Мила много добре те разбирам моята история е лика прилика като твоята за една моя приятелка ''Най добра'' тя си намери по добра и постоянно ми обещава днескаса видим утре и тка се отдалечаваме повече но и аз кат теб с нея имаме много годишно приятелство около 10 години и с нея винаги в добро лошо а сега просто и аз като теб си стоя сама , мое то е дори малко по зле щот едни 6 кокошки отгоре и пълнят главата с глупости. Да ти кажа или е зарязваш или и казваш че се примиряваш като мен че сте заедно когато тя има свободно време за теб . Но се постарай в това жреме когато сте заедно да е незабравимо пробваи с каквото можеш наи добре знаеш какво харесва прави всичко вазможно отново даси стане както преди вярно тя пак ще си има онези други приятелки , но ще прекарва и доста време с теб когато сте заедно не се карай те кажи и когато сте заедно да забрави за проблеми те и да се кефите на слънцето Пробвай несе предаваи толкова лесноо . Може да става бавно но ще си е върнеш
(съжалявам ако съм писала малко зле ама не сам много свикнала на Кирилица) УСПЕХ!!!