.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Не го харесвам, но не мога и да разбера какво толкова против него имате. Нормално е, ако си на 12-13-14 години, да го харесваш, не е грозен човекът. Най-малкото в медийното пространство има изпълнители, достойни за много повече презрение... Лейди Гага например.
    Лейди Гага е истински артист и творец,а не долнопробен пикльо който не може да си издуха носа
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Не казвам че, Джъстинчо е творец и артист, но Лейди Гага е всичко друго освен творец и артист. Тя е Психопатка.
    Е, в крайна сметка всички сме различни, нормално е да имаме противоречия относно харесваните и нехаресваните неща. "Всеки с вкуса си", казало котето и си близнало под опашката.

Еми в началото доколкото помня се зарибяваха всички на Tokio Hotel (същите дето певеца им прелича на женско плашило и брат му дето уж R'nb ) сега е ''малкото русо и красиво момченце'' всичко с времето си .

Голям фен Аватара на maistorluk
    ГЕЙ Тоз е много тъп. Пълен идиот. Иди ми разправяй че бил ОК.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз си падам only по Vin Diesel

Грешен раздел!

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си