.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Не ми харесва секса!!!

С приятеля ми сме заедно от доста време.. и правим секс от 3-4 месеца преди това и двамата бяхме девствени и сме го правили около 40-50 пъти, супер много ме привлича, има химия. Но просто не ми харесва, свършвам като ме лиже, но секса нищо. Пробвали сме 5-6 пози, имало е много игра преди тва, възбудена съм била, но после просто не чувствам нещо специално, не ми е яко, а той иска постоянно. Нещо сбъркано ли има в мен, че не ми харесва, просто ми е голям проблем, защото просто ми е неприятно. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сбъркана си, най-добре спри да правиш секс и отиди в манастир.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Сбъркана си, най-добре спри да правиш секс и отиди в манастир.
    Ти нормален ли си ??!! Вместо да даваш "умни" съвети вземи кажи нещо полезно на автора.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Несъвместими сте.

Пенисът му не е за твоята вагина съответно и човека

Повече от фен Аватара на analgin
    3-4 месеца не са достатъчни според мен с времето ще започнете да развивате и подобрявате сексуалния си живот, а от там и удоволствието, което изпитваш ще се увеличи. В общи линии и на двамата ви трябва време и опит.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    3-4 месеца не са достатъчни според мен с времето ще започнете да развивате и подобрявате сексуалния си живот, а от там и удоволствието, което изпитваш ще се увеличи. В общи линии и на двамата ви трябва време и опит.
    +1

Не имслете че като почнете да правите секс и айдееее оргазъм.Има жени,които никога не са изпитвали вагинален оргазъм,например

Супер фен Аватара на bilqnavod
    +1

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ама тя не казва просто,че не изпитва удоволствие, а че й е неприятно, което малко ме смущава....
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

е как да свърши момичето като клитора може да се намира на майната си

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пробвайте нещо което никога не сте правили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си