- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За едно момче става въпрос :)
Ами искам да попитам как може по някакъв ачин да му се харесам за първи път го срщнах на рд-то на моята най-добра приятелка веднага ми грабна очите така да се каже![]()
Правихме се че викаме духове
![]()
и тои се налжи да ме хване за ръката няправо паднах :д после играхме на истината усмеляваш се или проценти наложи да му нашепна нещо в ухото и от там вече тотално влюбена
![]()
после му казах, че го харесвам и той нищо не каза, като се видяхме на рд-то на сестра му си мернахме погледите, но нищо повече тои се сети коя съм, но нищо не каза пак ще го видя на рд-то на моята приятелка и не знам какво даправя не съм спряла да го харесвам а се виждаме два пъти в годината как да го забравя така да се каже съжелявам ако на някой му се струват детински истории
Мерси предварително
Или му харесваш,или не,но да се променяш заради него означава,че не сте един за друг![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Искаш да ти кажем как да го забравиш или как да му се харесаш?
НЯма как да му се харесаш-той ил ите харесва, или не. А и щом си му казала, а той нищо...
Тва горе долу ми стана ясно ама как да си го избия от ума![]()
Трудно ще ми е така по не ми се струва от кога го знам колко пути съм го видяла а само з ане го мисля
Ами ако наистина искаш да те хареса, когато го видиш го заговори. Поискай му скайп или номера му едва ли ще ти откаже. После може да излезете и така той постепенно ще започне все повече да те опознава и харесва![]()
![]()
Не бъди безразличен бъде различен
и аз се питах същото като четох първия пост, и наистина са си детски работи...Първоначално написано от BabyBluee
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
играхме на истина и риск вика, и се влюбихПървоначално написано от reload1222
![]()
![]()
"Правихме се че викаме духове и тои се налжи да ме хване за ръката няправо паднах" мене ей това ме уби също, то така вече хората се влюбват в такива ситуации, като играят на истина и риск и като викат духовеПървоначално написано от BabyBluee
предполагам че е на 10-11 години създателя на темата...
I can see in their eyes
they've already died
да бе вярно може да е на 8-9 защото на 7 няма как да пише на бг и да прави темато там вярно е наистина детски акъла
пп. Ама напълнихме темата със спам..
I can see in their eyes
they've already died
ми да, колко по-хубаво е някви пикли на мойта възраст да твърдят, че са се влюбили по скайпа... отколкото децата да се влюбят от игри и реално сближаване.. поне е възможно да е любов.. по скайп и в дискотеките само любов ше намериш..
тия многознайковците авторката да не им обръща внимание.. не може да се говори за възраст, щото има и рано осъзнали се, има и 20-годишни дечица..
авторката - ако искаш да те забележи - заговори го, искай му телефона, но скайпа НЕ! Скайпа разваля нещата.. той ако е навит, ше излезете, ше се видите.. пък ако искаш да го забравиш - поискай го наистина.. хем не искаш да мислиш за него, хем продължаваш.. нямаш с какво да се разсееш...
не е нужно да се базикате с създателя на темата ...... а и за това мнение .. ''поискай му номера'' WTF![]()
![]()
![]()
и скайп ти стига а от скайп някой ден ще му кажеш искаш ли да излезем с едисикой ... ако се заговорите все ше имате някакви обши приятели
и така няма да изглежда че искаш да зилезеш само двамата и от там нешата би трябвало да потръгнат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси на тези който не се присмиват не искам да създавам спорове след като вече получих отговора от тези, който искат да помогнат ( за което благодаря) може да заключите темата и да я махнете![]()
![]()
vanity23 тоя скайп можеш... ох айде не толкова грубо.. ше дойде време, когато ше проумееш, че скайпа става само за губене на време, не и за опознаване!
спокойно де ние се бъзикаме, но винаги си е по-добре да се влюбиш в някого от истинско преживяване от колкото във скайп...Но никога по facebook, myspaceПървоначално написано от Tempest
![]()
може да му искаш номера и да искаш да излете някой път
I can see in their eyes
they've already died
... явно онова привличане на рдто на най-добрата ти фр е било моментно(поне за него), спри да мислиш за него. Ако пък си супер настоятелна започни да му нахалстваш във фб, ако имате ...![]()
Той не си влиза нито в скйп нито във фейсбук,но в момента се опитвам да го забравя почти успявам![]()
![]()
Първоначално написано от Tempest
може да не е за опознаване а за оговаряне ... да се оговорят да излязат някъде ....
а той ако е от по срамежливите давай ти по смело иначе така и ще си останат нещата ... стой по-близко до него , говорете си и по някое време го вземи така невинно в другата стая и се опитай да го целунешот там ще се разбере има ли смисъл или
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
ъъ.. тва в кой филм го гледа?
и за Уговаряне има телефони... родителите ми, да знаеш, само в скайп са киснали...
Първо както споменах тои ни жлиза в скайп ни нищо но за оговаряне ще намеря начин а тва за целувката в кви филми ме вкарвате тва аз да нпраа първата стъпка ще буде чудо и аз съм срамежлива а и нека не забравяме че не знам, дали ме харесва изобщо просто ще се опитам да говоря с него ( но все пак мерси за обърнатот внимание оценявам го )Първоначално написано от Fizz
![]()
![]()
Аз казвам 14Първоначално написано от BabyBluee
какъв филм бе ... преживял съм гои съм го виждал не 1 път на купони да става така / само дето след това се стига и по далече ;х /... и аз бях от срамежливите преди година и се радвам , че се оправих .... а колкото до скайп .. еми аз затова го използвам
![]()
Ами съжелявам нямам много опит все още може и да се престраша но ако ми даде знак че ме харесва.А тебе ли момичето те дръпна в другата стаяПървоначално написано от Fizz
мда ... но аз си я гледах и и се усмихвах ...но сте прави , че това не е за срамежливите
по скоро го помоли за телефон и някойс път излезте сами на кафенце и там можеш да подхванеш тази тема
![]()