- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е guinessgirl
То това е тя. :ДПървоначално написано от December
он: Сезон, през който се чувстваш най-добре?
помниш ли времето, когато спамихме с Jaffs и другите?![]()
би ли се боядисала някой по-луд цвят... примерно зелен или лилав?
какви други татуси си навита да си правиш?
най-най-най-любима песен?
какво обожаваш да ядеш и пиеш (та чак да изпитваш душевен оргазъм:Д)?
някои хора не е като да не се заяждат...
Ти на колко години беше?
Пътувала ли си извън България?
Би ли искала да отидеш някъде и защо?
Би ли живяла в друг град? А в друга държава? Къде? Защо?
то густо, то пусто
Какво значи заяждане?
Темата се казва ГОРЕЩИЯ СТОЛ. Вие ако искате си задавайте въпроси за актьорчета, гримове и кецове...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
оф че стеее
по темата
ЗАщо махна русото ... беше яко !
Обичаш ли шоколад ?
Най смелата ти фантазия каква е ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от terrorclub
абе кажи и за кое Миме говорим,да я запознаваме
![]()
iLovePussyJuice
кога ще ти видя очичките- ми когатоооо се разбереме нещо
бтв,като си взех котката от Весо,той каза че си на море и обсъждахме да пиеме некви бири като се прибереш,така чееееее мисля,че е време
кофти ли ти е, че Джо Коул мина в Пуул ? - нямаш представа колко. смърт за тях.
evil activities слушаш ли? - мне много.
Sunset:
Усещаш ли как се променяш с времето? - усеща се,да,на моменти доста доволно
Родителите ти какво мислят за начина ти на живот? - амиии,те мислят,че съм се променила,понеже имахме известни пререкания преди 2 години,когато разбраха,че пуша.. но за някви други неща,като например проблемите ми в у-ще и слуховете,които се носят за мен.... много караници има.
Има ли хора около теб,които те мразят? - да,и са много... а дори не знам защо,не съм давала на никой повод да ме мрази или дори да съм антипатична някому,ама факт
Как се виждаш след 5 години? - пичкааз след 1 месец не знам кво ше ми се е случило,камо ли след 5 години.. пфф,много е далече
Мислиш ли да продължиш образованието си и ако да,то с какво? - психология
Често ли се случва да нараняваш хората около себе си? - изглежда е доста често,въпреки че е напълно несъзнателно...
Участвала ли си в побой? - да
Кога за последно се сби с някой,с момиче ли беше и кой победи? - последно се бих с един мангал в 5цата (трамвай) , в смисъл не беше точно бой, аз му набих един тупаник,той два на мен и тва беше![]()
Имаш ли час за прибиране? - не, но гледам да се прибирам преди 12-1.. когато не искам да се прибирам,не ми правят проблем,стига да не е всеки ден
Кога за последно те наказаха и с какво? - ми май беше 08 зимата,когато ми намериха бурканче с коз в стаята... не трябваше да излизам и не ми даваха кинти,но в крайна сметка тва не продължи дълго
Naive:
Спомняш ли си кога се подхлъзна и започна да вървиш надолу? И защо? - не знам защо приемате начина ми на живот като 'подхлъзване'.. хах,просто правя това,което искам,което харесвам,което ме прави щастлива. тваЙ.
Какво искаш да промениш в себе си? - избухливостта и невъзможността да си държа езика зад зъбите в дадени ситуации. и да спра да се занимавам с мъже!
Едит: Каква (беш)е детската ти мечта? - да бъда принцеса![]()
А детството ти какво беше? - мн. чук,въпреки че.. да си кажа честно,беше някак кратко
Имаш ли някакъв талант (открила ли си го? търсиш ли го...)? - не. трябва да имам,всеки човек има някъв талант,но не знам.. обичам да пиша,имам някои доста сполучливи неща (няма да поствам нищо,суеверна съм мнооого в тва отношение),също така обичам да рисувам,нищо,че съм кръгла нула
Как пиеш кафето, с или без захар? - без или с 1 лъжица/едно захарче
не отговори на въпросите майна
иначе,теръре тия ламбота много те влекат![]()
Първоначално написано от PainMonopoly
MakeMeLaugh:
Мислиш ли, че някога би си намерила добра работа с перспектива? - не знам. може и да си намеря,може и да не си. твърде далечно е.
И мислиш ли, че някога би могла да вземеш повече от смешните/скромните 700-800 лв заплата (каквато е обикновено средно), предвид че имаш семейство и гледаш деца? - не си правя планове да имам семейство,пък и 700-800 лева биха ми били напълно достатъчни да си плащам сметките и за всекидневни разходи. просто не мисля,че парите са най-важното и не бих умряла,ако не живея с 3000 лева на месец.
И компания ли те зариби да друсаш или каквото му викаш, или някое гадже - както става с повечето момичета. - никой не ме е зарибил.
Какво изпитваш в момента, в който видиш, че някой те гледа с пренебрежение и не те отразява като нормална, когато си надрусана/наяла и прочие? - съжаление.за да гледаш с пренебрежение и да смяташ за ненормален някой,който не познаваш,само защото той обича да се чувства добре и да се забавлява.. е колко жалък трябва да си.
bushwackers
партизан или звезда - партизан!
арис или паок - никва идея
милан или интер - нито един
барса или реал - барса
ботев или локо - локо
левски или цска - и питаш
морето или спартак - морету
нафтекс или черноморец - не знам
утре/след час-два още ше отговарям
лошо лошо,как нема да си за росонерите мейна
тва по-големи изруди от тех не съм виждал
взеха ми акъла 2007 на финала
още ми кънти главата
rossonera si amo voooooooooooi![]()
Години?
Защо избра психологията?
В кой университет искаш да те приемат?
Първото нещо,за което си мислиш сутрин е .. ?
Четеш ли?Ако да какъв тип книги?
Имаш ли се за човек с много приятели?
Кой е най - ценният урок,който си научила от родителите си?
Идеалната за теб вечер е .. ?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
дажеееееее още са ше отговарям :Д съжалявам,че пускам по няколко поста,ама става много дълго и се дразня
НЕ. ТУПАМ. ДЖАМ. ВСЕКИ. ДЕН.Първоначално написано от balon4eeeee
на къв език да го кажа?
пък и неспането и нехраненето не са ми проблем. не обичам да спя,нито да ям.а нервите ми не са от това,напротив - прекрасно ми е.
дава ми..кво ми дава,носи ми приятни емоции. кво повече да искам.
Pedigree:
Не ти ли дотегавява... друсаш, друсаш, друсаш всеки ден. Със сигурност на хората около теб, които те познават от повече време, им прави впечатление. И какво, ако някой от тези хора не одобрява това твое занимание? Не ти пука изобщо, дори и за мнението на близките хора? Само своето мнение ли цениш, или...? Сигурно ще започнеш да обясняваш как животът е твой, как никой няма право да ти се бърка, да ти казва как да го живееш, как се чувстваш добре и преоткриваш себе си така, но все пак се надявам на по-различен отговор :Р - друг отговор няма да получиш,защото фактите са си факти,а те са именно такива - живота си е мой.всеки се кефи на различни неща,това че някои мои дружки не одобряват начина ми на живот,не им дава право да се опитват да го променят. нито пък да ме съдят за каквото и да било.
и не друсам всеки шибан ден
Не мислиш ли, че много бързаш на пораснеш? - може би трябваше да си задам този въпрос преди 2-3 години,сега е късно и необратимо. и все пак,не се оплаквам,бързо-бавно - тфа е положението.
WinstonSmith:
Колко пъти си повтаряла в училище? - една година. само.
Не ти ли е малко гадно, че дори непознати хора в един форум те смятат за отрепка? - боли ме фара за непознатите хора в един форум.както виждаш,не ми пука особено и за мнението на познатите,кво говорим за некви... ник-неймове.
DarkKisss
И к'во готино ли е, когато всички знаят, че си лепиларка? - хахахХАхахахахах най-добрия въпрос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ама аз не съм лепиларка. смисъл.. не съм лепиларка,ебати![]()
![]()
![]()
Иначе не изглеждаш толкова зле .. - благодарим
Какъв ежедневен грим слагаш? - сенки,молив,спирала
Обичаш ли животни? А имаш ли? - обичам мнооооооооооооого много обичам животни! имам 2 котки,които обаче много се бият и не знам кво да ги правя... Психопат и Спийд се казват и ги обичам няма толкова много....
Имаш ли мечти? Какви са те? - няма да ги споделям пък.
Любим жанр филми? - хоръри и комедии
Яла ли си гъби и какво чувството? - чувството.. хах, въздействието на тия неща не може да се опише.. аз поне не мога
Спортуваш ли нещо?Ако да Какво?
Мнението ти за диетите?
Работила ли си нещо досега? Ако да какво?
Колекционираш ли нещо?
Любимо изкуство?
Секса за теб е?
Правила ли си анален секс?
Какво ти е мнението за фистинга?
Влюбвала ли си се?
Какви качества търсиш в момчето до теб?
December:
Мечтала ли си,или поне мислела ли си някой ден да имаш мъж,деца,семейство,баш като бо филмите? не държа да имам. ама ше видиме,живота ми може да се преобърне след няколко години.
Ако откриеш в стаята на детето си пакетче с хапчета как ще постъпиш? (Пак филмиран въпрос ;д И не ми отговаряй нещо за да мине номерът "Ще си ги взема за себе си" ;д Нещо по-подробно моля ;д) - не бих ти отговорила такаама не знам и по какъв начин да отговоря. не знам как ще мисля тогава,може да презирам нещата,които ме радват днес. може да нямам деца. може да умра утре. НЕ ЗНАМ
Четеш ли някакви блогове?(ако може да пуснеш и линк,че ми е нещо скучно тая седмица ;д) - чета.. само на харли блогаи ако ми попадне нещо интересно в блог.бг,амааааа скоро не съм преглеждала
Колко пиърси имаш и къде?Искаш ли още?Обмисляш ли да си направиш нови скоро време? Ами татоси?Искаш ли нови,и мислиш ли за осъществяването им? - имам на езика и лабрет,който в последно време не слагам,но не ми е зарастнала дупката. и на ушите,едно мъничко 5мм флешче и обикновена дупка. иначе имах между гърдите,ама свърши тая... ше си правя,трябва да си дупча веждата и пъпа ,ама няам кинти на този етап. татусите ми...хаха засега е само ягодата. към края на седмицата ше си правя друг (няма да казвам какъв.) и още 5-6 идеи имам,които са по-мащабни,но няма средства.
Desole:
Миме,помниш ли "Каманяците"? - ахаххааа,помня,помня че имахме супер дебилните текстове и аз и ти ги измисляхме,ахахха, и свил и вито бяха в групата също![]()
WinstonSmith
Кой те татуира на тия години? - приятеля ми. бившия де
Ваш'те как го приеха? - е кво как да го приемат.. свършен факт. хареса им де,но и да не им харесваше,кво значение има
Политически възгледи? - а - политична с десни виждания съм,така да го наречем
Любими книги? - ''Улица Консервна'' , ''Мръсна хаванска трилогия'', ''1984'' , ''Дядо Горио'' , ''Цар Плъх'' , всичко на Кинг, всичко на Фредерик Бегбеде и Ървин Уелш и знам,че има още доста,но не мога да се сетя в момента,дебиш
Декември:
Последният концерт на който беше? - мииииииии концерт........мноо отдавна сякаш, h2o
Naive:
Сезон, през който се чувстваш най-добре? - есен.и лятото,като изключим момента с 30+ градусовата жега
Миме,на колко години беше първият ти сериозен приятел? - амииииииии не знам.. не знам колко беше сериозен![]()
13.
PIF:
помниш ли времето, когато спамихме с Jaffs и другите? - ахахах,помня,помня.. беше весело тогава обаче.. са си ебало майката,много е скука форума
би ли се боядисала някой по-луд цвят... примерно зелен или лилав? - мии бих да,аз по едно време бях със лилави корени.и мислех да си направя косата лилава цялата,ама едно такова цииифра ярко лилаво,но се отказах. в good old red е истината
какви други татуси си навита да си правиш? - не искам да ги казвам
най-най-най-любима песен? DISCIPLINE - EVERYWHERE WE GO. сега и завинаги
какво обожаваш да ядеш и пиеш (та чак да изпитваш душевен оргазъм:Д)? - амиии,да ям.. шоколад детска милка и сладолед шоколад и диня.. мммммм. а пиенето е биричка и афтършок![]()
много въпроси ми станаха,майна...
Joc
Ти на колко години беше? - 16 ненавършени (казвам го така,щото ги навършвам другия месец). звучи..зле хахахаха.
Пътувала ли си извън България? - до Мармарис само
Би ли искала да отидеш някъде и защо? - искам във Франция,който и да е град, защото харесвам езика и културата
Би ли живяла в друг град? А в друга държава? Къде? Защо? - Франция. но не за постоянно. не и за дълго,не повече от 2-3 години.
terrorclub
![]()
![]()
![]()
![]()
+ Манчестър Юн или Ливърпул? - пуул,защото джо коул е там. иначе много се дразня и на двата отбора, знаеш. ЧЕЛСИ
HexGirl
ЗАщо махна русото ... беше яко ! - защото ми писна.. тва ми е много голям проблем,всичко ми писва твърде бързо.. ама не беше яко,беше..жълто
Обичаш ли шоколад ? - не много..обичам милка детски и своге с лешници,другите (линд примерно) са ми...много сладки някак
Най смелата ти фантазия каква е ? - в какъв аспект?![]()
HarleyFlanagan
Дразнят ли те въпросите на останалите? - някои - да.
bushwackers
не им се кефя майна,даже предпочитам реал ако тряя задълже да отговоря на въпроса
bEbsI
Години? - 15-16
Защо избра психологията? - защото мисля,че ме бива в изготвянето на психологически профили и..абе,човешката психика е интересна материя
В кой университет искаш да те приемат? - ше видим
Първото нещо,за което си мислиш сутрин е .. ? - зависи,най-често е последното нещо, за което съм мислила преди да заспя вечерта :P
Четеш ли?Ако да какъв тип книги? - чета. не си налагам ограничения.
Имаш ли се за човек с много приятели? - с много познати,да.
а приятели нямам. може би само един
Кой е най - ценният урок,който си научила от родителите си? - нищо...
Идеалната за теб вечер е .. ? - амиии.. хах, някво събиране с много пиене и наркотици. или на концерт/парти,да си мошвам или скачам.. също така с любимия ми мъж (в дадения момент) и много секс.
ок,в такъв случай нека коментираме това:Първоначално написано от HarleyFlanagan
ти смяташ ли се за лепилар? а за наркоман? за бивш наркоман поне? защото и аз не се.Първоначално написано от Raybeez
strave:
Спортуваш ли нещо?Ако да Какво? - не си падам по спорта аз. не е за мен.
Мнението ти за диетите? - не струват
Работила ли си нещо досега? Ако да какво? - бачках в един магазин в квартала някво време
Колекционираш ли нещо? - преживявания,хахах
Любимо изкуство? - литературата и изобразителното,по-специални течения.. сюрреализъм да кажем
Секса за теб е? - прекрасно,прекрасно-неописуемо нещо
Правила ли си анален секс? - ох..
Какво ти е мнението за фистинга? звучи ми гадно
Влюбвала ли си се? - май да
Какви качества търсиш в момчето до теб? - искам да ме кара да се усмихвам и да има какво да ми покаже и на какво да ме научи.
Ех, как искам пак на горещия стол...Нищо че съм била вече 2 пъти.
И ти ли имаш проблеми с математиката?![]()
МНОГО Е ГАДНА, НАЛИ???![]()
Кой друг предмет не ти се нрави?
Секс за една нощ?
Не мислиш ли, че е много вредно да гладуваш така? :/ Вземи да ядеш, заприличала си на скелет.
Приятни ли са ти ежедневните козметични процедури, хах? Доставя ли ти удоволствие това, да си правиш маскии, абе като цяло да се грижиш за себе си? :P
Би ли излизала с момче, което няма флешове, не носи бели кецове, не слуша хардкор или хаус или дръменд бейс, не друса и е отличник??
Може ли човек да слуша едновременно biohazard и електронна музика? Липса на вкус или противопоставяне на огрничаването е?
Вашите знаят ли за експерименитите ти с наркотиците?
Гордееш ли се със себе си? А те с теб?
Тероре, все едно чета мненията на Криса... и особено там, където опиташ се да й кажеш, че прекалява и трябва да се посъвземе малко, а тя тропа нервно с краче и не дава никой да й налива акъл...
Ама така, де. Тропайте си с крачета, забавлявайте се, това е важното.
Дано след време да не съжалявате.
Само не ми хареса частта с това, че даваш от личните си пари за тия глупости, при положение, че винаги може да ти е "готино на аванта".
Само не се замозабравяй с тия лайна. (знам, че не ти акзвам нищо ново, само ти го припомням).
Нямам въпроси аз.
Освен: Кога ше се запознаеме?![]()
- Имаш ли профил в сайт за запознанства (аhа, impulse) ?
- Лепило или трева?
- Лакост или Лонсдейл?
Живееш за мига.. Караш по повърхността..чудя се кфо се крие..няма да изпадам в баналности..нито да вливам акъли и/или да те съдя..и все пак ~~>
---
Нещо постоянно в живота ти/човек..?
За теб лъжата е..? /нещо по-подробно от "лъжа"/
Самоопиши се/характер+външен вид/
Какви са принципите ти ..?
)
Какво в един мъж те привлича най-много? (във външен вид и като качества)
Най-много колко време си издържала без сън?
Чувстваш ли се красива?
Audio ergo sum
PinkFloydSound:
И ти ли имаш проблеми с математиката?- дааа,и то сериозни.. смятай щом съм на изпит
МНОГО Е ГАДНА, НАЛИ???- отврат
Кой друг предмет не ти се нрави? -физика
Секс за една нощ? - за.
Не мислиш ли, че е много вредно да гладуваш така? :/ Вземи да ядеш, заприличала си на скелет. - абе бая дебела съм си още,още некви къси килограмчета да сваля,да стана 43-4 кг и почвам да ям
Приятни ли са ти ежедневните козметични процедури, хах? Доставя ли ти удоволствие това, да си правиш маскии, абе като цяло да се грижиш за себе си? :P - да,супер много обичам да се мажа с некви кремчета и домашно направени маски,да си плякам всевъзможните простотии по косата и да се гримирам.. е тва грима е най-якото нещо
strangler:
Би ли излизала с момче, което няма флешове, не носи бели кецове, не слуша хардкор или хаус или дръменд бейс, не друса и е отличник?? - едва ли,това не е моя тип просто. гледам с гаджетата ми да имаме еднакви интереси,за да има кво да си говориме.. какво бих правила аз,която слушам хардкор хаус и дръмендбейс и ходя по концерти и партита,друсам и съм повтаряла? какво бих могла да си кажа с въпросното момче? въпреки че кой знае,противоположностите се привличат,може да се влюбя в такъв някой ден.
Може ли човек да слуша едновременно biohazard и електронна музика? Липса на вкус или противопоставяне на огрничаването е? - да се ограничаваш с 1-2-3-5 стила/подстила е глупаво. слушам всичко,което ме завладява по някъв начин. и не ми пука,че хардкора мрази електронната музика.
Вашите знаят ли за експерименитите ти с наркотиците? - само за марихуаната ии са чували сякви неща за мен от познати и непознати
Гордееш ли се със себе си? А те с теб? - не съм постигнала нищо на този етап,че да се гордея със себе си. а родителите ми.. те мислят за мен,каквото половината форум. но е лично техен проблем,че не са ме опознали,защото аз не съм лош човек в никъв случай
cherinka
Само не се замозабравяй с тия лайна. (знам, че не ти акзвам нищо ново, само ти го припомням). - няма,няма :P
Кога ше се запознаеме?- ще,то условието е само едно... да се видиме
![]()
terrorclub
![]()
М.,би ли станала suicide girl някъде във времето? имаш потенциала ми се струва - мм,защо пък не,някъде във времето...
мислиш ли по-натам да си върнеш божествения рус цвят на косата,с който беше преди - той беше ужасен... :Д мии след няколко месеца,като ми омръзне да съм червена,ше изрусявам :P
любими заведения,кръчми и клубове из София? - делано, корнера, една кръчма в Зоната, наргиле (в лозенец), dewars (то остава да уча в 7мо и да не цикля в ДИЛЪРСА) , 4км хахаа, the box (смисъл гадно е,но там правят яките концерти и партита), и знам че има още цифра,но тва е на прима виста..........ооо,ооо,и Токса,нищо че не съм сядала там нито веднъж funfunfun
къде предпочиташ да играе ЛЕВСКИ,докато ни дадат Раковски - на Герена или на Васил Левски? - герена е на п*чка си майчина,пък и е някъв..не ме кефи самия стадион. Васил Левски е по-оферта. ма аз не съм ходила на мачове от мноооооооо време и трябва да се поправи тая грешка.
с какво си чертаеш джам - с картичка,лична карта,дебитна или каква? - ахахах, с картата за градския (която м/у другото е изтекла преди 5-6 месеца) и с карта за oтстъпки от billa............ не е ли класааз лична карта нямам.
най-скандалните места на които си тупала? - в час по френски, в dewars на масата, на Цикъла, в Макдоналдс на НДК на една от крайните маси,в кенефа на един ресторант като бях на рожден ден на баща ми и в още доста кенефи... тва е. не са скандални,ама.. необмислени
любими марки дрехи? - нямам. нося всичко,което ми хареса.
още ли там отдолу... имаш аромат на ягодки? - тва ти ше го кажеш,майнаама пак си иам такъв лосион,така че напълно възможно... :Д
пробва ли халюцки? (велико е,нали) и къв ти беше филма? - абееее,картона е по-великфилма ми не беше нищо специално,многоцветни дъги и червени мухоморки навсякъде...
![]()
Mol0tovBitch
- Имаш ли профил в сайт за запознанства (аhа, impulse) ? - нямам.
- Лепило или трева? - тревата е най-хубавото нещо от всичко на тоя свят
- Лакост или Лонсдейл? - крокодила