- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е guinessgirl
екстра![]()
в последно време само на т'ва съм![]()
ще те чекам xD
честита победа!
сори за спама :>
Какво е за теб изневярата?
Кое е нещото, което цениш най-много в живота си?
Как един човек може да спечели уважението ти?
)
Имаш ли си любимо място?
Напикавала ли си се от смях?
Най-жестокото ти пребиване?
След скандал с някого, най-яко е да...
Секс за пари?
Умееш ли да манипулираш хората?
Обичаш ли да пазаруваш?
спами си,спама е хубаво нещо и необходимо за един форум,който иска да се развива положителноПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
m1nik
Какво е за теб изневярата? - аз съм зле,и в една връзка смятам,че аз мога да правя квото си искам,но мъжа ми трябва да ме обича и да не поглежда друга. мразим да ми изневеряват и ако тва се случи,всичко е приключило..с груб скандал
Кое е нещото, което цениш най-много в живота си? - Психопат и Спийд. сериозно
Как един човек може да спечели уважението ти? - казах вече,да се отличава с алтернативно ммислене
TheNewReligion
Имаш ли си любимо място? - една полянка във Витоша
Напикавала ли си се от смях? - смея се много и постоянно,но не то такава степен,майна,ако треа да ти приемам буквално въпроса
Най-жестокото ти пребиване? - с колелото хахаха преди некви години. и паднах от една тераса,доволно висока и се одрах и натъртих цялата,не знам как не се изпочупих..
След скандал с някого, най-яко е да... - да се усмихнеш победоносно :Д
babity
Секс за пари? - не правим
Умееш ли да манипулираш хората? - бих казала,да. но не всеки. само безхарактерните злетаци,ама те са доста,така че да
Обичаш ли да пазаруваш? - обичам.
DisturbiaV
В какви отношения си с вашите? - никви,бих казала. смисъл,гледам да се понасяме поне.
утре сутринта слагам м1ник на стола,така че,ако искате да питате нищо,са е времето![]()
хах, ще става забавното![]()
за финал..
чувстваш се истински свързана с кой/какво..?
)
terrorclub
бебз,навита ли си да го пробваме тва,дето ти бях казал,че ми е мечта - да си начертая и изтупам една голяма мазна линия кокаин от венерения ти хълм?- много ясно,че ше го пробваме. а аз откъде ше тупам?
![]()
разкажи няква отровно-скандална случка,с твое участие,за която не знам?(връщам ти жеста от моя стол
) - не мога да се сетя в момента. смисъл,наистина не мога
друг път ше ти кажа майна
с кви гащички си в момента?- черни на цикламени точки,супер яките са :д
пържили ли са тя някога с материал (да няма нищо в топчето/спейсбека или да е нещо друго)? - не,ама са ми давали некви сууупер големите късежи... ама им го върнах хахаха
обичаш ли да си миришеш сополите като си афтър у вас след тежка нощ и да вдишваш приятния (божествения!) мирис на амфета,останал по тях?- нещо не ме кефи идеята да си мириша сополите.
пък и си праим некви промивки и божествения аромат изчезва
![]()
чупила ли си някога нещо по себе си (помня че преди нон стоп се спъваше и удряше някъде)?- ахахаха,а сега съм още по-неадекватна и спъната :Д ама не,не съм си чупила нищо,за сметка на тва постоянно съм цялата в рани,синини и одрасквания..
m1nik
чувстваш се истински свързана с кой/какво..? - с котките ми,майна,и с растенията ми (които ИСКАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ са високи колкото мен (демек 1.57)![]()
[b]Peux-tu d
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Малко спреженията на глаголите и съгласуването на прилагателните си пообъркала, но се разбира какво казваш.
и тва ще го усъвършенствам,все пак още доволно години ще уча..Първоначално написано от strangler
![]()
и да е била.. то и аз сега съм за трети път,така че.. :P
В какво семейно положение сте с terrorclub?![]()
А в какви отношения си с бившите си по принцип?
Смяташ ли, че родителите ти са те възпитали добре? А как мислиш ти да възпитаваш твоите деца(ако един ден евентуално имаш) - ще заемаш повече ролята на строго родителско тяло, или на приятелка?
Дай рецепта за любимия си кекс![]()
Преди време беше писала, че не се разбираш със съучениците си - защо смяташ, че е така? Ти ли се цепиш от колектива, или той от теб?
mArMaLaDkA
В какво семейно положение сте с terrorclub?- просто си се обичаме
А в какви отношения си с бившите си по принцип? - или приятелски,или никакви
Смяташ ли, че родителите ти са те възпитали добре? А как мислиш ти да възпитаваш твоите деца(ако един ден евентуално имаш) - ще заемаш повече ролята на строго родителско тяло, или на приятелка? - ще гледам да им влизам в положениетои да мога да общувам свободно с тях,нещо което моите родители не успяха да постигнат... възпитанието ми.. мисля,че е добро,доколкото е зависело от тях,да. аз съм на мнение,че както и да си възпитан,когато излезеш на улицата се променяш малко или много.
Дай рецепта за любимия си кекс- мии то е елементарно..: 2-3 яйца, 1 ч.чаша прясно мляко, 1 ч.ч захар, 2 ч.ч брашно, половин ч.ч разтопено масло, 1 пакетче бакплувер, какао (ако ше слагаш плодове без какао), 1-2 ванилийки и всичко се разбърква в миксера.. и изсипваш в тавичката,и можеш направо да го пуснеш да се пече на 200 градуса,или да наредиш вишни/череши/резенчета праскова върху сместа и тогаво да го сложиш в печката. тва е. много е простичко и много обичам
Преди време беше писала, че не се разбираш със съучениците си - защо смяташ, че е така? Ти ли се цепиш от колектива, или той от теб? - това беше в предишния ми клас,сегашните са много пичаги (половината де,дори прекрасната ми приятелка е от класа). а с другите не се разбирах,защото бяха злета.
тваИПървоначално написано от UpSurd
аре аз отивам да се друсам и да пия
лек ден![]()
![]()