- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
И къде пише кое е нормално и кое не е? Тръгнали да обясняват, кое било нормално, кое ненормално... Пълни глупости! Изключително глупаво и ограничено е, да казвате на високи момичета, че не изглеждат добре, защото стърчали над всички. Прави ми впечатление, че хората, които са по-ниски си избиват комплексите на по-високи като казват, че било "неестествено". А КОЕ е естествено??? Момиче кинта и двайсет с 20 см токчета? На мен пък лично това ми изглежда грозно и много далеч от естественото. Особено като не може да ходи на тях пък и смешно става... Всеки е свободен да си ходи както си поиска. Аз съм 1,82 и си ходя на токове. Просто не ми пука! Някои мои приятелки дори са ми казвали, че ми завиждат за височината и знам, че е така, защото по-голямата част от приятелките ми са под 1,70. Еми да, стърча над тях, ама това само ги дразни, а мен изключително ме забавлява!Да не говорим, че и по-високите момчета се заглеждат повече в мен, отколкото в тях. Глупаво е да се наричат високите жени "коне" като се има предвид, че всички манекенки са високи и на дълъг крак висок ток стои много по-хубаво. На мен като някой по-нисък ми каже, че съм прекалено висока да нося високи токове винаги отговарям: "Качи се на нещо и ми го кажи В ОЧИТЕ!". Забавно е, пробвайте!
![]()
![]()
![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song