- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли ? :D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искам да попитам нещо .... имали ли сте хлебарки у вас .... предполагам че не затова как бхте реагирали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не че нещо любопитство ... сетих се когато маика преди малко се стресна от една играчка ... фалшива хелбарка в пакетче от дъвки орбит .... подарък ми е мн хора съм стряскала така, като дръпнеш дъвката и излиза тая хлебарка:d и мама вика ако тва беше хлебарка еи ся веднага са изнасяме и аз се попиках![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха.
От дъжд на вятър се появява някоя малка хлебарка, но то е нормално, все пак по блоковете е така...Но пръскам с РАЙД иии...дим да ги няма.![]()
Хъх, имаме. Не са много, ама особено вечер излизат.
Fullmetal Alchemist.
Само 1 път сме имали. И то от храната за рибки, преди като гледах.
Целия блок са ги налазили при насОсобено вечер през мивката излизат, понеже нямаме мрежичка, през каналите, пукнатините по паркета.. И те са такива миниатютни, не са порастнали изглежда, и не можеш да ги стъпчеш
Кажете с какво да пръскаме, въпреки, че последната седмица не са се мяркали
![]()
Ся сигурно половината форум ще ме напрадне, че не сме чистили.. Поне през ден чистя и въпреки това пак ги има вечер![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не сме имали доколкото се сещам но имаме мравки![]()
Hollywood Undead Rocks
Нямаме и слава богуПреди години имахме, беше ужасно гадно
![]()
Малее,добре,че нямаме..![]()
направо ще изпадна в шок..
![]()
![]()
Хлебарки не. Ама туко-виж дойде някой паяк целия вход разбира зареди писъци.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
нощем се появяват хлебарки..някой пьт и паяци![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Преди няколко години имахме, понеже на долния етаж живееха квартиранти, големи мизерници бяха.Помолихме ги да си намерят ново жилище и да се изнесат. От тогава нямаме проблеми.
![]()
хлебарки няма
ама през терасата влизат по някой скакалец и богомолка (малко са ми стряскащи)
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
От време на време се мярка някоя, но отдавна не е имало, защото пръскаме с Райд.
I hate people.
Даа, напоследък около 5 видях у нас и пръскам като ненормална с един препарат... Гадове малки. Не се бяха явявали от миналата година.
Еми да имали сме ,но видя ли веднага РАЙД![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Незнам.Мисля, че нямаме, но и да имаме - няма да ми пречат освен ако не ми ядът яденето и не влизат в забранените зони...![]()
офф имаше до скоро мн унас - ся сложихме някфи отрови - и една не съм видяла оттогава - и спя спокойно![]()
че и все бяха с някфи мутирали размери..![]()
![]()
![]()
)
А ти имаш ли грешки в заглавието?
По темата-нямам където и да живея
не се изказвай неподготвен,прасе
+1Първоначално написано от KumchoValcho
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
наскоро не съм виждала ама и не искам. Имам фобия от такива същества.