- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс...
пиенето не работи, когато си упоен си зле с рефлексите и реакциите и сам не знаеш кво правиш с мускулите си...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
PinkPan7her много точноПървоначално написано от PinkPan7her
6б3З10
detetodnes
Имаш ли масло или маргарин, да направите секса по-приятен?![]()
Лубрикантите не изсъхват ли по някое време? Някво бебешко олио не е ли по-добър вариант? (Да, знам, че не са съвместими с презервативи.)
За да не я боли трябва МНОГО добре да я предразположиш! Започнете да го правите отначало вагинално и след около 5 мин. започни да вкарваш члена си в ануса и' много БАВНО (ако ти позволява), когато влезе и' масажирай клитора след което започни с бавни движения казвай и че е мн. хубаво, приятно и т.н. след 3/4 мин. започни по-бързо и постепенно ще спре да я боли, дори ще и' е приятно. (продължи с масажите по клитора докато не ти каже, че не я боли) ПС: Няма как да не я боли отначалото. Постепенно това ще се промени!
Kaто толкова много ти се прави анален секс, а нея я боли, аз ти предлагам да купиш един пенис колан, да ѝ го сложиш и тя теб да те на*бе анално. Така хем ще правиш анален, хем няма нея да я боли![]()
От къв зор я изравяте тая тема за 10ти път?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това с приспивателните и упояването е доста лоша идея. Човек никога не знае каква беля може да стане. Напиването е по-удачен вариант, стига да е с мярка.
Първо тя трябва да си е направила добре клизма. След което отпускането й зависи и от двамата. Тоест тя дейно трябва да участва и да е психологически готова за това. А болка първите пъти ВИНАГИ ще има. Нужна е практика, за да се научи да се отпуска.
Ти може и да се майтапиш, но това е най-добрият вариант. Казвам го като гей мъж. Установил съм, че най-добрите активни партньори в аналния секс са тези, които знаят добре какво е да си пасивен и как трябва да те предразположи другият.