- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала с такава четка
Търяс си спирала с такава четка
Но не искам на Мейбълин Колосала лилавата.
Да е до 15-20 лв максимум.
Амии аз имам с такава четка една спирала на Ейвън.
Supercurlacious се казва една розова е.Ами да ти кажа аз си я взех за 10, но те правят намаления често, така че можеш да я хванеш и по-евтина. Абе доволна съм, но спиралите на Ейвън много бързо засъхват, така че ти прецени![]()
.Виж и Bourjois може и да имат.
На мейбълин цикламавата е с такава четка ..
+1. Не е нищо особено попринцип, но е с такава.Първоначално написано от facial
![]()
странно,аз съ м имала много спирали от ейвън и никога не са ми засъхвалиПървоначално написано от hugelipsskinyhips
![]()
![]()
![]()
http://www.beauty.bg/article43_26_1091.html
LANCOME Hypnose Drama
Една приятелка има спирала с такава четка, ако не се лъжа беше от ДМ, от щанда на Miss Sporty май, за около 3-4 лева и е доволна.![]()
![]()
Можеш да влезеш в сайта им,ама най-добре ако във града ти има ДМ да отидеш и да видиш на място. :P :P
Лилавата на Мейбълийн е с извита четка. Препоръчвам я ..
На какъв език да напиша, че не искам лилавата на Мейбълин и цената да е до 15-20 лв? Тая на Ланком сигурно ще е 50 лв.
hugelipsskinyhips, мерси.
Заключвайте темата, то се е видяло, че никой не чете.
не си вземайте обикновени четки !!! най-добрите са СИЛИКОНОВИТЕ !!!! каквато и силиконова четка да си купиш ще останеш много доволна !!! няма да сбъркаш![]()
и аз съм доволна от силиконовите четки, но момичето явно не иска такава.
на Буржоа има спирала с такава четчица, с лилаво-розова капачка и струва около 12-15лв. Ultra curl се казва. Успех
![]()
Max Factor 2000 Calorie Curved Brush
Страшно съм доволна от нея. Цената й е 13.50 лева
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
10-12 лв.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...