.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Град
    < 33
    Говори с майка ти, обясни и че обичаш момчето и щом си
    предприела такава крачка да спиш с него значи има за какво..
    Трябва да и говориш иначе не става, колкото повече и се злобиш,
    толкова по-зле става ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Чудя се защо майка ти би твърдяла, че връзката е твърде сериозна за теб.
    Защото една сериозна връзка може тотално да промени живота на някого. А при подрастващ е още по - опасно ... примерно да решиш да зарежеш ученето заради него, да почнеш да трупаш отсъствия и двойки и т.н. Майка ми също ми казва да внимавам, въпреки че обичам. Но не е редно да ти казва да го зарязваш, така ще си нещастна, а това също няма да е добре за теб. Поговори с нея и и покажи и докажи, че въпреки, че си влюбена, можеш да мислиш с главата си.
    Майка ми например онзи ден ме попита дали ще бъда студентка (въпреки че плана от 10 години е такъв). Попита ме, защото имам връзка и мога да реша примерно да се омъжа като завърша. Казах и "Много ясно, по-добре 5 години да уча, отколкото цял живот да се чудя к'во да правя с живота си като нямам хубаво образование." И сега е спокойна.

А вероятността за бременност е минимална.
    Много хубаво си го обяснила

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Много трудна възраст за постигане на консенсус и от двете страни. Знам какво е, преживяла съм го и знам, че да ти се месят е много гадно. Но след като си разбих главата, осъзнах, че е по-добре да послушаме възрастните, защото повярвай ми те не грешат, особено ако си още непълнолетна...
    Ако сега сбъркаш, може да ти се преобърне живота, повярвай ми...
    Ако решиш все пак да продължиш тази връзка, бъди много внимателна. Ако майка ти ти дава съвети как да се предпазваш не ги отхвърляй с лека ръка! Това е много важно. Връзките в крехка възраст, може да оставят и тежки психологически последствия и отвращение от противоположния пол. Замисли се за всичко това, от което иска да те предпази майка ти. И още един съвет от мен изживей си най-прекрасните години от живота без да имаш грижи, не се обременявай с непосилни неща. След време ще оцениш всичко това. Живота става става много труден. Ще видиш че това което те мъчи в момента са бели кахъри. Ще имаш време да срещнеш истинската любов и всичко останало. Все пак ти си решаваш късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си