- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- цигари...
Здравейте... да започна направо с въпроса. Така, НЕ СЪМ ПУШАЧ и искам да попитам възможно ли е пристрастяването към цигарите да е от 1 изпушена цигара. Тоест ако изпушиш една или две цигари после пушили ти се (пристрастяваш ли се) ? Може би въпроса е глупав но е важно и искам да знам... благодаря предварително
НЕ ! неможеш от 1 цигара да се приистрастиш! Дори от 2-3.Трябва даизпушиш цяла кутия.И не толкова никотиновия глад,а това че като навик палиш цигари неможеш да го изкорениш.За това се отказват трудно.
Знам от личен опит!
ми въпроса ти е верно глупав но щe ти кажа
аз например пуша веднъж в месеца и нямам никаква зависимост дори не мисля за цигари и така вече три години и трева върта и към нея нямам зависимост (но към тревата по принцип даже не попринцип ми никога не се получава зависимост просто хората го прават я от кеф ..я за да се праат ако са по малки пред големите)....В повечето случаи тая зависимост дето уж я получават от втората дръпка са пълни лигавщини с цел да се правят на интересни ...Зависимост се получаава когато имаш слаба нервна система нуждаеща се от храна за някакво спокойстви и то тя ся получава след месец пушейки редовно всеки ден ...Явно не си опитвал и май ти се иска а ми опитай нищо осбено![]()
Според мен пък си зависи от организма..
Някои хора се пристрастяват от една цигара,други от пет,трети от една кутия..
Според мен няма точен отговор
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.''маааааалко'' много си по глупав от въпороса!Първоначално написано от swiffty
2.от една цигара не се пристрастява.
3. сигурно си на 11-12 или 13 .за някои katо теб е нормално да питат простотии.. други тук отговарат такива
ако пък си на 15+ няма да коментирам![]()
Можеш
Попринцип ме съмнява дали от 2 цигари ще се престрастиш.Ако изпушиш повече тогава може би вече ще ти се иска да пушиш по-често. Но ние не можем да ти кажем, дали ти ще се пристрастиш като дръпнеш няколко пъти, защото всеки организъм е различен!
Глупости може да се пристрастиш след месеци,години...
не!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ммм аз "пропуших" миналата година...бях с една фр и решихме да опитаме... и после само търсих цигари..когато се изнервя...или прс няма каккво да правя... ;дд ... така пуших до септември..след като почнахме дск..не съм пушила... свърши дск...и продължавам да не опитвам...,защото знам,че после трудно ще спра...апък и като решиш да спреш цигарите.после напълняваш!!!! ;]] по добре Н Е П О Ч В А Й ... няма смисъл... ама наистина няма смисъл..и к'во просто пушиш там с компанията...не ставаш мн важен (важна) ... ;]]
Не мисля, че от една цигара може да се пристрастиш, прекалено е малко. Но за всеки случай, по-добре изобщо не пропушвай.![]()
Не мисляПървоначално написано от widescren2
Не е като др-те работи.
Аз не пуша![]()
повечето от тийновете 1во пушат за гаразия и след това се пристрастяват![]()
![]()
![]()
Всеки почва или от гъзария, от проблеми или от любопитство. И аз почнах от любопитство...ти можеш и 1 година да пушиш и да не се пристрастиш, както стана с мен. Докато си мислех, че мога да ги откажа - стана така, че да ми трябва голямо усилие, че да ги откажа..но и тяхния ред ще дойде
Само едно ще ти кажа, като си в компания пуши с тях - лафче, кафенце айляк...обаче почнеш ли сутрин да палиш цигара веднага когато станеш...спирай ги.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Не си мъчи мозъка с такива глупости. Цигарите са най-отвратителното нещо.
Мии незнам кво да ти кажа. Аз през живота си никога не съм си дърпала от цигара, дори преди 1-2 години померишех ли дим от цигара бягах на километри![]()
. Иначе не вярвам от 1-2 цигари да ти стане нещо.
Според мен опитай с наргиле тва съм го опитвала. Няма начин да се пристрастиш и не е толкова вредно щото в него няма катран, никотин и такива глупости, а само вода, въглен и тютюн. Най-много да ти се замая главата.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Пробваш ли един път после пак ще искаш да пробваш за това недей !!! Ако пробваш втори път ще дойде и трети и така ще дойде пристрастяването.
по принцип малко трудно само от 1 цигара да се пристрастиш, ама познавам едно момиче, при което точно това стана, а уш казваше, че няма да пуши ама сега...![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Не можеж да се пристарстиш от една цигара и от една кутия не можеш. Трябва да не се спираш да пушиш. Аз като цяло не пуша, но като се съберем с приятели си запалвам, случвало ми се е да изпуша една кутия за една вечер и да не се пристрастя и сега си пуша чат пат , но като реша спирам да пуша.
Турбото е болест, която те полазва и трови кръвта във вените ти с нейния бензинов дъх, излизащ измежду металните устни на 100-октановата й усмивка!
Всеки е различен може един да се престрасти от една цигара ,друг от 1 кутия!ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ![]()
колкото и цигари да изпушиш неможеш да се пристрастиш.хората просто свикват се да палят и затова си мислят че немогат без тях,но това не е така,така че спокойно може да пробваш,въпреки че не ти препоръчвам,въпреки че аз пуша,няма нищо хубаво в това и аз бих непушила и бих ги спряла,но просто съм свикнала като ида на кафенце да запаля една-две с кафенцето