- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми след 1вия път...
преди 8 дена правих секс за първи път.. нормално ли е да ми закъснява ? и ако да колко време и защо ?
нормално е
п.п: сигурно има хиляди такива теми![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А преди 8 века хората измисли търсачката..Чудно творение било..
Да, нормално е..На една приятелка й закъсня 4 месеца...
нормално е ... ми на мен ми закъсня 15 дена
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
На мен ми закъсня с 1 ден само.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ако сте използвали предпазни средства и си сигурна че не си бременна, щом ти закъснява 8 дена не мисля че има сериозно причини да се притесняваш..ако ти закъснее повече се пак те съветвам да отидеш на гинеколог или да си земеш тест за бременност![]()
миличка,самия стрес от това,самото подсъзнателно притеснение от това ,че си правила секс е също причина да ти закъснее... Колкото повече мислиш за това защо ти закъснява,дали не е станало нещо,толкова повече се стресираш ,а стреса и самовнушението са причини да ти закъснява (това не си го измислям аз,лекари са ми го казвали".Ако си използвала предпазни средства и всичко е било както ктрябва,не се притеснявай..![]()
![]()
Няма причина да се шашкаш напълно е нормално да закъснее или да подрани , защто след пъряи път хормоните бошуват и ставт пдобни неща![]()
Първоначално написано от The_iMMortal_f
да не са били 9?
![]()
![]()
На мен пък не ми закъсня след първият път...
и на мене ми закъсня .. много малко вероятно е да се забременее след първия път .. спокс![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не е малко вероятно...Доказано е.Може да се забременее както при първия полов акт,така и при следващите.Разбира се ако са използвали предпазни средства няма защо момичето да се притеснява.Първоначално написано от summer_Love_66
[quote="AnnitoOo"]ама къде в ушичките лиПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
на мен ми закасня 10 дена и беше голям шаш![]()
няма страшно нормално е .. на мен след 1вия път дори ми подрани с 2 седмици ..![]()
Помощ,съфорумци ! Правихме го 4 пъти без презерватив,не е свършвал в мен,но се притеснявам,защото не ми идва и защото често уринирам и понякога ми прилошава..не знам,при положение,че не е свършвал в мен има ли повод да се шашкам ?
Спокойно, на мен при първия път ми закъсня с почти две седмици и беше невероятна паника, пълен кошмар. Бях отвратена от всичко, но в последствие нещата започват да си идват на мястото. Ползвайте предпазни мерки, задължително, че да няма после "Свърши в мен, бременна ли съм?" И да знаеш, че дори и с презерватив, ако свърши в теб има 1% вероятност от забременяване. Не му давай да го прави и няма да се тормозиш.
Да обичаш значи да страдаш!
Мисля, че е от времето. На мен ми се гади непрекъснато и имам признаци на бременност, но всъщност не съм бременна. Или си въобразяваме или е от сезона.Първоначално написано от ImSoInLove
Да обичаш значи да страдаш!
4 месеца това звучи доста успокояващо, защото и аз съм в подобна ситуацияПървоначално написано от ImmortalForever
И на мен ми подрани със седмица.Първоначално написано от krem4et0
Трагедията е пълна...
абе аз от личен опит ти казвам че ко сте взели предпазни мерки няма ко да са трвожиш на мене ми е закаснявало със седмица ма ко толкоз на една съученичка и беше прескочило два месеца, ако искаш да си сигурна иди на гениколог не е срамно... щом ти е за пръв път![]()