.

Виж резултатите на анкетата: Как предпочитате да виждате момичетата?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С грим

55 54,46%
  • Без Грим

46 45,54%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Как харесвате момичетата? С грим или без грим ??

Попринцип искаме мнението на момчетата но и момичета могат да участват
    * ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
    ... =) =)

Супер фен Аватара на zoreto
    без

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    не съм момче,но ще отговоря все пак
    естественото винаги е най-хубаво,но например една спирала няма да навреди,нали така аз лично си слагам само спирала и отвреме на време някакви много светли сенки,само за да подчертая цвета на очите си.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    На стадиона за бягане.
    С умерени количества грим- молив в ъгълчетата на очите, очна линия може, безцветен гланц, спирала и евентуално коректор .. Е, не наведнъж всичко. Иначе мн ме дразни когато си лепнат цяла 'маска от гримища' и на сутринта все едно се будиш до друг човек, смотано е. Без по-добре сякаш
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    не съм момче,но ще отговоря все пак
    естественото винаги е най-хубаво,но например една спирала няма да навреди,нали така аз лично си слагам само спирала и отвреме на време някакви много светли сенки,само за да подчертая цвета на очите си.
    и аз съм на същото мнение ) малко грим не е излишен,но като гледам как са тръгнали повечето момичета .. все едно отиват на бал :X
    * ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
    ... =) =)

молив,спирала,гланц .. не е много,но е достатъчно
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    С умерени количества грим- молив в ъгълчетата на очите, очна линия може, безцветен гланц, спирала и евентуално коректор .. Е, не наведнъж всичко. Иначе мн ме дразни когато си лепнат цяла 'маска от гримища' и на сутринта все едно се будиш до друг човек, смотано е. Без по-добре сякаш
    Подкрепям с две ръце...

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Wonderland
    с доволно грим.
    в смисъл не ФДТ,руж,пудри и глупости,но се кефя на сенки,били те и силни,моливи,очна линия,червила,гланцове..

грима е прекрасно нещо

Повече от фен
    Всякакъв ми харесва, стига да изглежда добре, ако изглежда добре без грим, и без.
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    с доволно грим.
    в смисъл не ФДТ,руж,пудри и глупости,но се кефя на сенки,били те и силни,моливи,очна линия,червила,гланцове..

грима е прекрасно нещо
    така си е
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Софийско поле
    И със и без грим.Зависи от времето и случаят.Ужасно е когато момиче е сложило тежък грим от сутринта.Лекото подчертаване на очите или устните е достатъчно за да се почувстваш красива не е нужно да сложиш цялата палитра на Дега.
    Down On The Farm!!!

Зависи от човека. Има момичета, които изглеждат много по-добре без грим, но съм виждала снимки на такива, които за мен не изглеждат много добре без грим. И все пак въобще не намирам за хубаво някакво момиче да се маца с абсолютно всичко, което има под ръка. Междудругото, когато си сложих спирала някои от първите пъти се удивих колко по-различно изглеждам. Така че за мен и малко количество грим е достатъчно.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    всяко момиче е красиво по различен начин

Мега фен Аватара на ameli
    Хората са различни, на един отива с грим, на друг без. Най-важното е да се подчертава естествената красота, а не да се прекалява с всичките боички на мама.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Di
    стига да е красива,грима е без значение,с него или без него
    не се изказвай неподготвен,прасе

с ежедневен грим

Зависи от момичето,ама малко грим не вреди.

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    с ежедневен грим

Не съм момче,но ще се изкажа.
    Зависи от момичето,има такива,които изглеждат много свежо и сладко без грим,но попринцип аз харесвам жената да е с грим.Изглежда по-поддържана и красива.
    Харесвам подчертани очи-сенки,спирали,моливи,очни линии и други подобни.Не наведнъж,разбира се.Харесват ми такива неща,които придават драматичност на окото. Не харесвам ярки червила,но ми допада,ако жената се мацне с гланц или нещо такова.Или не много ярко червило.Фон дьо тен също трябва да има,според мен.Пудра и руж не харесвам-напудрената жена ми изглежда като прашна чанта... Това е общо взето.
    Fashion is my passion.

Не съм момче, но и аз ще се изкажа.
    Попринцип е добре да си естествена, а не да се нацапаш с тонове грим като някаква магистралка.
    Но въреки това много ми харесва да се подчертани очите с малко спирала, черен молив, а устните с гланц или не-много ярко червило.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

аз съм момиче.. : ))
    истински красивата жена е тази без грим..
    попринцип и аз използвам грим..
    но само малко пудра.. дори понякога и нея пропускам и спирала.. това е.. : ))

има и дни в които съм без грим.. : ))
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Голям фен Аватара на crazymm
    Момиче съм.
    Повече ми харесват женските лица с грим, не много, но да го има. Без грим нещо ми изглежда недовършено... Иначе се случва аз самата да излизам без нищо по лицето си, просто предпочитам лекия подчертаващ красотата грим
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Супер фен Аватара на Djuff
    С малко грим си е най-добре, а не да хаби един молив за 2 дни и да си напльока цялото червило чак до носа.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И аз не съм момче, но и аз ще се изкажа.
    Значи попринцип малко грим оправя всяко лице. Наистина повече грим, само в определени ситуаций... Иначе хубавото си е хубаво и без и с грим. Важното е какъв е грима и в какви ситуаций го използва

Има ли смисъл, след като само жени ше отговарят и ще си натягат мнението..
    Изкривявайте си фантазиите, да
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си