Жестоко убийство разтърси жителите на малкото село Горно Церовене, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.
Към 15,30 часа в събота в местността “Крушите” край селото е бил открит трупът на 17-годишния Любомир А.
Момчето било пребито от бой и е издъхнало от вътрешни разкъсвания и множество травми.
Малко преди това - към 14,56 часа, кметът на селото Йордан Йорданов сигнализирал в полицията, че четирима роми са натикали насила в кола Лада Любомир А. и са го откарали в неизвестна посока.
Трима от групата са заловени,вървят разпити, казаха от полицията. Сред тях са двамата братя Стефан и Илиян Добринови и зет им Орлин. Все още не са задържани.
Разпрата между ромите и българското момче не е на етническа основа. Въпреки това в селото се създаде напрежение и затова пратихме повече полицаи, каза директорът на областната дирекция на МВР Валери Димитров.
Трима непълнолетни роми са ограбили и пребили млад мъж в Плевен по-рано вчера.
Около 18 ч. в индустриалната зона на града три момчета чрез нанасяне на удари са привели в безпомощно състояние 39?годишен мъж и му отнели лични документи и сума от 100 лв.
Служители на Първо РПУ в Плевен са установили извършителите на престъплението - три непълнолетни лица от ромски произход, от Плевен. Случаят се разследва.
75-годишният Атанас Куцаров от свищовското село Козловец бе жестоко пребит, а след това и умъртвен за 200 лева. Това предаде АСН. Дядото живеел сам в една от последните къщи на селото и бил нападнат от трима роми на 17 юни.
След жесток побой мъжът, който е на 53 години, умира в болницата от множеството рани. Драмата се е случила в Димитровград, в центъра на града, пред доста свидетели. БЪЛГАРИ, докога ще ги търпите?
Един човек е убит, а двама са ранени след конфликт при бране на череши в село Шишковци, община Кюстендил. Тази сутрин в полицията в Кюстендил е подаден сигнал за възникнал инцидент в черешовия масив в землището на селото - местността "Грамаде".
Цигани пак убиха човек в “Захарна фабрика”
Бандата роми смяла от бой Стоил Василев и двамата му приятели, човекът починал на път за "Пирогов"
Знам,че съм поредния човек,който се ядосва,но това са човешки животи,а никой нищо не прави.Отвътре ме гризе,че не знам какво да направя,но нещо трябва да се направи...все пак ние сме бъдещето на тая страна...и аз не искам да живея в страх!Ако някой има някакви идеи,мнение или нещо подобно да сподели...съжалявам ако има такива теми.