- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Чалга vs. Анти-Чалга! [вол.3]
54
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
48![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
46
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
![]()
12897381297312897381275623784637826423781647831264 281767823467812643786341782 чалга уин !
![]()
58
60
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ХАХА, колко си забавен!!![]()
![]()
![]()
48
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
36![]()
темата стана на ЛАЙНА !
100 аре...
98
98
Да не забравим кой я направи на "ЛАЙНО"
И се започва от 50, господин "in the doctor"
50.
48
ай 0 печелитеhappy?
![]()
стига цапа темата!
46
44
40
38
36
34
36
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥