Цитирай Първоначално написано от dunce
Цитирай Първоначално написано от therichbitch
Цитирай Първоначално написано от dunce
...
аре млъкни вече, мислиш ли , че ми дреме дали си момче или момиче,мозъчният ти капацитет пак е под нулата, още по- зле, че си момче и се разправяш като селска клюкарка
По принцип не се меся в такива теми, ама като ти прочетох мнението, ми стана лошо, толкова си тъпа, че няма на къде повече, и между другото тоя ник сто процента ти приляга. А пък ти смятай дебелите момичета за още по-зле с токчета, тебе пък съм сигурен, че те смятат за комплексирана и нетолерантна п***а. Може да се разправям вмомента като селска клюкарка, но по-добре от колкото да съм супер ограничен човек като теб.
Да беше прочел мнеието ми към кой пост беше насочено- а именно, че ако е висока и дебела, ставало ужас. Това не е ли също дискриминация и ограниченост според теб? Аз просто изказах мнение, че за мен е по- грозно да е ниска и дебела и да има самочувствието да се качи на тънки токчета примерно.. Да, правят я по- висока, но такива не стоят на пълно момиче и всеки трябва да се облича, да носи това, което му приляга

П.П. Спри се с обидите, защото ставаш смешен