.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    По-добре се напийте и тогава.
    Много добра идея. Не се бях сещал..

/не е ирония/
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пиенето не работи, когато си упоен си зле с рефлексите и реакциите и сам не знаеш кво правиш с мускулите си...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    2-5 минути с един пръст, после с втори... То тъй става. (ирония)
    За да ти се получи номерът с аналния секс, трябва да си нещо средно между търпелив и настоятелен. Търпението се засяга в момента с пъхането на пръсти, докато настояването трябва да е в много лека форма, в никакъв случай като мрънкате или цупене. Тя сама едва ли ще ти каже "Пъхни ми пръст.", малко момичета биха, затова като правите секс, поеми инициативата. Тя ще ти каже, ако не иска този конкретен път.
    PinkPan7her много точно
    6б3З10

detetodnes
    Имаш ли масло или маргарин, да направите секса по-приятен?

anonymous708973
    Guest
    Лубрикантите не изсъхват ли по някое време? Някво бебешко олио не е ли по-добър вариант? (Да, знам, че не са съвместими с презервативи.)

За да не я боли трябва МНОГО добре да я предразположиш! Започнете да го правите отначало вагинално и след около 5 мин. започни да вкарваш члена си в ануса и' много БАВНО (ако ти позволява), когато влезе и' масажирай клитора след което започни с бавни движения казвай и че е мн. хубаво, приятно и т.н. след 3/4 мин. започни по-бързо и постепенно ще спре да я боли, дори ще и' е приятно. (продължи с масажите по клитора докато не ти каже, че не я боли) ПС: Няма как да не я боли отначалото. Постепенно това ще се промени!

Мега фен Аватара на D1esel
    Kaто толкова много ти се прави анален секс, а нея я боли, аз ти предлагам да купиш един пенис колан, да ѝ го сложиш и тя теб да те на*бе анално. Така хем ще правиш анален, хем няма нея да я боли

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Kaто толкова много ти се прави анален секс, а нея я боли, аз ти предлагам да купиш един пенис колан, да ѝ го сложиш и тя теб да те на*бе анално. Така хем ще правиш анален, хем няма нея да я боли
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

приспивателни или успокоителни - ти добре ли си ? :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    От къв зор я изравяте тая тема за 10ти път?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Перфектен вариант :д

Това с приспивателните и упояването е доста лоша идея. Човек никога не знае каква беля може да стане. Напиването е по-удачен вариант, стига да е с мярка.

Първо тя трябва да си е направила добре клизма. След което отпускането й зависи и от двамата. Тоест тя дейно трябва да участва и да е психологически готова за това. А болка първите пъти ВИНАГИ ще има. Нужна е практика, за да се научи да се отпуска.

Ти може и да се майтапиш, но това е най-добрият вариант. Казвам го като гей мъж. Установил съм, че най-добрите активни партньори в аналния секс са тези, които знаят добре какво е да си пасивен и как трябва да те предразположи другият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си