.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

На горещия стол е guinessgirl

форонната принцеса е на стола,на стола нема нищо батенце

освен принцесата

аз почвам

искаш ли да те запознаем с мимето

Мега фен Аватара на December
    уффф била е преди по-малко от година и полувина
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...3287c217be5b47
    едва ли за 3 месеца се е променила толкова много,че пак да сяда.

Сложете някой който не е бил ....

акъл не искам , ок ?

ок,но нека да видим и някой модератор какво ще каже.

няма смисъл да се слагат едни и същи хора по 15 пъти.

като я заключат ти разрешавам да сложиш някой на стола,че има много акъл в тебе

Цитирай Първоначално написано от bushwackers
    като я заключат ти разрешавам да сложиш някой на стола,че има много акъл в тебе

Явно днеска нямам късмет :/ А аз исках ДаркКисс.
    Е нищо и на нея ще и дойде времето...

Да не е спам...
    Защо влизаш във форума?
    В кой раздел влизаш най-често и защо?
    Кога за пръв път се надруса(години)?
    Кога мислиш да спреш,и мислиш ли че ще ти е трудно?

Град
    Wonderland
    еееееееееми щом няма да я заключвате

искаш ли да те запознаем с мимето? - оо,адашка. коя е тая?
    Що се друсаш? - щото ми харесва. в смисъл,самото чувство да си се начертал или наял с бонбон (понеже друго не друсам,тревата не е наркотик!) е много по-прекрасно от това да не си се начертал или наял. и отделно другите неща,които само пробвам... харесва ми да се правя на психонавт
    Не ти ли е гадно, че много хора могат да те мислят за парцал? - не ми пука,хахах
    Ако отговора на горния въпрос е, че не ти пука - тогава защо не ти пука и наистина ли е възможно на човек да не му пука? - възможно е,да. защото това,че употребявам някакви вещества,не ме прави парцал,а който не може/не иска да го разбере,е лично негов проблем
    Влияят ли гаджетата ти на решенията, които взимаш, компанията - на вкусовете? - трудно някой може да ме промени,решенията и вкусовете си променям заради личностното ми израстване (колко тъпо клиширано звуча),не заради някого другиго.
    Защо влизаш във форума? - за да губя време
    В кой раздел влизаш най-често и защо? - всичко тийн и козметика и диети,защото...не знам защо
    Кога за пръв път се надруса(години)? - еее вие за няква кафева ли ме имате тука не знам,ти какво точно имаш предвид под 'надрусване',щото ми звучиш се едно питаш кога съм се набола,;д?
    Кога мислиш да спреш,и мислиш ли че ще ти е трудно? - от няколко дни съм ''спряла'' и абсолютно нищо ми няма. филма при амфетамина е,че винаги някой ше ми извади и аз няма да му откажа,затва ако искам съвсем да спра,не трябва да излизам от нас,което няа как да стане

Честно казано ми падаш в очите.

Защо тревата да не е наркотик? Това е хипи билкарска теория...

Ква музика слушаш, любими банди/артисти, етц

и

Любим филм?
    Защо ти е любим?
    Лесно ли се впечатляваш?
    Критична ли си към себе си и към околните?
    Кое качество оценяваш много в хората?
    Имаш ли си юзър, който ти е симпатичен тук и защо ти е симпатичен?
    Порок/Лош навик?
    Искаш ли наистина да спреш амфетамините
    и
    защо мислиш, че ще стане само ако не излизаш от вас?
    Искаш ли да си смениш средата?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Wonderland
    Защо тревата да не е наркотик? Това е хипи билкарска теория... - защото не е. защо цигарите,алкохола и кафето не са наркотици,а тревата е,при положение че към нея няма пристрастяване,докато към предишните три има,и то не леко? в смисъл, козчето си е просто козче. нищо ангажиращо,просто айляк и щастие...

Ква музика слушаш, любими банди/артисти, етц
    слушам много неща. хардкор пънк и бийтдаун предимно, въпреки че напоследък съм на електронна вълна: габба, хард техно, спийдкор, френчкор, дарккор, етц. също дръмче, минимал , дъбстеп. пънк,ой!, малко ска, малко реге,рага, хип хоп,рапец.... много станаха

Любим филм? - TRAINSPOTTING , The green mile, Rock'n'Rolla, Snatch, Football Factory, The Godfather и още некви,но не се сещам в момента
    Защо ти е любим? защото.. Трейнспотинг,като най-любим, харесвам,защото предлага едно по-различно виждане. знаеш, choose life,choose a job (...)
    Лесно ли се впечатляваш? впечатлявам се от изкуство само
    Критична ли си към себе си и към околните? да,може би повече,отколкото трябва
    Кое качество оценяваш много в хората? - ами,да кажем,способността да мислят. много мразя хора,които не могат да свържат две смислени изречения или повтарят нечии думи.
    Имаш ли си юзър, който ти е симпатичен тук и защо ти е симпатичен? имам доста. и ти си в списъка но най симпатичен ми е terrorclub,то е ясно...
    Порок/Лош навик? цигарите,тва ми е най-големия порок. ебала съм ги и наркотиците,и алкохола, и кафето, от всичко мога да се откажа,но без цигари не издържам и ден
    Искаш ли наистина да спреш амфетамините? - не за постоянно. кратките почивки са ми достатъчни
    и
    защо мислиш, че ще стане само ако не излизаш от вас? - защото когато някой извади или каже 'аре партия за джам' ,аз просто НЕ МОГА да кажа 'не искам' . не е липса на воля. човещинка е :Д
    Искаш ли да си смениш средата? - на средата ми нищо и няма

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    кога ще ти видя очичките
    кофти ли ти е, че Джо Коул мина в Пуул ?
    evil activities слушаш ли?

за сега тва xd

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Усещаш ли как се променяш с времето?
    Родителите ти какво мислят за начина ти на живот?
    Има ли хора около теб,които те мразят?
    Как се виждаш след 5 години?
    Мислиш ли да продължиш образованието си и ако да,то с какво?
    Често ли се случва да нараняваш хората около себе си?
    Участвала ли си в побой?
    Кога за последно се сби с някой,с момиче ли беше и кой победи?
    Имаш ли час за прибиране?
    Кога за последно те наказаха и с какво?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Спомняш ли си кога се подхлъзна и започна да вървиш надолу? И защо?
    Какво искаш да промениш в себе си?
    Едит: Каква (беш)е детската ти мечта?
    А детството ти какво беше?
    Имаш ли някакъв талант (открила ли си го? търсиш ли го...)?
    Как пиеш кафето, с или без захар?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    възможно е,да. защото това,че употребявам някакви вещества,не ме прави парцал,а който не може/не иска да го разбере,е лично негов проблем
    Не смяташ ли, че има някаква граница, в която този, който употребява вещества се превръща в парцал наистина?

Защо тревата да не е наркотик? Това е хипи билкарска теория... - защото не е. защо цигарите,алкохола и кафето не са наркотици,а тревата е,при положение че към нея няма пристрастяване,докато към предишните три има,и то не леко? в смисъл, козчето си е просто козче. нищо ангажиращо,просто айляк и щастие...
    Дай точна дефиниция на наркотик.

защо мислиш, че ще стане само ако не излизаш от вас? - защото когато някой извади или каже 'аре партия за джам' ,аз просто НЕ МОГА да кажа 'не искам' . не е липса на воля. човещинка е :Д
    Каква е разликата?

Мислиш ли, че някога би си намерила добра работа с перспектива?

И мислиш ли, че някога би могла да вземеш повече от смешните/скромните 700-800 лв заплата (каквато е обикновено средно), предвид че имаш семейство и гледаш деца?

Интересно ми е да чуя другата страна.

И компания ли те зариби да друсаш или каквото му викаш, или някое гадже - както става с повечето момичета.

Какво изпитваш в момента, в който видиш, че някой те гледа с пренебрежение и не те отразява като нормална, когато си надрусана/наяла и прочие?

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

партизан или звезда

арис или паок

милан или интер

барса или реал

ботев или локо

левски или цска

морето или спартак

нафтекс или черноморец

Ся за кво го тупаш тоя джам секи ден ? Тва не е ли ебати простотията натрещяна секи ден без повод , да не моеш да спиш , да не ти се яде да си праавш игра на нерви .. некво мъчинелно ми е тва секидневно чертане ???! Не започва ли да не те лови така бе Кво ти дава джама пък точно ? Концентрация или повече ентусиазъм За кво ти е пък на тебе ? хааха ... прайш си мозъка на гъба човек Прозореца е най-тъпата дрога ;dd
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    това,че употребявам някакви вещества,не ме прави парцал,а който не може/не иска да го разбере,е лично негов проблем
    Хммм.

Не ти ли дотегавява... друсаш, друсаш, друсаш всеки ден. Със сигурност на хората около теб, които те познават от повече време, им прави впечатление. И какво, ако някой от тези хора не одобрява това твое занимание? Не ти пука изобщо, дори и за мнението на близките хора? Само своето мнение ли цениш, или...? Сигурно ще започнеш да обясняваш как животът е твой, как никой няма право да ти се бърка, да ти казва как да го живееш, как се чувстваш добре и преоткриваш себе си така, но все пак се надявам на по-различен отговор :Р

Не мислиш ли, че много бързаш на пораснеш?

Колко пъти си повтаряла в училище?

Не ти ли е малко гадно, че дори непознати хора в един форум те смятат за отрепка?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Така, както сте я подкарали, май ще стане като със стола на LondonTipton преди време. ;\

Град
    На стадиона за бягане.
    И к'во готино ли е, когато всички знаят, че си лепиларка?
    Иначе не изглеждаш толкова зле ..
    Какъв ежедневен грим слагаш?
    Обичаш ли животни? А имаш ли?
    Имаш ли мечти? Какви са те?
    Любим жанр филми?
    Яла ли си гъби и какво чувството?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Пак виждаме ефекта "Стадо"...

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Така, както сте я подкарали, май ще стане като със стола на LondonTipton преди време. ;\
    Като сяда на стола всеки си преценява риска.

Иначе по темата. Мислиш ли, че можеш да си намериш някаква работа, ако се наложи(а то ще се), и въобще как мислиш да се развиваш професионално .

Мхъ ;д Момичето от тогава не е писало във форума.
    Ама нали все пак затова се нарича ГОРЕЩ стол ...
    А и кво,нали все пак тя пише,че не й пука.Много ясно си го е написала....
    Ама се чудя защо не е отговаряно на вече десетина въпроса се събраха

Кога за пръв път се надруса(години)? - еее вие за няква кафева ли ме имате тука не знам,ти какво точно имаш предвид под 'надрусване',щото ми звучиш се едно питаш кога съм се набола,;д?
    Хах ;д Ами ти тревата сякаш не я смяташ за наркотик,тогава анфетите или там кавото вземаш.На парти ли стана или...това имах впредвид ;д

Въпрос...
    Мечтала ли си,или поне мислела ли си някой ден да имаш мъж,деца,семейство,баш като бо филмите ?
    Ако откриеш в стаята на детето си пакетче с хапчета как ще постъпиш? (Пак филмиран въпрос ;д И не ми отговаряй нещо за да мине номерът "Ще си ги взема за себе си" ;д Нещо по-подробно моля ;д)
    Четеш ли някакви блогове?(ако може да пуснеш и линк,че ми е нещо скучно тая седмица ;д)
    Колко пиърси имаш и къде?Искаш ли още?Обмисляш ли да си направиш нови скоро време? Ами татоси?Искаш ли нови,и мислиш ли за осъществяването им?

Май е това засега ((:

Кой те татуира на тия години?

Ваш'те как го приеха?

Политически възгледи?

Любими книги?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от December
    Мхъ ;д Момичето от тогава не е писало във форума.
    Грешиш.
    Е поне със онзи ник няма вече нищо писано.Може да си е направила нова регистрация.
    Ами те много гадно я нападнаха...сигурно я е "досрамяло" ;д

И да не е спам...

Последният концерт на който беше?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си