- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Държите ли се естествено
докато се запознавате с нови държите ли се естествено ??? как се държите![]()
![]()
![]()
Да,както винаги
Поправи си заглавието
не се изказвай неподготвен,прасе
Опитвам се да се държа естествено, но колко се получава е друг въпрос..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не...стъписвам се на място и започвам или да говоря супер много, или да мълча като пукъл ~![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ъм.. познати, приятели, родители, непознати, нови запознанства - аз съм себе си
Desole, от кой епизод е аватара ти![]()
Да..
Първото впечатление е наистина най-важно и
затова трябва да се държиш естествено...
Е,не ти казвам сега да започнеш да се лигавиш
още отначало![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+Първоначално написано от mArMaLaDkA
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Не, всъщност не се държа естествено даже и с познати. Само приятелите ми ме знаят каква съм в действителност.
Първоначално написано от ameli
май нещо острумието не ти се получаваПървоначално написано от teddyx33
![]()
Не
Но работя по въпроса.
Просто неее мога да се отпусна, страх ме е да не харесат истинското ми Аз някак си и се дърпам..![]()
Беше сарказъм ,понеже се държа естествено ВИНАГИ!Първоначално написано от vanity23
Първоначално написано от Claymore
И аз съм така.Първоначално написано от KumchoValcho
Бих искал да, затова и маркирах ДА. Ама, като се замисля, не е баш така. Когато не познавам някого, съм стъписан и ме е срам. После пък си отварям лайняната уста и се чудя как съм се държал другояче![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ммда, държа се естествено, но гледам първоначално да избягвам теми, по които предполагам че бихме имали разногласия.
I'm yours.
мда и колкото и да ви е странно си спомням само за 1 случай , когато не са ме харесали като човек ...иначе редовно има такива дето ме тровят че съм фешън или нещо такова ... кфо да направа като така ми ходи
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Не знам дали се държа естествено,но знам,че не съм шизофреник и съм себе си,независимо где и га.
Стремя се да съм искрен и да бъда себе си,но понякога ситуацията изисква друг подход...
Same.Първоначално написано от KumchoValcho
Нямаше логика,беше любов.
Не винаги.
Почти винаги се държа... е,като себе си, но понякога се опитвам да имитирам някои черти от филмов герой, когато ми е харесал. Обикновено е само за ден-два.
А, понякога и само мълча в разговора, това брои ли се като държане не-като себе си?
Но отговора ми на анкетата е да.![]()