоари...
    повтъща ми се от таккива девойки!!

Дали всъщност наркоманиите, в това число и алкохолизма, не са породени от нещото, което Димитър Захариев нарича Синдром на Емоционалния Срив? За повече информация за всичко това, можете да разгледате тази тема
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    аз съм добро дете-не пуша, не пия и не се дрогирам! и не смятам да го правя! На 17 съм

И аз съм от групата на зи които не пушат и пият и не ми пука за другите.Имам си компания(малка,но много приятна и забавна) с която си прекарвам времето. Само ме е яд за стари приятели дето пропаднаха.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Никога не съм опитвала наркотик или цигари! Има много такива в училище, които пропадат и си мислят , че са яки, но не ми влияят, всеки избира как да борави с живота си. А и тези тийнове нямат ли си родители, които да ги вкарат в правия път, не мисля , че трябва да обвиняваме само младежта за действията си, изглежда родителите не са си свършили работата ..
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Аз също не живея в България,но си идвам и просто съм свикнала,споко.
    • Обичай,за да те обичат! •

Не забравяй, че и ти също си 'Дете на България', нищо че не живееш тука..
    О, и моля те това всички го знаем, няма нужда да идваш и да ни показваш колко си разумен/мна и възмутен/а от това, което се случва тука..
    Това, което чуваш вече мина, като тенденция, в момента модата е такава да се правим на такива каквито не сме, затова не вярвай на всичко, което чуеш.. Нали не се включваш в графата 'дете на България', та не се занимавай с назе, несме ти проблем, ако ли не, не е нужно да се връщаш и да слушаш..
    О, и не споменавай толкова често 'Бога ми', не се споменава името Божие напразно добро дете, би трябвало да го знаеш, по - добре от пропадналите развратни и нарко деца на България

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    О, и моля те това всички го знаем, няма нужда да идваш и да ни показваш колко си разумен/мна и възмутен/а от това, което се случва тука..
    Това, което чуваш вече мина, като тенденция, в момента модата е такава да се правим на такива каквито не сме, затова не вярвай на всичко, което чуеш.. Нали не се включваш в графата 'дете на България', та не се занимавай с назе, несме ти проблем, ако ли не, не е нужно да се връщаш и да слушаш..
    О, и не споменавай толкова често 'Бога ми', не се споменава името Божие напразно добро дете, би трябвало да го знаеш, по - добре от пропадналите развратни и нарко деца на България
    Пф тва, че не живея в България не значи,че не съм 'дете на България' и че се отказвам от нея ! Не съм и казвала ,че съм от 'най-разумните' .. Аз пък пуша, което също е порок. Нз що си мислиш,че се изкарвам за най-праведната х-х И м/у другото темата беше най-вече за наркотиците, щото много от хората които ги почват не знаят с кво се захващат ..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Пф тва, че не живея в България не значи,че не съм 'дете на България' и че се отказвам от нея ! Не съм и казвала ,че съм от 'най-разумните' .. Аз пък пуша, което също е порок. Нз що си мислиш,че се изкарвам за най-праведната х-х И м/у другото темата беше най-вече за наркотиците, щото много от хората които ги почват не знаят с кво се захващат ..
    Ти така се 'изказа' в първия си пост към темата ;]
    Искам да кажа нещо на подрастващото поколение.. Значи аз не живея в България, но когато си дойда постоянно се възмущавам от някви истории..
    Сякаш казваш 'в България се е напълнило с малолетни уличници, наркоманчета, ама аз не живея в България нали се сещате?, само се прибирам от време на време, но не съм от тези тука. Та искам да им кажа нещо, нали..'

Не е така. Не зная къде наблюдавате тази 'тенденция' специално с наркотиците, но аз съм на 17 и нещо, и не съм се срещала с хора употребяващи наркотици. Не, че средата ми е 'чиста', просто не съм виждала.
    Не знам какво виждате във столичния квартал, но България не е само София и ако наблюдавате нещо, поне вижте в периферията и тогава слагайте цяла страна под общ знаменател, защото е глупаво да се изказвате 'Аз не живея тука, ама искам да ви кажа нещо, нали ?
    Склонна съм да споря, защото знам, че България НЕ е държава, в която подрастващото поколение се е насочило към напълно забранените неща! Надявам се да ме разбираш какво точно искам да обесня.'

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Все едно казваш , че подрастащото поколение живее извън България А подрастващите в България са някакви супер различни..Така е има и много по - зле подрасващи хора по света от тези в България!!!Но за съжаление е така.Всеки сам определя по какъв начин да живее Може в България да са такива , но за сметка на това в някоя голяма държава повечето тинейджъри са наркомани!Което е 10 пъти по зле - от това тук
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Бога ми, ако си мислиш, че правиш новаторска тема и тея неща не сме ги обсъждали, 'начи живееш в приятна държава. Т'ва е положението, не сме длъжни на никого да четем морал, всеки си има глава на раменете. Та да, тея теми се изтъркаха...бога ми.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ти така се 'изказа' в първия си пост към темата ;]
    Искам да кажа нещо на подрастващото поколение.. Значи аз не живея в България, но когато си дойда постоянно се възмущавам от някви истории..
    Сякаш казваш 'в България се е напълнило с малолетни уличници, наркоманчета, ама аз не живея в България нали се сещате?, само се прибирам от време на време, но не съм от тези тука. Та искам да им кажа нещо, нали..'

Не е така. Не зная къде наблюдавате тази 'тенденция' специално с наркотиците, но аз съм на 17 и нещо, и не съм се срещала с хора употребяващи наркотици. Не, че средата ми е 'чиста', просто не съм виждала.
    Не знам какво виждате във столичния квартал, но България не е само София и ако наблюдавате нещо, поне вижте в периферията и тогава слагайте цяла страна под общ знаменател, защото е глупаво да се изказвате 'Аз не живея тука, ама искам да ви кажа нещо, нали ?
    Склонна съм да споря, защото знам, че България НЕ е държава, в която подрастващото поколение се е насочило към напълно забранените неща! Надявам се да ме разбираш какво точно искам да обесня.'
    [/quote]

Ако ти така си го възприела не означава, че точно това съм искала да кажа. Мога да кажа само и да ти пожелая да не се срещаш с наркомани. Аз отг на по предните страници на едно момиче, че съм имала в нас наркоман и нищо хубаво не съм видяла. С тая тема дадох просто съвет и ако наистина някой се е вслушал, мога само да се радвам. Няма да разказвам цялата си 'life story' или поне засега хаха. И също не слагам всички под общ знаменател щото знам, че всички имаме многостранни и различни характери и също мразя 'общите знаменатели'. Иначе схванах кво имаш в предвид, но явно така съм написала нещата,подвеждащо и за тва сега обеснявам
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на Di
    добре,ама всеки си решава
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Аз най-много се дразня на наборките дето подражават на чалга звездите и главно на Андреа.. нещо като това:

http://www.bgstar.eu/riz .. ужас!!
    хора бъдете себе си!!! и ми се възмущават, че не съм ходила по Курвен Щрасе (така викаме на улицата с кафетата в центъра ) .. ами съм пиела в залата... ми много ясно, че ще стоя там.. баси.. това по центъра е всекидневна демонстрация на дрешки, коси и аксесоари...
    повтъща ми се от таккива девойки!!
    Къв е тоя рус пудел. На 13 съм пробвала съм цигари да се правя на готина по едно време моята най-добра приятелка започна да ме отбягва(защото пуша тогава не го разбирах тогава) мислех се за готина аз на практика не пушех ами палих цигара и дръпвам и вън дима след 1 седмица така по 1-2 цигари на ден заедно с другите "готини" от вече бившето даскало се осъзнах и спрях пробвах да глътна и ми прилоша и реших че цигарите са ужасни относно дрога гледах филм за тва какво става с мозъка ти и страшно се наплаших не съм пробвала и засега и не смятам не ходя по дискотеки (Муцеее) и най-мразя групите кифли така наречените Ghk е като тоя рус пудел не съм ангелче но не съм и наркоманка и съм си девствена щото съм дете и искам да си изживея детството

Аман от моралисти Няма друга такава досада..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от florence
    Аман от разглезени малки пикли, които не разбират, когато човек се опитва да им налее малко акъл в главата. (не визирам теб специално)

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    На 13 - прави секс за първи път
    На 15 - вече има солидна бройка вкарани в леглото
    На 17 - има няколко аборта зад гърба си

Това са момичетата сега. И като се сетя, че същите ще имат семейства след време....става ми зле

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от florence
    Аман от разглезени малки пикли, които не разбират, когато човек се опитва да им налее малко акъл в главата. (не визирам теб специално)
    Ами добре, че не ме визираш, защото не мисля, че попадам в тази категория

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си