.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    екстра
    в последно време само на т'ва съм
    ще те чекам xD
    честита победа!

сори за спама :>

Супер фен Аватара на m1nik
    Какво е за теб изневярата?
    Кое е нещото, което цениш най-много в живота си?
    Как един човек може да спечели уважението ти?
    )

Имаш ли си любимо място?
    Напикавала ли си се от смях?
    Най-жестокото ти пребиване?
    След скандал с някого, най-яко е да...

Мега фен Аватара на babity
    Секс за пари?
    Умееш ли да манипулираш хората?
    Обичаш ли да пазаруваш?

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    В какви отношения си с вашите?

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    екстра
    в последно време само на т'ва съм
    ще те чекам xD
    честита победа!

сори за спама :>
    спами си,спама е хубаво нещо и необходимо за един форум,който иска да се развива положително

m1nik

Какво е за теб изневярата? - аз съм зле,и в една връзка смятам,че аз мога да правя квото си искам,но мъжа ми трябва да ме обича и да не поглежда друга. мразим да ми изневеряват и ако тва се случи,всичко е приключило..с груб скандал
    Кое е нещото, което цениш най-много в живота си? - Психопат и Спийд. сериозно
    Как един човек може да спечели уважението ти? - казах вече,да се отличава с алтернативно ммислене

TheNewReligion

Имаш ли си любимо място? - една полянка във Витоша
    Напикавала ли си се от смях? - смея се много и постоянно,но не то такава степен,майна,ако треа да ти приемам буквално въпроса
    Най-жестокото ти пребиване? - с колелото хахаха преди некви години. и паднах от една тераса,доволно висока и се одрах и натъртих цялата,не знам как не се изпочупих..
    След скандал с някого, най-яко е да... - да се усмихнеш победоносно :Д

babity

Секс за пари? - не правим
    Умееш ли да манипулираш хората? - бих казала,да. но не всеки. само безхарактерните злетаци,ама те са доста,така че да
    Обичаш ли да пазаруваш? - обичам.

DisturbiaV

В какви отношения си с вашите? - никви,бих казала. смисъл,гледам да се понасяме поне.

утре сутринта слагам м1ник на стола,така че,ако искате да питате нищо,са е времето

хах, ще става забавното
    за финал..

чувстваш се истински свързана с кой/какво..?
    )

Град
    Wonderland
    terrorclub

бебз,навита ли си да го пробваме тва,дето ти бях казал,че ми е мечта - да си начертая и изтупам една голяма мазна линия кокаин от венерения ти хълм? - много ясно,че ше го пробваме. а аз откъде ше тупам?

разкажи няква отровно-скандална случка,с твое участие,за която не знам? (връщам ти жеста от моя стол ) - не мога да се сетя в момента. смисъл,наистина не мога друг път ше ти кажа майна

с кви гащички си в момента? - черни на цикламени точки,супер яките са :д

пържили ли са тя някога с материал (да няма нищо в топчето/спейсбека или да е нещо друго)? - не,ама са ми давали некви сууупер големите късежи... ама им го върнах хахаха

обичаш ли да си миришеш сополите като си афтър у вас след тежка нощ и да вдишваш приятния (божествения!) мирис на амфета,останал по тях? - нещо не ме кефи идеята да си мириша сополите. пък и си праим некви промивки и божествения аромат изчезва

чупила ли си някога нещо по себе си (помня че преди нон стоп се спъваше и удряше някъде)? - ахахаха,а сега съм още по-неадекватна и спъната :Д ама не,не съм си чупила нищо,за сметка на тва постоянно съм цялата в рани,синини и одрасквания..

m1nik

чувстваш се истински свързана с кой/какво..? - с котките ми,майна,и с растенията ми (които ИСКАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ са високи колкото мен (демек 1.57)

Супер фен Аватара на Sarabi
    [b]Peux-tu d
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Wonderland
    Sarabi

Peux-tu d

Малко спреженията на глаголите и съгласуването на прилагателните си пообъркала, но се разбира какво казваш.

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    утре сутринта слагам м1ник на стола,така че,ако искате да питате нищо,са е времето
    Тя не беше ли...

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Тя не беше ли...
    немм
    )

Бъркам се значи.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от strangler
    Малко спреженията на глаголите и съгласуването на прилагателните си пообъркала, но се разбира какво казваш.
    и тва ще го усъвършенствам,все пак още доволно години ще уча..

и да е била.. то и аз сега съм за трети път,така че.. :P

В какво семейно положение сте с terrorclub?
    А в какви отношения си с бившите си по принцип?
    Смяташ ли, че родителите ти са те възпитали добре? А как мислиш ти да възпитаваш твоите деца(ако един ден евентуално имаш) - ще заемаш повече ролята на строго родителско тяло, или на приятелка?
    Дай рецепта за любимия си кекс
    Преди време беше писала, че не се разбираш със съучениците си - защо смяташ, че е така? Ти ли се цепиш от колектива, или той от теб?

Град
    Wonderland
    mArMaLaDkA

В какво семейно положение сте с terrorclub? - просто си се обичаме
    А в какви отношения си с бившите си по принцип? - или приятелски,или никакви
    Смяташ ли, че родителите ти са те възпитали добре? А как мислиш ти да възпитаваш твоите деца(ако един ден евентуално имаш) - ще заемаш повече ролята на строго родителско тяло, или на приятелка? - ще гледам да им влизам в положениетои да мога да общувам свободно с тях,нещо което моите родители не успяха да постигнат... възпитанието ми.. мисля,че е добро,доколкото е зависело от тях,да. аз съм на мнение,че както и да си възпитан,когато излезеш на улицата се променяш малко или много.
    Дай рецепта за любимия си кекс - мии то е елементарно..: 2-3 яйца, 1 ч.чаша прясно мляко, 1 ч.ч захар, 2 ч.ч брашно, половин ч.ч разтопено масло, 1 пакетче бакплувер, какао (ако ше слагаш плодове без какао), 1-2 ванилийки и всичко се разбърква в миксера.. и изсипваш в тавичката,и можеш направо да го пуснеш да се пече на 200 градуса,или да наредиш вишни/череши/резенчета праскова върху сместа и тогаво да го сложиш в печката. тва е. много е простичко и много обичам
    Преди време беше писала, че не се разбираш със съучениците си - защо смяташ, че е така? Ти ли се цепиш от колектива, или той от теб? - това беше в предишния ми клас,сегашните са много пичаги (половината де,дори прекрасната ми приятелка е от класа). а с другите не се разбирах,защото бяха злета.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от UpSurd
    Така трябва. За да е интересно трябва да се мине през крайностите - от най-лошите до най-добрите черти /това черти как звучи след всичко изписано за наркотиците хаха/

черти,черти да има

и за да не влизам в офф един последен вАпрос
    имаш ли някакво мото, мисъл или девиз в живота - усмихвай се,утре ще бъде по-зле
    тваИ
    аре аз отивам да се друсам и да пия
    лек ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си