- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
Супер ограничено мислите.Какво значи мутант?Какво значи не е красиво?Какво значи тапишон на токчета? Вие луди ли сте? Това е възможно най-глупавия спор.На токчета момиче изглежда женствено,подчертават се краката и се променя стойката.Няма значение ръста.Не мисля,че някой би имал против манекенките на токчета? Че то даже май мъжете за това и мечтаят.Толкова е глупаво да делите хората спрямо ръста им.Първо,че никой не си го е избрал и второ сме хора и сме различни. Пък в крайна сметка всеки има мнение и вкус.
Down On The Farm!!!
Мутант означава несъразмерен спрямо другите хора. И токчетата са за да удължават крака обикновено.
Човек ако ви слуша ще каже,че сте най-перфектните на света.Лесно е да критикуваш хората,особено когато ти самия не си идеален. И не няма мутанти след като сме създадени така.Тука ниските злобеят,че са ниски,а високите,че са високи.Айде радвайте се на това което имате.
Down On The Farm!!!
Не знам за останалите, но аз съм доволна от ръста си и не бих го променила в нито едната посокаЗатова не пускам тъпи теми от комплексарщина
Аз съм фен (защото съм едва 1,63) на дългите крака на високи токчета. Момиче със самочувствие и без притеснение рядко съм срещала да ги носи, а повечето над 1,65 имаш много хубави крака.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз съм 1.72 и не ми пука като обуя токове 7 см примепно .. квоо яко есуперско е напраоооо
![]()
![]()
awerw♥
174 и слагам 10 сантиметра ток когато ми скимнеи грам не ми пука, че повечето ми приятелки са по 160
аз нося високи обувки не за да се правя на по - висока като тях, а защото ми харесва.
![]()
I still have feelings...
you are my passion.
ми аз съм 176 и имам както и високи така и ниски, имам едни с 10см имам и с 5см имам и с по-малко. Изобщо не се притеснямам като съм с високи обувки имам една фр тя е колкото мене висока и си ходиме двете на високо ...![]()
Аз съм 173 и обожавам да нося токчета.Наистина в началото малко се комплексирах,но вече не ми пука.Това е,другите ще те приемат така както ти сама се приемаш.Ако тръгнеш по улицата с високо вдигната глава и гордо си носиш обущата даже ще ти се кефят.Няма нищо по-секси от момиче с токчета.Аз лично харесвам високи жени,а и мисля,че токчетата отиват точно на момичета с дълги крака.
Аз имам няколко чифта високи обувки,но под 12 см нямам токче.
И хич не ми пука,че ставам по-висока от повечето момчета,а за момичетата да не говориме.Жалко за тях,че са тапишони,аз си приличам на манекенка с тая височина.
![]()
А и краката не са ми нито кльощави,нито дебели и всички ми казват,че много ми отива да нося токчета.
Все пак за всеки си е индивидуално.![]()
Fashion is my passion.
Но пускаш тъпи коментари от комплексарщина,ако не забелязваш...Първоначално написано от Little_Lady93
![]()
Fashion is my passion.
ТОВА Е СУПЕР ГРОЗНО!!! Високите токчета по принцип са направени за хора,които са по ниски не за някви мотанти нищо лично, но е много смешно да видиш някое момиче 1,70 или 1,80 с някакъв ток над 10 см направо е смешно!![]()
да бе да ...Първоначално написано от guinessgirl
според тебе е по красиво момиче 160 на висок т0к 11 см .. ?!?! аз също съм висока и смятам че е много по добре едно момиче да е високо и да носи обувки на т0кк .. оформят сее страхотни крака .. прави те наистина сехуу .. не кату малките дребосъчета коитоо .. нямам думи
![]()
Много добре казано, но нека те довърша...Първоначално написано от pepschy
... които и с 10 санта ток пак са с къси краченца![]()
I still have feelings...
you are my passion.
според мен зависи от момичето.Ако е стройно и му отива да носи високо,гледката няма да е зле.Аз също съм висока (1,72м) и обичам да нося високи сандали(с цяла подметка дето са) но не прекалено високи ами към 5-6 см.
Като кокошки сте, братче.
Темата к'ва беше, вие на каква я обърнахте.![]()
Къси крака означава например да е 165 и да има 50 см крака,но као е 165 и има 1 метър крака не е късокрака.Ако една момиче е 175 и има 80 см крака е късокрако и като сложи токчета ще подвертае дългите си крака.Като не знаете какво означават термините не ги използвайте.Според тебе гаджето ти ще иска ли да е 10 см по-нисък от тебе ако например сте на една и съща височина и като сложиш токчета да трябва да се навеждаш ;?.Който иска да ходи с токчета-който не иска да не ходи,о защо трябва да се обиждате?Аз не харесвам високи момичета(над 170) пък камо ли с токчета.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Ама как се карате само за глупости, не е истина. Гордея се със своите 158см, кефя се и на по-високите момичета. Всички изглеждат добре на ток, стига да могат да вървят. Човек в крайна сметка нито си избира ръста, нито пропорциите - кой, с каквото разполага... всеки е красив по свой начин!
Абе висока ок....става 1,80 ако е и като се окачи на 10 сантиметра ток = 1,90 . Вижда се от далеч, малко стеснява кръга на потенциалните момчета, които биха я харесали, но няма значение.
Но ако е висока и дебела и се окачи на токчета...олеле майкооооо...
аз съм си нисичка, не нося токчета и ми е добре,
краката ми си изглеждат нормално спрямо тялото ми![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
като коне саПървоначално написано от guinessgirl
,ужасТ
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от xXxScreamxXx
Сложи ги да са 5 и ме стигаш![]()