- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХОРА БЕ ?!
+1Първоначално написано от PinkFloydSound
И да,тази terrrrs наистина е фейк.На истинската ника и беше SiMiLi или нещо от сорта.Даже и гледах профила веднъж,имаше само 1 - 2 снимки качени.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
е определено е симпатяга...
това е наистина много тъпо.не виждам смисъл в цялата история.кво получава въпросната според вас...но в крайна сметка-издънка.нз кофти е и няма никаф смисъл........![]()
пфф .. аз дори не разбирам какъв е смисълът да се правят тези фейкове??Т'ва трябва да си много болна, за да се заблуждаваш, че щом имаш чужди снимки и ти казват, че си красива значи и реално е така ..
![]()
+ това се съмнявам и в тази Тери, която казвате, че ни е съфорумничка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
подкрепям те на 100%Първоначално написано от Hilary_
съмнявам се момичето дори да е българка![]()
![]()
комплексарка.![]()
Мисля,че е българка,защото преди имаше някви снимки от бала и и са в Стара Загора правениПървоначално написано от britzy
![]()
А тамошната главна трудно се бърка![]()
Еми ако не се прочуе като известен модел, поне с тъпотията си.![]()
Направо епик , и други такива е имало и ще има.
Комплексират се , защото не се доближават и малко до идеала за жена.
Жал ми е понякога, но ме е и яд, вместо да направят нещо за себе си, те се занимават с глупости.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм виждала толкова регистраций в сайтове за запознанства с мой снимки, че вече не си правя труда даже да пиша до админите. Това момиче - Тери е хубаво, ето защо е решила да се преструва на нея. Очевидно не й е хрумнало, че някой ще я "разкрие" : ) .
Тери ли дали е българка?Българка е.Една,че съм в видала в Мола няколко пъти,също е много добра приятелка на моя позната.И на живо е също толкова хубаваПървоначално написано от britzy
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Здравейте на всички. Eдно момиче ми прати линк към тази тема и бях потресена. Постоянно срещам моu фалшиви профили , то било в facebook или impulse , дори и тук вече. Не знам как мога да се справя с това , понеже са доста и с какъв акъл го правят .Постоянно виждам някакви глупости , как съм обвързана с на по 13 14 годишни деца, как говорят на " уе ", "бе " и най-вече имената с които ме представят .Случвало ми се е да идват напълно непознати хора при мен и да ми казват , защо не ме отразяваш , защо не ми пишеш вече и така нататък ...![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
искам да ви кажа че това момиче Diiddy ми е приятелка от Стара Загора и тя няма регистрация в teenproblem . следователно питайте този човек,защо прави фалшиви профилиПървоначално написано от Diiddy
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Хах... напълно нормално. Редовно срещам толкова много фейкове, то не бяха Маша Тимошка, Диана Ваизова, Николета Ангелова, Ивон Шопова мисля, че беше (която уж.. също им рег тука), Ваня Димова ... преди беше модерно фейковете да са от вида на Кики Канибал или някакви други емота ;д .. сега кво стана, фейсбука пълен с 1000 профила на най-различни кифли ;х
Това са комплексирани хора,които се чудят с какво да си загубят времето.
ключ.
Hostis Honori Invidia