.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на Djuff
    Ох, Боже всички хора знаят к'ви са последствията след това, но просто любопитството е много силно.Не за онея дето са на 13 и вече са правили 2, 3 аборда и прават всяк'ви изваратении, въпреки, че знаят последствието след това.Те не са хора.
    И аз си мислех, че съм съм разбран човек преди няколко дни, и че не бих направила някаква незаконна глупост или бих си навредила с вредни неща ;D, но любипитвото подтиква хората, след това желанието да го повториш и пристрастяването и край.Или събираш сили да продължиш напред и на чисто, или ебаваш майката на всичко.

Според мен не е само от любопитство.Във повечето сериали,във новините,в интернет,навсякъде има такива неща за 13-14 годишни с милиони връзки,които пият,пушат,правят глупости...Проблемът е,че все отнякъде са го видели-от родителите си,от приятели....Никой не обръща внимание на ограниченията за филмите,повечето родители не правят забележка на децата се като гледат простотии и правят глупости...Почти всички от класа ми слушат чалга(което дори и да не си го признаят и да не го разбират им влияе зле!) обличат се като чалга звезди,гримират се с тонове грим,гаварят само простотии,събират се за да пият и да пушат...Лошото е,че има много малко свестни хора,които се държат далече от тези неща...Трябва да се направи нещо,за да са по-добре нещата,но няма как да накараш някой да направи нещо,преди да е узрял достатъчно за него...
    If my heart had a face,it would be smiling...

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Един живот живеем бе хора.. Дали ще умрем болни или здрави пак ще умрем.. разберете.. и не се нахвърляйте не съм на 11-12 а на 15 и се опитвам да живея за мига защото не се знае дали след 2 минути няма да ме блъсне камион и да остана на място!..

преминах през тея неща с цигарите и алкохола рано на 12 се напих за първи път и доста често тогава пиех случвало ми се е да повръщам дори. също така на 12 пуших за първи път, а на 13 пуших активно. сега съм на 16 не пуша (е запалвам мн рядко), пия но не че да се напивам. не се гордея с това което съм правила, но не се и срамувам. всеки се осъзнава все някога и се взема в ръце, макар че има и такива, които изобщо не мислят за да се осъзнаят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си