- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Станала ли е белята ?
Противно на моите очаквания си намерих нова приятелка, която като разбра за 19 сантиметорият ми (ако сте чели другата ми тема) не се изплаши даже се зарадва. Та направихме го и и свърших през балкона в басейна. Възможно ли е да забременее докъто се къпе?
Викаш чакай да си похваля члена, нищо че мога направо да задам въпроса![]()
Не, не е възможно.
Don't deny the obvious...
Ти члена го зарежи, сигурен ли си, че не е възможно. Да не би след 9 месеца да чакам гости, а теб да те направя кръстник![]()
Сперматозоидите живеят в алкална среда (семенната ти течност). При контакт с въздуха 99.98% от тях умират. Останалите 0.01% късметлий умират от водата, защото средата става неутрална. Другите 0.01% си спретват парти в канала.
Don't deny the obvious...
^ ти акъл имаш ли ве?! Хой на училище и не прави секс до 50 години.
моя е 27.5
завиждай,дрисльо![]()
Станислава
Аз на очилиште няма смисал да хода штото тате има пари, следователно аз имам пари, следователно няма нужда да работа штото си имам сичко![]()
Като ти гледам правописа, голяма нужда имаш от училищеПървоначално написано от Ice_b0x
Че ти е 19 см, върви разправяй на богатото си тате, дано поне той ти даде да му го мушнеш 1-2 пъти, че да не биеш чекии на терасата и да цапаш на хората басейна
![]()
Е па много ти е къс бе броПървоначално написано от t0d1t0
аз чукам мацки от тук в Маями
... верно липсва визуалния контакт ама кво ти пука ;D
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
не рабрахте ли, че тоя си прави та*ак за всичко със вас...Първоначално написано от FunkyBoy
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
напълно съм наясно, ама пак реших да го хейтна :PПървоначално написано от K0rTexXx
Само т'ва ще коментирам, без коментар при тва.очилиште
Еваларка, Ice_b0x, верно си имаш всичко, освен мозък, а всичко за теб явно е фантазията.
Абе всички тука сте някви хейтари с богат сексуален опит и отличен правопис нали.
не, има и изключения, като тебе.Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
ммм не всички тука са тролове и само се смея с тяхПървоначално написано от Ice_b0x
Айс бокса тука ви ебава всичките... А вие или му се връзвте или както е модерно да се каже "хейтвате"Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
Евала пич давай се в същия дух ;D;D и без туй 98% от темите са глупави ... дай да ги направим 100% :d
![]()
![]()
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
Еми така е ... тука 50% от темите са дали някоя е забременялаПървоначално написано от DrumNBass
![]()
Здрасти Джипси как си ... Бременна е вече ..
Аз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last