- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенно пазаруване
Мерсиии... От Сандански са .. един магазин точно преди парка .. бяха намалени от 99 на 79
)
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Велурени ли са ? Стават ли за зимата и можеш ли да кажеш марка ?![]()
To infinity and beyond.
да, велурени са и не стават за зимата .. едно че са тънки .. и второ че са велурени все пак ;д ... ами Frutta Shoes са .. в друг град не съм виждала такъв магазин![]()
Мреси много за бързите отговори!![]()
![]()
To infinity and beyond.
няма защо ;рр .. ии за да не е спам ..
освен онези горе имам почти същите но без копчета и по ярко лилаво![]()
![]()
Ааау страшни са ! Искам ти гиПървоначално написано от Infinity
![]()
Мисля утре да стартирам, дано е успешно..![]()
Ще привърша може би октомври...
![]()
И аз така..И започвам "лудо" да пазарувам есенни и зимни дрешкиПървоначално написано от nymphadora
![]()
П.С - Може ли снимки на дънките ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Докопах се до пара - ето го резултата:
http://prikachi.com/images/852/2457852x.jpg
http://prikachi.com/images/853/2457853I.jpg
Тук са в леко неугледен вид, понеже са от втората употреба и още не съм ги изпрала и изгладила.Много им се радвам.
![]()
![]()
още нищо не съм си купила но май ще почвам от другата седмица
Ауу много съм доволна.Знаачии досега съм си купила:
Обувки с висок ток.![]()
![]()
![]()
Кецки. (ауу много са сладурски.. брат ми каза, че са като за 7мокласник(сега ще съм 10ти
))
Чанта за даскалоо.![]()
Панталон.
Долница на анцуг.
Ииии останахаа блузка с дълъг ръкав, есенно яке иии риза за униформата.. ааа и евентуалноо някоя горничка.![]()
Ехх много съм нахална, знам.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
долница на анцуг и горничка![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, вие по колко чифта дънки имате? о.О
Мани, аз съм добре само с пуловерчетата с дълъг ръкав. Имам 7-8, ще се купуват още обаче... Имам си и връхни дрехи - адски красиво прилепово нещо на черно-бяло каре, кожено яке и две по-тънички, соу там съм добре.
Имам ПЛАЧЕВНА нужда от дънки - черни някакви, че моите точно за една година ги съсипах, не знам какво толкова ги правяНо както и да е, спешно си трябват. Искам и някакви черни обувки на платформа и едни боти няма да е зле. И кецове някакви...
![]()
23 общо. дънки и джинсиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
мен реално не ми трябва нищо,щото имам прекалено много дрехи,а половинаа не ги нося.. искам още някви дънки,3-4-5 суичъра,некъв шал и кецове. ама не мога да си харесам кецове,деба
Добре, и вашите как продължават да ти купуват? Ако те ги купуват, разбира се. Моята вика "повече от 3 чифта панталони не ти трябват".![]()
Аз се ограничавам до ''скромните'' 14![]()
Мания са ми просто...иначе си ги взимам от секънд-хенд, където са евтини, имам само 1-2 чифта над 20тина лв. Сега вярно, че поработвам малко, ама преди това кътах от джобните.![]()
Първата е много яка..Първоначално написано от Qnkishhh
Иначе не знам колко броя имам,но са над 10..Мания са ми /за дънките става въпрос/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Втората е още по-яка, но не е излязла добре на снимката.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
А иначе имам 4 чифта дънки, от които едните са ми бая широчки и ги нося по-рядко. Но за мене това си е лукс, понеже съм доста слаба и едвам си намирам дънки в тъпия Шумен (те, 3 и от 4-те ми чифта дънки НЕ са от Шумен) и е имало години, в които съм изкарвала с по един чифт (когато още не пазарувах дрехи от Варна), който се пере всеки уикенд и съответно се съсипва бързо, но продължава да се носи, докато намеря друго. Laughing Laughing Ама, като се замисля, не ми и трябват повече - тези 4 чифта са ми напълно достатъчни.![]()
![]()
При мен проблема пък е друг.Пара имам, ама до София не мога да те добера !!![]()
![]()
To infinity and beyond.
Infinity Я кажи за колко си взе това първото шареното шалче, защото го гледах в един магазин, ама забравих да проверя каква е цената.![]()
Шареното шалче си го взех за 5 евро. Значи тука би трябвало да е 7-8лв. А PinkPan7her би ли могла да пуснеш снимка на това " адски красиво прилепово нещо " , както ти го нарече ?![]()
To infinity and beyond.
Infinity, шалчето на звездите откъде е?
Гледам тука казвате и тениските, аз тях ги пропуснах. Взех си отдавна и няколко тениски, а вчера си взех и една блузка с дълъг ръкав. Снимки ме мързи да качвам.
Искам и някакво шалче да си взема, ама не мога да си харесам.
Малко не е точно за тая тема, но незнаех къде другаде да попитам : та магазин на Bershka има ли в Пловдив , или пък някаде да продават техни стоки (пак в Плд) ?