- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е guinessgirl
Мислиш ли за бъдещето си ?
Пристесняваш ли се че увреждаш здравето/потенциала си за постоянно ?
Кой е най-големия ти талант/страст ?
m1nik
Нещо постоянно в живота ти/човек..? - много ме натъжи този въпрос... чак не ми се верва колко... няма
За теб лъжата е..? /нещо по-подробно от "лъжа"/ - лъжата е кофти нещо,но е наложително да се лъже понякога.
Самоопиши се Smile /характер+външен вид/ - не мога. тъпо е да се самоописваш.външен вид,кво: червена коса,зелени очи,голям нос,чиста светла кожа,ниска,45 килограма, с кецове. :Д
Какви са принципите ти ..? - не мога да се похваля,че съм особено принципен човек.. просто на тия години в момента съм се отпуснала и гледам да не ми пука за нищо,да правя каквото пожелая и да се чувствам добре.
UpSurd
откъде си вземаш кецовете. - ми. имам кецове от лакост, саботаж, брекпойнт и адидас. общо взето от скейтАрски магазини.
И кефи ли те да си кежуал? - не съм кежуал
ArrowsOfDeath
Какво в един мъж те привлича най-много? (във външен вид и като качества) - нямам определен тип,но печелившата тенденцияе: първи-втори номер коса,абе къса да е, набола брада,ако е със сини очи съм негова завинаги :д, пиърси и татуси са плюс..за предпочитане е да не стейт едж. и да няма против пушенето,най-много мразя някой да ми се оплаква,че дима му пречи.гррр. нормално телосложение и голям мъжки полов орган ;Д
не обичам лигльовци, не обичам и т.нар. ''играчи'',които си мислят,че могат да те разиграват както си искат. искам златната среда: хем е миличък и сладичък,хем е тъф и знае как да се държи във всеки един момент.
Най-много колко време си издържала без сън? - 7 дни
Чувстваш ли се красива? - в определени моменти. (като се налупам и след секс)
ZipFail:
Мислиш ли за бъдещето си ? - избягвам,настоящето е важно
Пристесняваш ли се че увреждаш здравето/потенциала си за постоянно ? - потенциала си? не мисля. здравето-да,това е най-голямото ми,да не кажа единственото притеснение в тва отношение. амааа ако е писано да се мре- ш'се мре
Кой е най-големия ти талант/страст ? - отговорих вече
днес или утре трябва да освободя стола?
Харли, ти с ебати наркомана![]()
Кафево бе, мейт....
Скандално.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Имала ли си някакви свързани здравословни проблеми?Първоначално написано от guinessgirl
Можеш ли да готвиш?![]()
Държиш ли се сериозно понякога?
Какво най - много ти харесва в живота ти в момента?
Най - дългата ти връзка е била .. (за какъв период от време) ?
Има ли на кого да разчиташ?
Мислиш ли ,че фазата "гледам да не ми пука" ще премине или ще се задълбочи? И просто фаза ли е ?
Искало ли ти се е да си по - близка с родителите ти?
Имаш ли брат/сестра?
Как минава един твой уикенд?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Имаш ли се за повърхностен човек ?
Духовното преди материалното или материалното преди духовното ?
Какви хора са родителите ти ?
Кой клас повтаря ?
Правила ли си секс с жена ?
А тройка ?
Ти учиш в 7-мо, не знаех. Искаш ли да ти препратя група от заблудени души, които ми пишат лс-та да им разкажа за учителите там.Или ме търсят в тъпия тийн Айди, от който не ми дава да си избера, че не уча никъде или ми изравят постове отпреди над две години, когато го завърших.
![]()
Кажи сега как е там?8-ми клас ли трябва да рече, щом си повтаряла?
Защо се остави да повтаряш и всъщност на какво основание не те пуснаха, присъствие или оценки? В 7-мо ли си повтаряла или преди това? Промени ли си отношението на съучениците ти след това?
Ходила ли си в директорския и ако да някоя по-интересна случка? Директорката продължава ли да си разпространява теориите какви боклуци са мъжете? Намеквала ли ти е, че нищо няма да излезне от теб? /дано не е само на мен/
Пишеш, че е за предпочитане да не е еджър, а била ли си с такъв? Излезна ли нещо и въобще смяташ ли, че би могло да се получат нещата? Би ли спряла наркотиците заради момче?
П.п. Ягодката е много свежа, а за косата явно само на мен така ми харесваш повече.![]()
PainMonopoly:
Имала ли си някакви свързани здравословни проблеми? - не,само имам проблеми с капилярите.. и устните ми се преебават,изпръхват,зачерв яват се и боли.
Можеш ли да готвиш?- мога! правя много чукови кексове,сладки,баница и мусака.и яйца и картофи.
![]()
bEbsI:
Държиш ли се сериозно понякога? - сериозността е скучнане бе,не съм няква лигла,нито съм чак такъв развей-прах. сериозна съм си.
Какво най - много ти харесва в живота ти в момента? - свободата да правя каквото ми душа иска (sun).
Най - дългата ти връзка е била .. (за какъв период от време) ? - цели 7 месеца.
Има ли на кого да разчиташ? - ако става въпрос за някви физически разправии- да,определено.. но ако имам нужда от подкрепа - не.
Мислиш ли ,че фазата "гледам да не ми пука" ще премине или ще се задълбочи? И просто фаза ли е ? - нямам представа. за мен като че ли е по-добре да е постоянна фазата,защото така е много по-лесно.
Искало ли ти се е да си по - близка с родителите ти? - не.
Имаш ли брат/сестра? - имам малък брат. втори клас ще е сега.
Как минава един твой уикенд? - на мене 'секи ден ми е абитуриентски бал, гледам да внасям разнообразие в дните си,така че не мога да отговоря на този въпрос.
ZipFail
Имаш ли се за повърхностен човек ? - определено не.
Духовното преди материалното или материалното преди духовното ? - духовното разбира се. материалните неща...са от ден до пладне![]()
portishead (поздрав portishead- numb)
Какви хора са родителите ти ? - не ми се говори
Кой клас повтаря ? - трябва да се уточни,че всъщност не повтарях годината, а ми я АНУЛИРАХА,защото нямах оценки и..абе,почти нямах присъствени дни в у-ще.
Правила ли си секс с жена ? - не,но някой ден и тва ше стане![]()
А тройка ? - съм. не ме кефи.
Последната промяна в характера ти?
А във външния вид?
Оптимист/песимист ..?
Как мразиш да те наричат..?
Фаворити за столчето?
5 неща за които винаги щи пука..?![]()
)
Не си само ти.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Чуковите кексове хващат ли?![]()
Подготвил съм въпрос-изненада, който ще ти бъде зададен утре.![]()
shadow4e
Ти учиш в 7-мо, не знаех. Искаш ли да ти препратя група от заблудени души, които ми пишат лс-та да им разкажа за учителите там.Или ме търсят в тъпия тийн Айди, от който не ми дава да си избера, че не уча никъде или ми изравят постове отпреди над две години, когато го завърших.
- аа,аа,не,благодаря
![]()
![]()
Кажи сега как е там?8-ми клас ли трябва да рече, щом си повтаряла? - амииииииииии как е,не е толкова зле,като се изключи факта,че половината учители са ненормални,а другата половина не са чак толкова добри в специалността си,за колкото се имат.. и общо взето,авторитета е доста фалшив. а Стефанова и Маринкова,ох,само като се сетя и ми става лошо.
Защо се остави да повтаряш и всъщност на какво основание не те пуснаха, присъствие или оценки? В 7-мо ли си повтаряла или преди това? Промени ли си отношението на съучениците ти след това? - да,липса на присъствие и оценки. не във 7мо,от тази година съм там.
Ходила ли си в директорския и ако да някоя по-интересна случка? Директорката продължава ли да си разпространява теориите какви боклуци са мъжете? Намеквала ли ти е, че нищо няма да излезне от теб? /дано не е само на мен/ - Цанка не,но от Стефанова съм го чувала няколко пъти... :Д ходила съм,да,за някви караници в даскало и много отсъствия и..филми. хахахах,не ми е развивала теории,ама има време хаха
Пишеш, че е за предпочитане да не е еджър, а била ли си с такъв? Излезна ли нещо и въобще смяташ ли, че би могло да се получат нещата? Би ли спряла наркотиците заради момче? - не съм била,просто не смятам,че има какво да си кажем,а оттам следва,че едва ли ще се получи. не бих ги спряла заради никой друг,освен заради себе си.
П.п. Ягодката е много свежа, а за косата явно само на мен така ми харесваш повече.- merciii merci beaucoup (френски ли си учила?
) (sun)
m1nik
Последната промяна в характера ти? - пестеливост! придобих най-после и тва качество
А във външния вид? - косата,майна,преди месец-два вече
Оптимист/песимист ..? - реалист
Как мразиш да те наричат..? - Мими. брррр
Фаворити за столчето? - мисля да сложа Darkkiss,че на Декември и е зор,или пък теб. която иска.
5 неща за които винаги щи пука..? - хм..
1. себе си
2. мъжете и секфи свързани с тях неща
3. приятелката ми
4. изкуството (да,много се филмирам с артЪ аз)
5. футбол :Д
PainMonopoly
Чуковите кексове хващат ли? - хахахах,бе и хващащи мога да правя![]()
portishead
facebook? - тайна е,майна
познаваш ли йо и катерина? - познавам ги![]()
HarleyFlanagan,щото не знам за кво говориш![]()
Нямам против да съм аз..хах![]()
и още ?сиии
-любими имена?![]()
-суеверна ли си?
-ако можеше да промениш нещо в глобален аспект то щеше да е/?/
-вярваш ли в прераждането?
-за теб душата е..?
)
SixthSense
Сти'а с тия наркотици , малко секс ! - а такааа,дойдохме си на думатааа
Колко сексуални партньора си имала до сега ? - много за възрастта си..
Любима поза ? - кучешка и лъжички
Активна или пасивна? (питам те кое на теб ти доставя повече удоволствие ) - зависи от тва колко животински съм настроена
Някви фетиши нещо а-у ? не. ма обичам да драскам и хапя.
Целувките по врътлето действат ли ти по някакъв начин ? - възбуждат,да.. но повече обичам по ушите и да ми галят кръста <3
С или без презерватив ? - ми не я изпитвам истинската наслада когато правя секс със презерватив... без,много ясно,ама избягвам.
Ииии ...
Как косата ти издържа на всичките тия 'издевателства' , които извъшваш върху нея ?- хахахах,издръжливо копеле е тя. много маски и правя,сигурно за това :P
m1nik
-любими имена? - Виктор и Маги. ама Виктор е най-великото име ева' . самия начин,по който звучи.. ех..
-суеверна ли си? - не. само за някои дребни неща
-ако можеше да промениш нещо в глобален аспект то щеше да е/?/ - индивидуалност за всеки на килограм. и в икономически план бих оправила нещата. и ще върна Джо Коул в Челси!!
-вярваш ли в прераждането? - не
-за теб душата е..? - нещо,което не може да бъде описано с думи и вмъкнато в 2-3 изреченийца
HarleyFlanagan,да бе,ето,казах
Joost de Graaf - вокалиста на Discipline преди месец бе арестуван за убийството на своята съпруга -> https://www.killyourstereo.com/news/...urdering-wife/
Смяташ ли, че е невинен или е възможно да е в резултат на това, че на концерт групата иска по 8 грама бЕло и комбинацията му с разни анаболни-стероиди? - аз що не знам за тоя случай,зле съм. ми както изглежда е виновен,ама знае ли се. ти как мислиш?
а тва за белотото не го вярвам нещо.
как би процедирала с децата си, ако започнат да се друсат на 14?
ако ти остават 24 часа живот, как ще ги изживееш?
уважаваш ли себе си?
с кого/какво/как намираш своето душевно спокойствие /нз как точно да се изразя../ /?/
бягаш от реалността - а от себе си?
)
Очна линия или молив?
Това днес поне пет момичета да съм попитала, ахахах.
Макс колко време си издържала без да правиш секс?
ще си кръстиш ли детето на мен?![]()
пиши в скайп да се разберем да се видим, че съм без телефон, отделно го удавих преди време и нещо немам номера xD
(може и лс xd)
аз не знам какво да питам, имам чувството, че знам всичко![]()
ако е женско майна,кръщавай Радина![]()
че черпим компактдискове на Индира Радич и Тони Стораро
c'mon ma babe ill show u the sea
SemperArdens
как би процедирала с децата си, ако започнат да се друсат на 14? - надявам се децата ми да не са толкова глупави,че да оставят да разбера,че друсат
ако ти остават 24 часа живот, как ще ги изживееш? - ще направя всичко,което съм искала някога,но съм се спирала поради морални причини или поради квато и да е пречка.. и ше се чукам,пия и друсам много. :P
уважаваш ли себе си? - разбира се. и се обичам освен тва.
HarleyFlanagan
за белото - говорил съм с човек, който им е организирал концерти, че имах една смела идея преди време... - аре да ти осъщствим идеята отпреди време (ако е да ги поканим в софия,м?),и бело ше намерим,и све.. колко много искам да ги видя,не ми се верва
m1nik
с кого/какво/как намираш своето душевно спокойствие /нз как точно да се изразя../ /?/ - marijuana,така
бягаш от реалността - а от себе си? - никога. и от реалността не бягам,просто я изкривявам мъничко и я нагаждам така,че да ми се нрави :P
Pedigree
Очна линия или молив? - очна линия принципно,ама все слагам молив,хахах
Макс колко време си издържала без да правиш секс? - месец-два...
yakuza_
Съжаляваш ли за тая ягодка -.- ? - луд ли си,аз още не мога да и се нарадвам![]()
Вито, ако е момче,мноооооооооо ясно! и с Я. няма да имаме пререкания поне за имената на децата,така че,сичко е ток.
ше пиша тия дни некви бири чадели а-у
Pliok0019
Чувстваш ли се добре наистина? - отлично.в последно време не,но тва е свързано с доста неща,които обаче нямат общо с наркотиците и бла-бла