.
Отговор в тема
Страница 10 от 20 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 488

Hybrid View

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Вчера си купих дънки , блузка , суичър и боти от Търново

Не ми се правят снимкии ... само ботите са тезии http://paolobotticelli.info/product/334/2l-9194.html

Остана да си купя още 1-2 чифта дънки , спортен екип , чанта , ботуши , няколко блузи , поне още 1 суичър , шалчета , ръкавички , бодита .... ухх

Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Вчера си купих дънки , блузка , суичър и боти от Търново

Не ми се правят снимкии ... само ботите са тезии http://paolobotticelli.info/product/334/2l-9194.html

Остана да си купя още 1-2 чифта дънки , спортен екип , чанта , ботуши , няколко блузи , поне още 1 суичър , шалчета , ръкавички , бодита .... ухх
    Почнали ли са вече да пускат боти и ботущи?
    Мерси за отговорите за коженото яке. Май ще ми се размине.

По темата: Виждам, че сега навсякъде има кожени якета, ама нещо не ми се ще да си зимам такова. Харесах си едно уникааааааааалното в Ню Йоркъра, уж есенничко такова, ама си беше бая дебеличко. Страаашно беше. 100 кинта. Амаа майка мии дойде и ми спука балона. "Материята му нз каква е не е хубава бла бла.. По-хубаво ще ти намерим". А аз съм сигурна, че няма как да стане и когато се навие за него, те вече ще са свършили. Искам го беееее... [/quote]

Хах, и аз мразя майка ми като казва нещо такова. Ама в повечето случай се оказва права и като не я послушам си патя с покупката.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing

По темата: Виждам, че сега навсякъде има кожени якета, ама нещо не ми се ще да си зимам такова. Харесах си едно уникааааааааалното в Ню Йоркъра, уж есенничко такова, ама си беше бая дебеличко. Страаашно беше. 100 кинта. Амаа майка мии дойде и ми спука балона. "Материята му нз каква е не е хубава бла бла.. По-хубаво ще ти намерим". А аз съм сигурна, че няма как да стане и когато се навие за него, те вече ще са свършили. Искам го беееее...
    Хах, и аз мразя майка ми като казва нещо такова. Ама в повечето случай се оказва права и като не я послушам си патя с покупката. [/quote]

Миии да, по принцип е права, ама точно за това не съм много съгласна. Смисъл такъв, че има толкова боклуци във всички магазини в момента, които даже не си отговарят и на цената. Безбожно са скъпи. А това в сравнение с останалата помия беше хубаво, дебеличко така. Идеалка беше. Стискайте палци да намеря по-хубаво или да ми излезе късмета с това.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ех хора с тея кожени якета..
    На мен ми донесоха едно с капсички на гърба, но жалко аз не нося такива дрехи и ме е много яд, че т'ва хубаво яке тряя да седи в гардероба, прах да събира.
    Яяя го снимай и ми го покажи,може да се разберем да ми го продадеж.
    Ще ти напиша скайпа ми на ЛС.

Ако го купиш пусни снимка, че ми е интересно какво е това велико яке.
    А за зимата става ли?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ако го купиш пусни снимка, че ми е интересно какво е това велико яке.
    А за зимата става ли?

Еми за нааааай-кучешкия студ няма да стане сега, нека не се залъгваме . Ама общо взето може да се носи. Иначе сега ще потърся снимка в нета. Пък ако нямааа.... ако си го купя тогава.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    мии има тук-там ... но няма голям избор още

Аз бях излязла за маратонки .... ама като видях тези и
    Отдавна си търся лилави ботички ... аз имам от миналата година сиви и черни ... ама леко са се разлепили долу ... и ако изляза с тях докато вали ,рискувам да се върна с мокри крака .... Изобщо не са издръжливи тези на pilini , paolo boticelli , red lips ... ама пък има толкова хубави моделии

Миналата зима 5 чифта ботуши / и боти вкл/ смених ... и никои не издържаха без да се разлепят .... сега си търся естествена кожа ... ако трябва 200 лв ще дам за 1 чифт .. ама поне ще съм със сухи крака и на топличко

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Май, май е като това черничкото. Само дето тука това има 1 ред копчета, а онова имаше двa. Също така якичката е баяя дебеличка и може да се носи както по този начин, така и като поло и 100% много ще топли. Въобщеее много ми харесва. И сега смятам да мрънкам, пък дано стане на моята.

http://www.newyorker.de/pages/de/fas...ion_trend.html

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ох, най-после си взех обувчици от естествена кожа Повече няма да се тормозя с гадни, миризливи, изкуствени боклуци. За втора година ще си нося ботите, пак от ест.кожа и ботушите за 3та, също от ест. Не са мръднали. Сега обаче си търся яке от естествена кожа, но за по-малко от 200 лева. Намерих си едно на един аутлет случайно, уникално яке беше, на Страдивариус за 169лв. ест.кожа, но беше протрита кожата и имаше леко олющено на едно място и майка ми каза, че няма смисъл. Радвам се, че след около месец и половина имам рожден ден и ще ми дадат пари роднини разни и ще си взема хубаво яке...Макар че ще ми се къса сърцето да дам толкова пари. Иначе днес си купих много сладка рокличка от магазин Котон в Мол Габрово. Имам и нова чанта. Остава ми да си взема дънки, яке, няколко блузки, суичер...но повечето от нещата ще си взема чак като наближи рождения ми ден.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Май, май е като това черничкото. Само дето тука това има 1 ред копчета, а онова имаше двa. Също така якичката е баяя дебеличка и може да се носи както по този начин, така и като поло и 100% много ще топли. Въобщеее много ми харесва. И сега смятам да мрънкам, пък дано стане на моята.

На коя страница и колекция по-точно е, щото на тази, която си дала има само палто.
    mecheeeee, купувай си боти и ботуши от естествена кожа и с малко по-дебела подметка. Имах едни от естествено кожа и на които подметката им беше като на пантофка, и за много кратко време се скъсаха отзад и за нищо не ставаха. И тогаав майка ми беше права да си търся нещо по-качествено.

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Демек, искаш от тия, дето са за да кажеш "имам кожено яке"... Слагала съм такива и сравнено с моето... ГРАМ не топли. Не съм сноб, ама като е за кожено яке, да е истинско!

Не съм казала, че ще го нося зимата това яке, имам си дебело кожено.
    Просто споделих, че имам нужда от подобен модел, който описах, някакво по тънко хах.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o

На коя страница и колекция по-точно е, щото на тази, която си дала има само палто.
    mecheeeee, купувай си боти и ботуши от естествена кожа и с малко по-дебела подметка. Имах едни от естествено кожа и на които подметката им беше като на пантофка, и за много кратко време се скъсаха отзад и за нищо не ставаха. И тогаав майка ми беше права да си търся нещо по-качествено.
    На 4-тата трябва да е. Манекена е с дънки, черни обувки, бяла чантичка и жилетка, шахматно оцветена (ама че описание ).

Да, хубавко е, ама тъй като го гледам доста тънко изглежда. Аз вече си взех есенно, поне това имам засега.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Да, хубавко е, ама тъй като го гледам доста тънко изглежда. Аз вече си взех есенно, поне това имам засега.

А не е много тънкичко. Даже майка ми вика "Това за пролетта е дебело пък и за сега. Ако излезеш сега с него ще пукнеш." Амааа.. Може ли снимка на твоето?

Къде в София има магазини на Ню Иоркър и нещата които са в този каталог http://www.newyorker.de/pages/de/fas...ion_trend.html има ли ги в тях и горе долу как са цените ?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Къде в София има магазини на Ню Иоркър и нещата които са в този каталог http://www.newyorker.de/pages/de/fas...ion_trend.html има ли ги в тях и горе долу как са цените ?

За София не мога да ти кажа. От Бургас съм. Обаче за ценитеее... Какво да ти кажа... Като навсякъде почти. Сума пара за един парцал ама БУКВАЛНО парцал. Грехота. Е, все ще има и нещо свястно, но не го разглеждах целия магазин. Нищо не ми грабна окото. (Освен въпросното яке, за което бтв стана ясно, че няма да притежавам. Е, наще като искат да дават повече пари добре. )

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Ох, най-после си взех обувчици от естествена кожа Повече няма да се тормозя с гадни, миризливи, изкуствени боклуци. За втора година ще си нося ботите, пак от ест.кожа и ботушите за 3та, също от ест. Не са мръднали. Сега обаче си търся яке от естествена кожа, но за по-малко от 200 лева. Намерих си едно на един аутлет случайно, уникално яке беше, на Страдивариус за 169лв. ест.кожа, но беше протрита кожата и имаше леко олющено на едно място и майка ми каза, че няма смисъл.
    Не ти ли става малко шит като носиш толкова кожа? Не се заяждам, просто от любопитство питам. Знам какво ще кажеш- няма да купувам еди-си колко време нови, защото тея са качествени, не ме о/умирисват...

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    New Yorker има в сердика център и в мола на цариградско.

Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    New Yorker има в сердика център и в мола на цариградско.
    БЛАГОДАРЯ )

Супер фен Аватара на Runaway11
    Батерията се изтощи по-късно ще пусна още покупки... (знам че късите панталонки не са много есенни но... )

http://www.prikachi.com/images/856/2481856c.jpg
    http://www.prikachi.com/images/855/2481855W.jpg

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Засега съм си купила
    -обувки
    -блузи с дълг ръкав 3
    -бельо
    -черен панталон

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    днес си взех тениски,дънки и маратонки снимки после ще пусна

днес си купих кожено якенце,тъмно сини шалвари то повечето дънки навсякаде тъмни излезли...,две чанти и маратонки след няколко дена за блузки,ботички,обувчици и за др не се сещам какво щях да купувам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си