- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенно пазаруване
Всичко което съм купила за есента
~Тъмно сини дънки
~Светло сини дънки
~Сиви дънки
~Цикламени обувки
~Бели кецове
~Бяла чанта
~Сив суитчър
~Черен суитчър
~Розов пуловер
~Тюркоазен пуловер
~Жълта тениска
~Сива тениска
To be continued.. [/i]
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Купих си едни сиви дънки и бели кецове only.
Какво мислите за раниците и чантите за училище от jumbo? Някой да е ходил там наскоро и да е разглеждал?И какви са цените горе долу ?В смисъл...някоя за по 20 лв дали ще намеря?Ооо и сайт ако знаете може да дадете.![]()
ами бях там вчера за тетрадки - има мноооого раници и чанти, но цените се въртят около 40лвПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Някой може ли да ми каже горе долу на какви цени са кожените якета в Теранова? Мс предварително.
Есенно ли? искам да кажа, че по времето направо си идва зимата..та по въпроса. Ами на път съм за нови дрешки, но все още не съм си харесала блузки от, които в момента имам нужда. Днес си купих нов анцунг - нищо особено. И търся някакви маратонки понеже имам един чивт, който скоро ще издаде багажа, защото не са ми нови и имам един чивт кецки .. и така
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Ами аз за сега съм си купила :
един кафяв суитчър
едно половерче черно и бяло на черти![]()
една блузка с дълъг ръкав с пийс![]()
една др блузка с дълъг ръкав :дд сиво и розово
и едно якенце есенно ми подариха![]()
но др-та седмица ще ходя до София на гости и от та ще си взема блузки дънки кецки ии раница за даск.![]()
![]()
![]()
Защо направо не слагате снимки,да видим какво сте си взели..да се ориентираме ..всички пишете някви интересни неща ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз по принцип не правя сезонни пазарувания, но все пак имам нужда от още няколко неща, които да си купя.. утре мисля да си взема една дамска чанта, че незнайно как,но останах само със спортни. Мислех си също за няколко бодита и няколко блузки с дълъг ръкав, че имам главно пуловери и потници. Ще видим тези дни какво ще си харесам.
![]()
Само аз ли не правя такива фиксирани пазарувания?![]()
На скоро си взех тъмно син панталон.
Нищо не съм си взимала специално за есента, или училище. Въпреки това трябва да отида за нова раница,няколко блузки с дълъг ръкав и няколко бодита. Мисля, че е само това за момента.
Вчера ходих в Сердика Център и в Бершка и в Котон има разкошни дрешки. Аз си взех дънки от Котон и карирана ризка от Бершка (цената на ризата просто няма как да не я коментирам - беше намалена от 49 лева на 9 лева и беше само една и беше точно моя размер - а аз си мечтаех за такава от цифра време и все не си намирах :Д). Та, в Бершка има уникалните дрехи и има цифра големи намаления. Кожени якета, дънки, тениски, ризи, блузки, поли - повечето много ми харесаха и са на много добри цени. Така че ако някой се е засилил да пазарува да отиде там, щото аз обиколих 2 етажа и навсякъде са все нови колекции с цени до небето :Д. А в Бершка и Котон бяха много по - добри и дрехите и цените. Малко ме е яд обаче за дънките ми, щото като ги взех и след това влезнах в Бершка и видях дънки по 15 лева .. ама се тая де, и моите дънки си ми харесват <3
Снимки ще пусна по - късно, че сега ме мързи :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И аз вчера бях на пазар в Сердика Център, но за разлика от Смирноф съм разочарована , като цяло от всичко.![]()
В Бершка нищо не си харесах, освен едно шалче , което си купих.
Всичко ми изглежда сууупер парцаливо.![]()
![]()
Все пак си купих някои много сладки неща , на които ще пусна снимки по-късно.
-Блузка с Мики Маус с 3/4 ръкав от Pull & Bear
- Кафяво намачкано кожено яке от Calliope
- карирано розово/цикламено шалче Бершка
- Блузка с дълъг ръкав от New Yorker
- Нещо , като жилеткапак от New Yorker
- нещо , като герданотново от New Yorker
Чанта и боти исках , но не си харесах. Пак ще ходя , де ама вероятно по центъра , щото нещо с тоя мол ми писна.![]()
Видях , че днес ще отварят някъв много як магазин Дженифър май пишеше . Подреждаха стоките , но ми се видя , че има много хубави дрешки. Може би и smiirnoff го е видяла.![]()
Снимки по-късно.[/quote]
To infinity and beyond.
И аз го видях един такъв черен с розов надпис, ама като минах покрай него фокусирах само едни грозни обувки и нищо повече не видях, щото още всичко беше в некви кашони :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Е , аз бях по-късна и вече почти всичко беше подредено.
Видях, че има супер сладки карирани ризки/блузки.
Много хубави суитчъри и някви такива сладки неща.:P
To infinity and beyond.
Ох, жалко, че в Пловдив си нямаме Бершка \: Гледам има хубави мнения ..
Иначе аз за сега си имам кецове, коитоо страшно си обичам (бях пуснала снимка), светли дънки, чанта за даскало ..Другата седмца най-вероятно ще ходя до мола да си взема по-тъмни дънки, поне един суитчър, много ми се иска няква ризка за 15ти да имам, съчетана с шалче ии трябва да се поогледам за някое анцуче, чее съм закъсала ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Момичета, а какви якета ще се носят тази есен? Кожени гледам доста търсят... Ако някой знае да каже. За зимните същата работа. Идеи?
Ами аз си взех едно бяло яке, качих снимка няколко страници по-назад, имам и кожено, както и едно тънко карирано сиво от New Yorker, което много си го обичам. Палтенцето ми е късо и сравнително тънко, така че и то е есенно. Искам да си намеря хубаво яке или сако не знам как да го нарека, по тялото, късо, вталено, по възможност черно.. Тази година никъде не съм виждала такива и ако някой знае да казва. За зимно яке ще почакам новите колекции.
* черна блуза с надпис
* тъмни дънки ( почти черни :д)
`only God can judge me!
Вече си купих почти всичко, което ми трябва- дънки, суичър, кецове... Остава само раница да си взема.![]()
Не е лесно да си тиква, но се свиква...
Аз все още не съм ходила на есенно пазаруване, но съм набелязала доста неща:
~Бежаво яке от Кенвело
~Доста блузи от Кенвело пак
~Сиво-черен панталон от Reserved
~Чанта от Reserved
Със сигурност ще има доста още![]()
Засега съм си купила едни черни дънки от Bershka и си харесах едни синьо-бели дънки, бяха единствените останали, но точно на ципа имаха дефект-все едно са напикани![]()
Тази година не искам раница за у-ще, ами чанта. В Orange миналата година имаше доста чанти ама са супер скапано направени и от накаква странна материя, която според мен няма да издържи доста![]()
Още не съм си купила почти нищо есенно, само една блузка с дълъг ръкав и V образно деколте и едно лилаво шалче от плат. Иначе трябва да си взимам спортен екип, суичър, блузи, дънки, чанта, яке, боти, ботуши... Ужас.![]()
И аз вчера бях в сердиката взех си един много светло син панталон /последния/ от Бершка.. 4 размера по-голям от моя/бях в транс докато го копувах
/ и една тениска от Котон, жълтичка.И си харесах един розов панталон, които като отида да си го зема ше са го махнали ;(
И си харесах едно пролетно якенце от House, но не ми е по джоба.
Някой може ли да ми препоръча някакво такова якенце, около 50 лв?![]()
По-дебелите бяха май 99 лв, а по-тънките малко по-евтини, не помня точно.Първоначално написано от Ankh
Smirnoff, ризата като потник ли и е отдолу, ако ме разбра? Щото и аз си взех едан риза, намалена от 49 на 9 лв.
Djuff. В Теранова има едни якета по 40 лв, ама са сууупер тънки. Ще потърся снимка в сайта им и ще пусна, ако намеря.