- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенно пазаруване
Е , започнахте ли вече есенното пазаруване. Какво сте си купили до момента и какво ви остава ? Дайте , ако искате и снимки да слагаме.
Аз искам и да попитам вече пуснаха ли есенните колекции в New Yorker , Kenvelo , Bershka ..? Не съм ходила от доста време по магазините и честно казано в момента нямам представа.![]()
Аз сезонни пазарувания не си правя. Ако си харесам нещо или имам нужда, си го купувам без значение от сезона.![]()
Относно колекциите: наскоро се мотах из молЪ, и да, пуснати са. Нищо особено. Влюбих се в едни обувки, прекрасно прекрасни, но мама каза, че велурът ще се скапе, защото няма тоя цвят спрейове и тей...разбиха ми една мечта. ^^
дам, до сега съм си взела 4 чифта дънки и едни адидаски -те са си точно за есента.. : ) иначе в Мола видах доста инетересни неща и нови колекции.. Но като цяло тепърва предстои пазаруването.
ммм,аз вчера разцъках из мОла,нищо интересно.. 2-3 суичъра си харесах и тфа е
Да есенната колекция на Kenvelo вече я пуснаха.Но все още не съм пазарувала. Някъде към 1 ще излизам за дънки, елече и др.
![]()
Да,и аз смятам да обикалям началото на септември. Иначе съм си взела засега два чифта дънки , кецове Nike , един много сладък плюшен суитчър , още един ама сив и един по-тъмно сив.![]()
![]()
Снимки няма ли да пускате ?![]()
А иначе цените как са ? Един хубав суитчър в какви граници варира?
Ми само гуменки съм си купила сиви. Има време незнам кога ще пазарувам.![]()
нищо не съм купувал
мразя да пазарувам
квото измислят шивачките
не се изказвай неподготвен,прасе
Ами аз вече започнахКупих си чантата за училище от Terranova,една сива... <3 Много е сладка...Купих си и един тигров корсет и 4 тениски от New Yorker :P Много го харесвам този магазин.Тази година и зимата смятам да ходя с къс ръкав...хич не ги харесвам дългите...сега само дънки трябва да си купя,аксесоари и едни кецове или други обувки...
galet0 пусни снимка , ако искаш на чантата , че и ще си купувам.![]()
Още нищо не съм си купила за есента,но сега в неделя ми предстои едно пътуване до Стара Загора и тогава ще ходя на мола и да видя какво ще си взема.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз си купих чантички,аксесоари,глупост иостана ми обувки да взема,но те ще са като се върна от морето
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Аз вече си купих дънки (черни) и яке (есенно-зелено) от Mango![]()
Обувки (нещо като маратонка/кец) на платформа (не мн висока)![]()
Суичър и кецове си взех също (през интернет)
И раничка :P
П.П. Прибрани са ми и не искам да ги изкарвам, за да ги снимам![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
аз още нищо не съм купувала ... дори не съм мислила какво ми трябва![]()
![]()
![]()
Нищо есенно не си купих, нищо ново лятно и ми писна само да гледам на всеки магазин 50% лятно намаление и в който и да вляза да има само грозотии...
Абсолютно същото. Промоции, намаление на дрехи и ... насреща само парцали.Първоначално написано от WaterLilly
Искам само една зимна пола /по-нататък ще се купува, де/, а за сега дънков сукман (ако може да е до или малко над коляното). С нетърпение вече чакам есенните колекции на Junona.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Купила съм си есенно яке, един чифт дънки и 2 чифта кецове.
И един пуловер с малко по-къс ръкав, но той май повече към зимните спада.
Ако се брой съм си взела и чанта за училище. А от аксесоарите-обеци.
Нищо повече не ми трябва за есента, само няколко блузи с дълъг ръкав, че нямам почти никакви.
я дай да ти видя кецовете :P ,аз през април някъде си бях купила на Найк и съм доволна![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
майна,ако говориш за Онова яке........... много е яко,честиткаПървоначално написано от EsteticLoff
))) :P
Засега съм си купила само два чифта дънки и една тениска. Иначе към 12 септември ще ходим в мола за дрехи. От Ню Йоркъра съм си харесала чанта и сигурно нея ще си купя.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
за сега ..
суитшърт.
един чифт дънки
един чифт кецове
един чифт маратонки
чанта
колан
събота ще ходя до Варна и се очаква огромно допълнение ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ами засега съм си взела едни черни кецове и едно карирано якенце![]()
Мда, в Кенвелото и Ню Йоркъра вече има есенни колекции, до колкото се убедих днеска д;Първоначално написано от Infinity
Азз нааай-сетне си взех кецовее <3
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..