- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се постига това...
според мен.. много дебела линия черен молив, смятам даже,че понякога им слагат и на Мине и на другата дето е с кафявата коса( забравих и името![]()
) изкуствени мигли, с които още повече се постига ефекта.
Поне така мисля...![]()
![]()
Черен молив, и то неподострян скоро + изкуствени мигли.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нанасяш по ръба на клепача, като леко изтегляш външния ъгъл за по-добър достъп.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, не си единствена. И аз не мога да нанасям очна линия или молив ...Първоначално написано от bebity92
![]()
какви ли клипове не съм гледала и пак не мога да свикна
![]()
Не се получава като на снимката,главно,защото е с професионални гримове,направен от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз постигам ефекта точно така .. с черен молив на Brooklin ! И на мен в началото ми беше невъзможно да направя равна линия на клепача си , но с няколко опита се свиква .. ще се справиш.![]()
пп. ето и снимка .. http://www.prikachi.com/images/501/2437501x.jpg
пп.2 надявам се да съм помогнала![]()
..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP
виж нейните очи са вдлъбнати не на всички хора са така ! даже на малко са такива това е основното защото като сложиш очната линия изглежда като една дебела линия и е яко ... аа когато окото ти не е вдлъбнато изглежда тънка линия и стои странно но според мен на всякакво око може да се постигне стига да знаеш как .. има си хитринки![]()
мда, точно това щях да кажа - зависи от формата на очите.Първоначално написано от vIKToriYa
ако твоите очи не са с такава форма, не се надявай на добър резултат, на всеки му стои различно. но има в нета много клипчета с картинки да определиш формата на очите си, а според това вече може да търсиш разни уроци...
пп - не мисля, че тази жена е с изкуствени мигли. просто са по-извити.
seem too close to be losin touch
by givin in what am i givin up
am i losin way too much..
Пробвай с черни сенки ...
Шофирай разумно - стигни жив!
Еми слагаш светло сиви сенки на окото,и очертаваш отгоре с по тъмен цвят сиво тип лястовица за да може когато се отвори окото да изглежда по наситено. Взимаш един Мек молив и о4ертаваш хубаво права линия много леко в тип лястовицаСлед това Слагаш малко ммолив отдолу (само колкото да го размажеш и да полу4иш много светло сиво). После Си извиваш миглите И нанасяш малко спирала. Но преди това е Хубаво да сложиш малко фон дю тен да няма тъмни кръгове
![]()
Ако не сам обяснила добре или не е това което търсиш .. Опитах![]()
(h) Me (h)
Уоу, току-що го пробвах и очите ми изглеждат страшно черни! А не направих почти нищо, само очертах горния клепач с черен молив (и то по-малко, отколкото трябва) и сложих спирала.
Аз лично не правих почти нищо (понеже ме мързеше), но ти по-добре сложи на горния клепач някакви сребристи (почти бели) сенки, а откъм веждата сложи някакво леко по-тъмно сивкаво, после слагай молива (аз сложих първо над линията на миглите, после леко в ъгъла на окото откъм носа), добавяш съвсем леко с ъгъла на четчицата за грим някакво тъмносиво, към черно, на долния клепач (както го е сложила тя на снимката), и накрая спирала.Първоначално написано от bebity92
Снимки няма да пускам. Лош фотограф + скапана камера на телефона = бозЪ
Реших все пак да пусна снимка.Естествено, окълцала съм лицето от нея и има само едни очи, и както казах, е с много лошо качество:
http://i36.tinypic.com/10xrifs.jpg
Сложих и малко черни сенки отдолу с ръба на четката, но не се вижда много. И моливът е по-малко, отколкото нейния, но ме беше страх да не се наклепа...
амм не съм пробвала ,но си го представям така ,ако го направя някога (никога) първо слагаш светли сенки,които покриват добре окото.. второ нанасяш черен молив отдолу и очна линия или пак черен молив отгоре (но препоръчвам очна линия) намираш си кремообразни сенки или обикновенни черни,взимаш една четчица за грим и я одрязваш по диагонал за да можеш да нанесеш по-добре и по-ограничено сенките..Но това ще го направиш леко .. а ако имаш хубави и големи мигли взимаш най-обикновенна спирала..на Импала .. а ако не .."слагаш" мигли .. ноо не ти го препоръчвам .. после като ги махнеш си ги махаш заедно с твойте
надявам се ,че съм дала на някой идея
![]()
![]()