.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Не знам кой е виновен за раздялата ви, но го остави на мира. Според мен ако още искаше да е с теб, щеше да е с теб. Не му досаждай повече - така само ще го отблъснеш от себе си. Постоянното "натискане" от твоя страна за контакт с него ще му досади.
    Замисли се малко какво означава психическо натоварване, и ще разбереш какво го е отблъснало.

Re: натоварвала съм го психически

Остави човекът малко насаме, като преосмисли нещата и в зависимост от актуалния си жизнен опит, сам може да те потърси, в бъдеще.
    Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    ПРИЯТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЛЮБОВ,НО ЛЮБОВТА В ПРИЯТЕЛСТВО НИКОГА!!!
    Айде бе. С бившият ми (8 месеца, епична история, много рев) сега сме най-добри приятели. Изобщо нямаме проблеми в това.

Поразредете срещите, а брата да продължава с докладите. Момчето може да не иска да се събирате, но да намери по-мил начин да ти го каже или да го е страх да не се скарате отново. Трябва да се сближиш с него внимателно, бавно и сигурно. Споделяйте ала-бала, а ти не е зле да помислиш дали ако се съберете, следователно-разделите, няма да развалите изцяло отношенията си. Не забрявай, че има вариант той да иска да се отдръпне... Айде успех.

Едит: Ако не се получи, не се тормози и е*и майката на всичко...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    ПРИЯТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЛЮБОВ,НО ЛЮБОВТА В ПРИЯТЕЛСТВО НИКОГА!!!
    Айде бе. С бившият ми (8 месеца, епична история, много рев) сега сме най-добри приятели. Изобщо нямаме проблеми в това.
    И при мене е така..Напълно възможно си е.

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Поразредете срещите, а брата да продължава с докладите. Момчето може да не иска да се събирате, но да намери по-мил начин да ти го каже или да го е страх да не се скарате отново. Трябва да се сближиш с него внимателно, бавно и сигурно. Споделяйте ала-бала, а ти не е зле да помислиш дали ако се съберете, следователно-разделите, няма да развалите изцяло отношенията си. Не забрявай, че има вариант той да иска да се отдръпне... Айде успех.
    права си
    с милия начин пробвахме от начало. уж приятели, такива глупости, но така продължавах да имам някакви надежди и мисля, че наистина му дойдох малко в повече. сега когато ми го каза директно се чувствам по-добре, като знам реалните си шансове

благодаря за съветите на всички, най-вече на JDeel, каза ми точно това което имах нужда да чуя и което исках да знам. от тук нататък смятам изцяло да преосмисля отношенията ми с него наистина е по-добре да сме далеч един от друг, но не знам какво да правя, ако се случи пак да сме в една компания мисля просто да не му говоря и да не му натрапвам присъствието си, но не съм сигурна дали това е правилния подход

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си