- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разкажете за първия си път
Така е .Ако мога да върна времето никога нямаше да го направя на 15 .Щях да изчакам да навърша поне 18 и да мисля разумно .Сега съм на мнение ,че колкото по-дълго изчакат момичетата да са девствени толкова по-добре.На 12-13-14-15-16 много знаеш какво ти се иска да ли ти се пикае или ти се ебе.На 18-19-20 започват да мислиш по-зряло и знаеш какво правиш.Първоначално написано от epicfailbg
Та аз ще разкажа при мен как беше.аз мнохо харесвах едно момче бях на 15 ,а той на 18.
5 месеца преди това ме гони докато се навия.Големия мъжкар се изкарваше и уж с колко е спал,незнам с колко беше спал ,но с мен определено нямаше опит.![]()
![]()
Та започнахме уж да се натискаме както няколко пъти преди това .Правили сме орален секс няколко пъти преди това ,но този път аз го попитах имали презерватив той каза да, аз му казах ,че сега е момента.След доста игра с прасчета и езиче.Започна да ми го вкарва малко по-малко .На мен нещо не ми допадна ,защото нищо неусетих,само малко търкане там долу.След това уж продължихме ,но той не можа да проникне в мен напълно ,незнам защо
''уж имаше опит ,та чак на третия път стана.Не ме е боляло нищо.Чак след като ме утвори ,започнах да изпитвам малко -по малко удоволствие.Имаше малко кръв след това ,само докато се изпишках след това и ми спря след това.Това е на кратко.Небеше нищо романтично ,в неговата стая на леглото му .Един слънчев слетобед.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta