- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с напълно непознат....
Свободен човек си, имаш право да пиеш с непознати, да ядеш с непознати, да говориш с непознати и да правиш секс с непознати, щом си на 15! Защо само с познати трябва да се прави секс? Кой ги измисля тези правила? Нито в конституцията, нито в наказателния кодекс е написано, че хората на 15 трябва да правят секс само с познати. Секс се прави с когото ти харесва, а не само с познати.Първоначално написано от PLEYGIRL
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
+1Първоначално написано от viqnkababyy
Не. Прави те момиче, което обича забавлението и не го интересува общественото мнение на завиждащите кучки и чикиджии. Лично аз повече уважавам такива като теб, отколкото кyрвалтаци, които се ебат с користна цел - заради пари и власт.Първоначално написано от PLEYGIRL
Щи завиждат, ще ти говорят зад гърба, ще мразят дори, но не трябва да ти пука. Приятели и без това няма. Като търсиш забавление отиваш в дискотека с някоя приятелка с твоя начин на мислене, намирате си някои готини пичове и се забавлявате. Винаги има шанс да случиш на някой изверг, но е доста по-малък, отколкото обществото втълпява на хората, пък и ще го прецениш, преди да си тръгнеш с него. Забавлявай се безкористно, не бъди като останалите златотърсачки - мега кyрвотрони.
Temet Nosce
벨야카
Голяма работа, станало квото станало.. Нали на тебе ти беше приятно и не оставяш на момчето напразни надежди? Не го правиш всеки ден?...Ако е така, няма повод за притеснение, безгрешни хора няма и тва са "пубертетски" истории, дето всеки ги е правил и не е нещо чаааак толкова лошо и страшно...Само бих те посъветвала тва да не ти става практика, щото тогава вече е лошо.
![]()
От 1 път куpва или мастия не се става..
Can It All Be So Simple ?
Благодариа за савета, ште и гледам дали има 6 милиона посештенияПървоначално написано от Kry4ma
![]()
![]()
![]()
малко така останах......
ти си отговори сама на този въпрос.......а и.......тц -тц..
Първоначално написано от LadyDy
Ииии, голЕм праз станал като са се харесали и са го направили по взаимно съгласие; какво толкова се чудите на такива физиологии?! Да не са извършили грабеж или масово убийство я?...
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
В обществото съществува една догма, приятели (макар и глупава). Тя гласи:Първоначално написано от Kry4ma
Момче, което спи с много момичета е плейбой.
Момиче, което спи с много момчета е курва.
Don't deny the obvious...
Викаш без име, без нищо.
Дори елементарен разговов е нямало, нито си знаела нещо за него от някой приятел/ка. Ей така за кефа с непознатото.
Хвала на СПИН-а, хвала на венерическите болести.
Заради такива патки после форумите са пълни с тъпи теми и не само те де.
В никакъв случаай курва не си - нито печелиш, нито си търсена повече.
По-скоро си лесна и глупава, елементарна. Не знаеща как можеш да си прецакаш живота.
Не се хвали - не знаеш какво може или е можело да броди сега в кръвта ти
Точно на такива купони и дискотеки се събират най-големите пропадняци доизживяваще си последните месеци/години стремящи се към това да не са последните... От много места съм го чувал, също имах съученички, които те самите са конатктували (не сексуално) с такива компании (затгова и не ги тачихме особено добре) и си нямаш представа какви гадни истории са разказвали и какви безконтролни ситуации са виждали по такива места.
Имайте си едно наум винаги, че там работата не е като с бебетата - там става отведнъж от първия път, от най-малкото или краткото.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За мен, ако това не ти е редовна практика, не си курва. Но ако си го направила, без да вземеш предпазни средства, си безразсъдна.
Ти от къде знаеш ,че не е било с презерватив ?Първоначално написано от MakeMeLaugh
sleda ot lubovta
абе добре бе ,ама чак пък името да не му знаеняма какво да говорим повече
Личи си, че никога не си бил пиян.Първоначално написано от 6sense
Важното е, че ти е било готино. Остави гузната съвест настрана.![]()
тя ако е била толко пияна нямала е да помни че и момче е имало=== "интелитенти"
Имена се забравят дори и да не си мъртво пиян.
Прави си кефа ..... само да не станеш накрая "книга с болести" че тогава не кучка ще си ми к***а![]()
![]()
по добре да познаваш човека и да знаеш дали е здрав от колкото да се е**ш на сляпо
![]()
![]()
![]()
Кучка е просто женското на куче. Термина за теб е малолетно к*рвенце и бъдещ парцал.
Еее, стига сте го тровили това момиче, де! Ако на нейо място тук беше момчето от въпросната нощ, нямаше да има нито един коментар, изразяващ критика, сигурна съм!
Bitches, please! Спрете да се застъпвате всяка за чуждите к*рвенски действия, знаем ви че всичките сте еднакви и за това в тоя случай вместо типичната женска злоба има к*рвенска солидарност. Ама и вие много добре знаете кви сте парцали и то от малки.
Maaan, that was rude. Мога единствено да ти кажа, че явно само на курви и парцали си попадал, за да ти е такова мнението...
JakesInsanity подкрепям го/я
Прави те "леко" безотговорна (не спомена дали е било с презерватив) - грижи се за здравето си. Според мен дали си кучка или не би бил последния ти проблем в случай, че са ти лепнали нещо. Иначе не - кучка не си.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.