- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как харесвате момичетата? С грим или без грим ??
Случвало ми се е като излезна да виждам момичета които в ежедневието си слагат повече грим отколкото аз имах на бала!Първоначално написано от tanq9506
Аз съм за грима. Една спирала малко пудра и молив са напълно достатчни за през деня. Вечер може да се позволи и малко повече ама МАЛКО! Половината сега са като намазани скатран и керемиден прах.
напълно съгласнааПървоначално написано от Sintya
![]()
Първоначално написано от Di
обичам да се гримирам, но никога не прекалявам....в последно време единствения грим който слагам е очна линия,спирала, руж....вманиачих се в тая очна линия![]()
![]()
![]()
![]()
Хубавото си е хубаво и без грим , предпочитам малко грим - спирала, молив, гланц или червило и лек фдт. Не ми харесват млади момичета като от сутринта се наклепат много с грим и особено , когато гримът е тежък.Ужассс..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
напоследък забелязвам че момчетата харесват много повече напълно естествените момичета но аз също мисля че лек грим няма да навреди .... аз използвам лек фдт и спирала![]()
Както дойде, стига да е красива от вътре (ако ме разбирате). 50/50 и да не е с 1 тон грим ест.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
най-гадното е да видиш някоя със супер груба, състарена и пъпчива кожа, която е такава, точно благодарения на лайната, с които е 'третирана'..
повръща ми се от тая гледка
1 красиво момиче е хубаво и без грим и с грим...
И аз така .Първоначално написано от vIKToriYa
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
По-скоро без ;]
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Същото ще добавя гланц/червилоПървоначално написано от theonlyone123
![]()
![]()
Добре де всички харесвате "естествената красота " и повечето дали мнение по темата са момичета ,а защо като излезне човек на улицата едно 90 % са намацани с тонове тежък вечерен грим , ярки червила и т.н ?аз също съм момиче и мога да кажа ,че за всеки е различно , защото има момичета който са красиви с грим , други без него , трети се загрозяват сами като пляскат по лицата си от всико което имат в козметичните си чантички
вечерен грим от сутринта ме дразни предпочитам да имам малко черен молив спирала и гланц а ако е много налейашто и коректор но в краен случаи
Почти всички попринцип казват без,ама аз не съм виждала момиче,което да е по-хубаво без грим отколкото със(естествено добре сложен).![]()
Много ми дреме как ги харесват. Докато ми доставя радост да се мацам - ще се. Важното е на мен да ми е добре и аз да си се харесвам, всички други са след това.![]()