- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно единствено нещо не разбирам ..
Яд ме е .. наистина много ме е яд,защото повярвах на неща,за които беше очевидно,че нито са така ,нито могат да се случат..и все пак.Както и да е.
Не мога да разбера само едно.. защо момчетата искат да имат някое момиче и точно когато това стане сякаш желанието,което са имали, докато постигнат целта си изчезва и им става все едно.
Значи докато я сваля ,за да я омотае може да се държи прекрасно .. и точно когато тя вече е луда по него й бие шута или просто престава да се сеща за нея ..![]()
Нагледах се на такива,омръзна ми .. С каква цел се прави това нещо,нещо мн за велики ли се мислите..
. Съжалявам на всички за глупавата тема,но просто трябваше да споделя някъде... толкова съм бясна.. на себе си, не на него..
![]()
Знам и аз съм на това мнение за момчетата , но защо ли го правят ... защото мислят , че когато разбият нечие сърце са по-велики`` Един път се среща точния човек .. пожелавам ти да го намериш и да си щастлива с него
![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Поредния човек който слага всички от другия пол под общ знаменател.. та както и да е това е друга тема. Лично аз немога да си го обесня, защо е така и немога директно да ти отговоря на въпросите които зададе, мога да кажа само че зависи на какъв човек попаднешДори и ти има някаква вина, понеже си повярвала на неща които са били " нереални " Просто, забрави тази работа и продължавай напред
![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
В случея да,сложих ги под общ знаменател,защото конкретно за него никой не може да ми даде причината ,поради която е постъпил така.Но в последно време много повече станаха момчетата,които правят точно това.И все пак знам,не всички са такиваПървоначално написано от TheJin
.
Ами предполагам че е модерно да се практикува това сред " тежкарите "Нали трябва да има някаква доза самочувствие след цялата работа и една, две хвалби пред " приятелите " от сорта на " Ехееей.. тая е луда по-мен.. ама аз и бих шута " естествено за да излезе " пич " пред тях и естествено те да му се радват за стореното
Явно всичко се води от " модата "
![]()
Хмм нека да не забравяме че може да не знае какво иска![]()
Като има лесни момичета, що пък да не го правим ?Всичко е за спорта.Мъжът е хищник така че свиквай...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Какво значи,не знае какво искаПървоначално написано от TheJin
.За какво започва нещо изобщо като не знае накъде иска да отидат нещата . Или е много хубаво ей така да разиграваш някой,докато не срещнеш друг,на когото да подсвирнеш.Да знам аз сама съм си виновна,но просто ей такива 'хора' не мога да ги гледам просто.
Като не знаеш кво искашш не прави нищо бее .дееба.
Замалко да си помисля че тръгваш на мен да ми се караш.. дори и да е така, нормално е.. сам се подхванах с темата. Както и да е !! Такива хора има, има и друг вариант.. може просто да си е играел.. и аз вече незнам.. можеби трябва да говориш с него и той да ти каже истината а не тука да се мъчим да гадаем![]()
Айде още един " играч " пич, нищо лично но ти да не живееш според законите на джунглата ??Първоначално написано от BlindedAngel
О.. не, извинявам ти се
Играчите сте така
![]()
Факт е,че момчетата се не се влюбват толкова лесно колкото момичетата,нали ?Ние твърде бързо се привързваме и искаме много близост,срещи и т.н. Накрая на тях им става безинтересно.Ако искаш трайна връзка с момче,не се тръгва с него 2 месеца,след като сте се запознали (с повечето момчета говоря ).Когато момчето обаче вече се влюби,тогава няма да те заебе.Просто им трябва повече време,отколкото на нас момичетата.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
[b]Ако трябва да съдя по себе си.. изобщо немога да се съглася с теб но за повечето или останалите може и да си праваПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Явно не си попаднала на точния човек, подбирай с кого да се занимаваш![]()
Глей пък тоя. Като можем и ни изнася що да не го правим бе, отворен? Щом има момичета, които да ни се връзват ще се възползваме много ясно! " Играчи " ама на нас ни е изгодно, сеш се? Препоръчвам ти и ти да го опиташ тоя номер, щото' ш си останеш с ръчичка в гащите. ; ))Първоначално написано от TheJin
От това, което си написала се разбира, че си знаела що за стока е въпросния човек и въпреки това сама си си пъхнала главата в торбата. Т'ва не го оправдава него, ама няма и за какво ти да се питаш "защо?".
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ха-ха.Първо - не не живея според законите на джунглата.Живея и следвам мои "закони" и принципи.Второ - вече не съм играч(да бях такъв ) но вече не съм такъв.И трето - докато има наивни и слаби момичета,дето вярват че има любов на по 13-17 години, винаги ше има "играчи"...Първоначално написано от TheJin
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да ,знам. И за това се ядосвам. Знаех какъв е ,сигурна бях,но въпреки това реших да опитам,реших да видя дали наистина мога да кажа 'да,ти наистина не си като другите',но в момента се разочаровах страшно.Първоначално написано от Nevyzmutim
![]()
Добре, нека е така както казвате, все ми е едноДоста мога да поспоря, но не смятам че има смисъл да флудя темата на момичето с това да се защитавам по някъв начин. Живейте си живота и толкова
Относно това за " законите на джунглата " беше образно казано, заради изцепката " Мъжът е хищник " Надали 99 % от момченцата тук изобщо са някакви хищници ама айде
Другото което ми направи впечетление " Живея по свойте закони " .. доста мъжествено от твоя страна
![]()
бивш " играч " живеещ по свой закони, уникати сте !! И накрая.. " С ръчичка в гащите "
![]()
. Те хората са казали за всеки влак има пътници мойто момче
Айде с здраве..
То не е лошо и такива рискове да се поемат от време на време, ама ако наистина е било очевадно, както си написала ... ще си имаш едно на ум следващия път.Първоначално написано от InloveAgain
![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Хубаво, ще те питам така.На колко си, колко момичета си имал,с колко момичета си спал (да се надяваме че ще отговориш честно), и в момента имаш ли си приятелка ?Първоначално написано от TheJin
мацко не се ядосваи за минали нещавсяко момиче е срещало такива "играчи" , с времето се натрупова опит и започваш да ги различаваш, а истинският мъж изпъкава сред другите
![]()
Години: 19 / Колко момичета съм имал: Съжалявам не си водя бележки, а явно заради такива като теб трябва да започна / С колко момичета съм спал: Един истински джентълмен няма да коментира това нещо, смятам че е некоретно спрямо момичето/момичетата. Плюс това смятам че е доста селско, лично мнение / Имам ли си приятелка: ДА / Приключихме ли с разпита ??
Първоначално написано от BlindedAngel
не е важно с колко е спал и на колко главата е завътртял, а какво впечатление е оставил след себе си и колко от всички могат да кажат "да тоя си го биваше, щото (примерно) не го е правил само за бройка"
Джентълмен ?!? Ясно.Приключихме.Явно си от тези "добри момчета",дето си мислят че ще намерят " правилното момиче" бързо и лесно само защото няма да я наранят,но нека те светна нещо - в момента манталитета на повечето подрастващи е че живеят за мига,искат тръпка а не "джентълмен".Искат лошо момче,а не някво жалко подобие на мъж.Бас държа че те е яд на всичките според тебе "олигофрени" дето винаги са с момичета/жени,а ти съм повече от 100 % сигурен че като се хванеш с някоя се вкопчваш в нея като удавник за сламка само и само да не я изтървеш защото така или иначе рядко ти връзват...Айде със здраве излизам,като се прибера пак ще пиша...
Всичко е до бройки,свалят някоя,за да се направят пред приятелите си и накрая показват как могат да и натрият носа.Ама това е нормално за мъжете![]()
![]()