.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Клизмата също не е никаква гаранция! Тя пречиства червото, но не дава гаранция, че половин час (примерно) след това, стомахът няма да е преработил нова храна за отделяне.
    Не ми казвай, че половин час след като си хапнала, отиваш да "изкараш" преработена храна?!
    Да не говорим, че ако си си направила клизма - такава опция няма...
    Според мен това е просто невъзможно.
    Е, сигурно на някого някъде се е случило, но... наистна не ми се вярва.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    ^ И това не е решение. Пробвала съм да не ям преди анален, примерно цял ден. Нямах сили да ходя, камо ли секс да правя. Но иначе да, предпазих се от гаф. Ама си предпочитам силичките, за да се раздам, пък той гафът не е задължително да се случи.
    Преди анален секс не ядеш... и гаф няма.
    А твърдиш, че клизмата не е никаква гаранция?
    Що за логика не мога да разбера?
    Обясни ми каква е гаранцията, че като не си хапнала нищо и си ходила до тоалетната преди това... точно по време на акта няма да стане неочаквана случка?
    Все пак ти няма как да знаеш... дали не е останало нещо???

Няколко часа преди анален секс си правя клизма (в домашни условия).
    Не е приятна процедурата, но според мен това е най-сигурният начин, за да се предпазиш от кофти ситуации.
    Диетки, зелени чайчета... хах.
    Не съм казала, че храната излиза половин час след като е изядена ... а че може да реши да излиза половин час след клизмата (независимо кога си я ял). И да, може и след клизма да се случи гаф, тя не пречиства стомаха ти, а само дебелото черво. Но може би вероятността за гаф е по-малка.

Когато не съм яла нищо, няма и да има нищо в стомаха ми. Да, може да остане нещо, но ще е минимално. Когато си направя клизма, ще изчистя червото, но не и стомаха. Може и целият стомах да остане пълен (зависи колко време след ядене е направена).

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Всичко е относително за изпускането според мен.
    О, определено е така. Зависи кога сме яли, какво сме яли, какво е темпото на секса и т.н. ...
    Просто мнението ми е, че нито ходене до тоалетна, нито клизма са гаранция да не се случи гаф.

Ако клизмата е направена както трябва... наистина не мисля, че ще стане нещо.
    Случвало ми се е да правя секс след 6-7 часа след като съм си направила клизма. През това време хапвам каквото си поискам... и никога нищо не се е случвало.
    Дори изобщо не се съобразяваме с темпото, защото може да стане "вакуум" и... сещате се.
    Разбира се, че ако изям един сладолед, пия чаша студена вода и хапна студена диня - ще стане мазало, но след като съм се промила с 2 литра сапунена вода... пак ти казвам малко вероятно ми се струва.
    Но окей.. всеки сам си решава дали няма да яде преди това, дали ще си направи клизма или ще мине просто през банята преди самия акт.

А въпросът за хигиена?
    Дори да го правите с презерватив... това е място пълно с безброй бактерии. И ако съчетавате анален с вагинален секс има вероятност за възникването на инфекции... гъбички.
    То след клизма е възможно да стане.
    Ама щом на момчетата ви не им пречи... правете си сладинко
    Аналният секс е удоволствие.

На мен първият ми път когато правихме анален секс така да се изразя много ме болеше в първите 2 минути но после почти нищо не усещах

Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Ако клизмата е направена както трябва... наистина не мисля, че ще стане нещо.
    Случвало ми се е да правя секс след 6-7 часа след като съм си направила клизма. През това време хапвам каквото си поискам... и никога нищо не се е случвало.
    Дори изобщо не се съобразяваме с темпото, защото може да стане "вакуум" и... сещате се.
    Разбира се, че ако изям един сладолед, пия чаша студена вода и хапна студена диня - ще стане мазало, но след като съм се промила с 2 литра сапунена вода... пак ти казвам малко вероятно ми се струва.
    Но окей.. всеки сам си решава дали няма да яде преди това, дали ще си направи клизма или ще мине просто през банята преди самия акт.

А въпросът за хигиена?
    Дори да го правите с презерватив... това е място пълно с безброй бактерии. И ако съчетавате анален с вагинален секс има вероятност за възникването на инфекции... гъбички.
    То след клизма е възможно да стане.
    Ама щом на момчетата ви не им пречи... правете си сладинко
    Аналният секс е удоволствие.
    Аз самата си изпатих от аналния секс наскоро (имам впредвид болест). Не възприемам идеята обаче, да си промивам червата за единия секс. Ако трябва да го правя, сигурно няма да правя анален. Плюс това, за момченцата си има презервативи, за да не се разболеят, а за нас - просто няма да правим анален последван с вагинален и не смятам, че трябва да има проблеми.

Чудя се как се навивате на анален.Аз още немога.Може би след 5-6 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си