Женска сексуалност, жената не трябва ли да има първо - гърди и второ - айде поне на 16 да е? Няккъв педофил ли си и или просто супер тъп подмазвач? Щото и в двата случая нищо не печелиш освен т'ва че ми стана смешно от коментарчето ти.
Не си момче, нали? Щото ако си, май си голяма п*тка. Въобще не разбрах даже за какъв страх ми говориш обаче ако е нещо за моето мнение, написал съм го с доста добри познания, така че не се притеснявай. А страх нямам от подобни глупости, и стига сте окуражавали малките лапета да правят секс само ей така за гъзария и да стават боклуци от малки, нито им е приятно нито нищо, дори да изпитват привличане, правил съм секс с 14 годишно и знам какво е за нея. Мега тъпи мнения пишете, поне едно дето да не е кухо лапе или г`е`й подмазвач тука ще се намери ли малко да схване че хептен ще повредите вече повредената джонка, а и други които четат? Т'ва че вие евентуално сте станали к*рволяци от малки не значи да предадете щафетата и да ми пишете тука "браво мойто момиче, само така, на 14 вече ти е късно даже!", а да вкарате поне на нея малко акъл за да не става боклук като вас, защото вие, подобни момичета но на вече "по-зряла" възраст добре знаете че сте такива, без чужди мнения и подобни глупости.