- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки по лицето от чесън
Четох ,че като си мажеш чесън на веждите те растат по бързо. Пробвах ,но ми се появиха малки червени пъпчици и зачервяване там където се мазах с чесън .Какво да правя дали до 15 септември те ще се махнат и как да ги накарам да се махнат по бързо .
Благодаря предварително
забравих да кажа че аз се мазах вечерта ,а пипките се появиха сутринта
Едва ли е от чесъна,според мен.Само около веждите ли са ? Мазала ли си ги с нещо
друго.Да си си слагала молив за вежди ? На мен ми се получиха такива малки
пъпчици около веждите от молива защото на няколко пъти се е случвало да забравя
да го изтрия вечерта ;д
Точно от чесъна ще да е. Не знаеш ли, че чесънът изгаря? Така не само няма да ти пораснат веждите по-бързо, ами можеш да си свалиш и кожата. Ако имаш крем Здраве се намажи с него и повече не се мажи никъде по лицето с чесън.
Последно редактирано от Hayashi : 08-25-2013 на 13:09
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
слагала съм си молив за вежди ,но винаги си го махам ,а с крем здраве ще си ги намажа за около колко време ще се махне зачервяването ,че много се притеснявам
аз пък на много места съм чела,че за по-бърз разтеж на веждите предлагат
с чесън да се мажеш и са нямали проблеми,но не знам ...
може ли още мнения за колко време ще ми се махне раната от чесана
То е изгоряло. За колко време мислиш че ще се махне ? ..няма да е малко.. но пък продължавай да го мажеш с крем Здраве.
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
ох моля ,! ако на някой му се е случвало да ми каже за около колко време минава притеснявам се защото скоро е 15 септември![]()
![]()
![]()
И какво като е 15-ти септември? В случая си си виновна ти, а и никой няма да започне да хвърля боб, за да разбере кога ще изчезне. Просто не забравяй да сложиш крем всяка вечер.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
само да кажа ,че сега ми се махна за4ервяването ,но май пак там където беше тъмнее