- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенно пазаруване
Аз съм много доволна от дрехите в Мола, по-конкретно от магазините Bershka, Zara... Много харесвам колекциите тази година! Иначе и аз започнах с покупките.Последно си купих едни много готини черни панталони, тип цигара, на някакви преплитащи се квадратчета (незнам дали добихте ясна представа
), 2 чифта дънки, 3 блузи с дълъг ръкав (1та е небесно синя с елементи в различни нюасни на синьото, 2та е жълта с елементи в различни нюанси на жълтото и 3та е зелена с елементи в различни нюанси на зеленото
![]()
) и сини кецове!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Harum Scarum супер доброто е ! честито !
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Благодаря ти![]()
Ауу,от къде е,за колко и топли ли? Искам точно таковаа.Първоначално написано от Harum_Scarum
Брях,брях
От Асеновград е,ако ти върши работа ще ти кажа от къде точно..
60 лева е,и на мен с всякви якета ми студено,така че не мога да ти кажа дали топли..![]()
В Кенвело идете,аз си харесах едно бяло яке със малки черни ивици като леко квадратчета стоят,много е готино и е дебеличко,110лв е,искам го ама си имам и яке и палто и за тва ще се простя с това яке.![]()
Взех си и аз тази блузка в кафяво
http://i52.tinypic.com/wv1q36.jpg![]()
И едни ботушки тип UGGS.
Харесах ис и един суитчър от Кенвело, на който пише Elements, ама ще изчакам малко, че много пари щяха да отидат днес.![]()
Може ли снимки на дънките и блузите, че ми стана интересно?Първоначално написано от AniBG
Това и аз го гледах и мерих даже, ама в черан, че ми хареса повече. Имаше и сиво. Наситина е готино, ама аз си взех по-хубаво.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Аз забравих да се похваля...![]()
Взех си един суитчър от Кенвело-то , много плътен и топличък излезе.
С висока яка , без цип е. Има надпис на него Elements и още едно шалче си взех.![]()
To infinity and beyond.
Точно за тоя суитчър и аз говорих.Първоначално написано от Infinity
![]()
Какъв цвят взе?
С тебе съм забелязала, че досат сходиен вкус имаме.![]()
Имаше два - един червено / прасковен .. някакъв такъв цвят и черен .. ти сигурно знаеш , де.![]()
Та , попринцин прасковения повече ми хареса , обаче нямаше моя размер и взех черен.Иначе другия цвят наистина беше по-готин.
To infinity and beyond.
И аз към прасковения се насочих.
При нас имаше и някакъв бежово-бял, ама не беше хубав.
Инфинити или МисНотинг, пуснете снимка на суичара и кажете за колко пари е, че и аз искам някакъв без цип и да топли
[/i]
Ами аз казах, че не съм го взела още, но ей сега ще вмидя в сайта на Кенвело дали няма снимка. Ама е супееер якия.
Ааа , да и тук имаше някакво кремаво бяло , но и на мен изобщо не ми хареса и дори бях забравила , че имаше и такъв цвят.![]()
To infinity and beyond.
Аз не мога да намеря снимак в инетренет, въпреки че са качени уж от
Аааа само да попитам,някой знае ли от къде мога да си взема дълга жилетка,но хубава - нещо такова: http://prikachi.com/images/93/2468093d.jpg , http://prikachi.com/images/869/2569869C.jpg защото никъде не си харесвам
^ Жилетки днес видях във Ню Йоркър ,а Калиопе имаше почти същата като първата снимка.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Мммм май ще посетя мола в скоро време. А цени видя ли ?
сестра ми си взе жилетка от Oviesse за 54 месля че![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ами жилетките вървят по около 40-60 лв. Мисля че в Ню Йоркър дори повече.Първоначално написано от chocolatedidi
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Въпрос към софиянцинякой да знае от кога започват намаленията на есенните стоки?
То още от сега гледам някакви намаления на витрините, но повечето са за летин дрехи още. В Теранорва обаче някакви якета кожени иаше намалени вчера, тъ че някъде явно си намалят и новите колекции. Обаче обикновено почват в края на сезона готините намаления.![]()
Айде де пуснете ми суичара от КенвелоМиснотинг не го намери, Инфинити на тебе разчитам мила
![]()