- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ТИЙНОВЕ !!!
Колко ли са в днешно време момчетата като теб? Сигурно се броят на пръсти.Първоначално написано от MattFTW
Скоро направих 17 години, не пуша, не пия и дискотеките не ги харесвам особенно, девствена съм, според мен на тая възраст има други неща за които да мислиш, е естествено трябва да има и забавления, но не те да са целите ни в живота. След години хората, които сега се държат неморало, ще си блъскат главите, че не са се взели в ръце на време![]()
Ами като станат на 20 след и са пробвали всичко, к'во ще правят. Вече знаят всичко за секса, пробвали са всички виодве алкохол и цигари.Първоначално написано от rns92
Малко свестни хора останаха на този свят вече. Това е потресаващо, но факт. Всяко второ момче гледа как да те вкара в леглото, как да си изпроси някои неща....Не че и такива момичета няма, де, естествено, че има....които не си знаят бройката!
Не мога да си обясня кога ли ще спре това чудо. Май никога. Човек трябва да пази най-вече себе си, ако мисли, че наркотиците и подобията не са за него!!! ......
И както беше казал Азис в едно интервю (случайно дочух) - 'фолка е секс'. Ами да...още такива песни да се правят, като излезеш на улицата всеки втори ще се.... егати...![]()
![]()
ДА,ГОРДЕЯ СЕ СЪС СЕБЕ СИ. Имам отличен успех в училище,имам цели в живота,не се чудя на кой богат батко да пусна,имам си сериозна бих казала връзка,но не се интересувам от мнението на другите и живея живота си както ми харесваПървоначално написано от BibiKome
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Само не разбирам какво ви пука какво правят другите,нали вие сте си добре.Сигурна съм,че едно 90% от мненията в тази тема са абсолютната противоположност на реалността.Много малко хора не са опитвали цигари,алкохол и леки наркотици.За времето в което живеем това е нормално.Осъзнайте се!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и аз така човече.. не ги разбирам другите къв кеф им прави..Първоначално написано от spopi
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Аз най-много се дразня на наборките дето подражават на чалга звездите и главно на Андреа.. нещо като това:
http://www.bgstar.eu/riz .. ужас!!![]()
хора бъдете себе си!!! и ми се възмущават, че не съм ходила по Курвен Щрасе (така викаме на улицата с кафетата в центъра) .. ами съм пиела в залата... ми много ясно, че ще стоя там.. баси.. това по центъра е всекидневна демонстрация на дрешки, коси и аксесоари...
повтъща ми се от таккива девойки!!
Дали всъщност наркоманиите, в това число и алкохолизма, не са породени от нещото, което Димитър Захариев нарича Синдром на Емоционалния Срив? За повече информация за всичко това, можете да разгледате тази тема
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825
аз съм добро дете-не пуша, не пия и не се дрогирам!и не смятам да го правя! На 17 съм
![]()
И аз съм от групата на зи които не пушат и пият и не ми пука за другите.Имам си компания(малка,но много приятна и забавна) с която си прекарвам времето.Само ме е яд за стари приятели дето пропаднаха.
![]()
Никога не съм опитвала наркотик или цигари! Има много такива в училище, които пропадат и си мислят , че са яки, но не ми влияят, всеки избира как да борави с живота си. А и тези тийнове нямат ли си родители, които да ги вкарат в правия път, не мисля , че трябва да обвиняваме само младежта за действията си, изглежда родителите не са си свършили работата ..
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Аз също не живея в България,но си идвам и просто съм свикнала,споко.
• Обичай,за да те обичат! •
Не забравяй, че и ти също си 'Дете на България', нищо че не живееш тука..
О, и моля те това всички го знаем, няма нужда да идваш и да ни показваш колко си разумен/мна и възмутен/а от това, което се случва тука..
Това, което чуваш вече мина, като тенденция, в момента модата е такава да се правим на такива каквито не сме, затова не вярвай на всичко, което чуеш.. Нали не се включваш в графата 'дете на България', та не се занимавай с назе, несме ти проблем, ако ли не, не е нужно да се връщаш и да слушаш..
О, и не споменавай толкова често 'Бога ми', не се споменава името Божие напразно добро дете, би трябвало да го знаеш, по - добре от пропадналите развратни и нарко деца на България![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Пф тва, че не живея в България не значи,че не съм 'дете на България' и че се отказвам от нея ! Не съм и казвала ,че съм от 'най-разумните' ..Първоначално написано от sladkish_14
Аз пък пуша, което също е порок. Нз що си мислиш,че се изкарвам за най-праведната х-х И м/у другото темата беше най-вече за наркотиците, щото много от хората които ги почват не знаят с кво се захващат ..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ти така се 'изказа' в първия си пост към темата ;]Първоначално написано от StolenBliss
Сякаш казваш 'в България се е напълнило с малолетни уличници, наркоманчета, ама аз не живея в България нали се сещате?, само се прибирам от време на време, но не съм от тези тука. Та искам да им кажа нещо, нали..'Първоначално написано от StolenBliss
Не е така. Не зная къде наблюдавате тази 'тенденция' специално с наркотиците, но аз съм на 17 и нещо, и не съм се срещала с хора употребяващи наркотици. Не, че средата ми е 'чиста', просто не съм виждала.
Не знам какво виждате във столичния квартал, но България не е само София и ако наблюдавате нещо, поне вижте в периферията и тогава слагайте цяла страна под общ знаменател, защото е глупаво да се изказвате 'Аз не живея тука, ама искам да ви кажа нещо, нали ?
Склонна съм да споря, защото знам, че България НЕ е държава, в която подрастващото поколение се е насочило към напълно забранените неща! Надявам се да ме разбираш какво точно искам да обесня.'
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Все едно казваш , че подрастащото поколение живее извън БългарияА подрастващите в България са някакви супер различни..Така е има и много по - зле подрасващи хора по света от тези в България!!!Но за съжаление е така.Всеки сам определя по какъв начин да живее
Може в България да са такива , но за сметка на това в някоя голяма държава повечето тинейджъри са наркомани!Което е 10 пъти по зле - от това тук
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Бога ми, ако си мислиш, че правиш новаторска тема и тея неща не сме ги обсъждали, 'начи живееш в приятна държава. Т'ва е положението, не сме длъжни на никого да четем морал, всеки си има глава на раменете. Та да, тея теми се изтъркаха...бога ми.
Ти така се 'изказа' в първия си пост към темата ;]
Сякаш казваш 'в България се е напълнило с малолетни уличници, наркоманчета, ама аз не живея в България нали се сещате?, само се прибирам от време на време, но не съм от тези тука. Та искам да им кажа нещо, нали..'Първоначално написано от StolenBliss
Не е така. Не зная къде наблюдавате тази 'тенденция' специално с наркотиците, но аз съм на 17 и нещо, и не съм се срещала с хора употребяващи наркотици. Не, че средата ми е 'чиста', просто не съм виждала.
Не знам какво виждате във столичния квартал, но България не е само София и ако наблюдавате нещо, поне вижте в периферията и тогава слагайте цяла страна под общ знаменател, защото е глупаво да се изказвате 'Аз не живея тука, ама искам да ви кажа нещо, нали ?
Склонна съм да споря, защото знам, че България НЕ е държава, в която подрастващото поколение се е насочило към напълно забранените неща! Надявам се да ме разбираш какво точно искам да обесня.'[/quote]
Ако ти така си го възприела не означава, че точно това съм искала да кажа. Мога да кажа само и да ти пожелая да не се срещаш с наркомани. Аз отг на по предните страници на едно момиче, че съм имала в нас наркоман и нищо хубаво не съм видяла. С тая тема дадох просто съвет и ако наистина някой се е вслушал, мога само да се радвам. Няма да разказвам цялата си 'life story' или поне засега хаха. И също не слагам всички под общ знаменател щото знам, че всички имаме многостранни и различни характери и също мразя 'общите знаменатели'. Иначе схванах кво имаш в предвид, но явно така съм написала нещата,подвеждащо и за тва сега обеснявам
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
добре,ама всеки си решава
не се изказвай неподготвен,прасе
Къв е тоя рус пудел. На 13 съм пробвала съм цигари да се правя на готина по едно време моята най-добра приятелка започна да ме отбягва(защото пуша тогава не го разбирах тогава) мислех се за готина аз на практика не пушех ами палих цигара и дръпвам и вън дима след 1 седмица така по 1-2 цигари на ден заедно с другите "готини" от вече бившето даскало се осъзнах и спрях пробвах да глътна и ми прилоша и реших че цигарите са ужасни относно дрога гледах филм за тва какво става с мозъка ти и страшно се наплаших не съм пробвала и засега и не смятам не ходя по дискотеки (Муцеее) и най-мразя групите кифли така наречените Ghk е като тоя рус пудел не съм ангелче но не съм и наркоманка и съм си девствена щото съм дете и искам да си изживея детствотоПървоначално написано от BabyBluee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аман от разглезени малки пикли, които не разбират, когато човек се опитва да им налее малко акъл в главата. (не визирам теб специално)Първоначално написано от florence
Ами добре, че не ме визираш, защото не мисля, че попадам в тази категорияПървоначално написано от WaterLilly
![]()