.

Виж резултатите на анкетата: "ЗА" или "ПРОТИВ" секса преди сватбата???

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

63 63,00%
  • ПРОТИВ

37 37,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Казвали ли са ви някога "Без секс преди сватбата!"

Ще карам директно към въпроса - имам приятелка, с която имаме сериозни планове след време за сватба и деца и тн... Проблема идва в това че тя дори не желае да чуе за секс през цялото това време преди да сме се оженили. Вие смятате ли че това е нормално?

Също така искам всеки който пише в темата да каже своето мнение за себе си - прави ли секс преди сватбата (само за двойки де )

Супер фен Аватара на radeberger
    Еми не е нормално според мен.

Бате Хю Хефнър наистина си е свършил добре работата..
    Разбира се,че е нормално,жалко,че съвременният темп на живот трудно позволява осъществяването на това желание..

А на колко сте?И от колко време сте заедно?Ти правил ли си секс?

Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Бате Хю Хефнър наистина си е свършил добре работата..
    Разбира се,че е нормално,жалко,че съвременният темп на живот трудно позволява осъществяването на това желание..

А на колко сте?И от колко време сте заедно?Ти правил ли си секс?
    И кое му е нормалното? Да имам уж приятелка пък да чакам 8-10 години без секс?? Не е ли това начин да ме накара да се оженя по-рано??
    Иначе не съм правил секс и сигурно ше обърна резбата толкова време...

Че вие след колко време ще се жените? Очаквах да кажеш година - две макс..

То и аз си мислех така,ама приятеля ми не мислеще така ,та се съгласих ,спокойно ще отмине

Според мен е нормално, момичето иска да запомни първата си брачна нощ Супер е според мен

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Истината е че секса не е най-важното в нашата връзка- наистина я обичам много! Но все пак да ви кажа от една страна се чуствам най-големия балък да се женя за жена която дори не съм виждал гола....
    И от друга аз както и всеки друг нормален мъж си имаме потребности - може 1 път месечно да е, пак ми стига. Без секс няма как да има сватба според мене...

А защо тя не иска преди брака?

А защо тя не иска преди брака?
    Защото е вярваща и в Библията пишело че секс не трябва да се прави преди да са се оженили младите.... представяте ли си какъв ъпсурд

Представям си само,че и бг рапът ти е повлиял,не друго.
    И за мен не е абсурдно,аз споделям вижданията й.
    А пак да попитам,поне тя на колко е ?

Представям си само,че и бг рапът ти е повлиял,не друго.
    И за мен не е абсурдно,аз споделям вижданията й.
    А пак да попитам,поне тя на колко е ?
    на 24 е. Е как ще споделяш вижданията й.... 10 години ше се усмихвате само и после като съм завързан няма да знам какво ме очаква там

Секс-наваксване,брат ми

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Секса не е само метод за разпускане и развратничене. Противно на разбиранията на твоята дама, секса сплотява двама души както думите никога не биха могли.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Секса не е само метод за разпускане и развратничене. Противно на разбиранията на твоята дама, секса сплотява двама души както думите никога не биха могли.
    Как ми се искаше това нещо тя да го знаеше.... тя си чете в Библията какво пишело и това си е.... там пише че секс преди сватбата не е богоугодно значи нямало да има и тва си е.... мене кучета ме яли....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защо да е ненормално?? Щом така е решила никой не може да я кара да прави нещо, което не иска ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Защо да е ненормално?? Щом така е решила никой не може да я кара да прави нещо, което не иска ..
    Никой не я кара да прави неща които не иска.... става въпрос че и на нея и се иска но заради библията категорично отказва....
    А и защо мъжа трябва да стои наказан толкова време?? Заради нещо написано някъде ли??????

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от computermaster
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Как ми се искаше това нещо тя да го знаеше.... тя си чете в Библията какво пишело и това си е.... там пише че секс преди сватбата не е богоугодно значи нямало да има и тва си е.... мене кучета ме яли....
    Май не стана много ясно от предния пост какво имам предивд. Връзката е на 2 части според мен. Едната е, това което ти имаш с нея и другата част е секса. За да има връзка и брак евнтуално, който да продължи, а не да е само няколко години, трябва и двете части от връзката да са наред. В момента разполагаш с половин връзка. Спри за момент да мислиш с долната глава и това колко искаш да правиш секс, и помисли с горната. Да се бракуваш с някой е нещо сериозно. Както казах разполагаш с половин връзка в момента а искаш да се жениш. Къде си тръгнал ти може би? Ако приятелката ти смята, че подпис с мастило, малко водни пръски с чемшир и чупенето на пита и чаши сплотява хората, то истински съжалявам за нея и тесногръдите и разбирания. За момент ако погледнеш секса в другата му светлина, именно като метод за сближаване между двама души, би стигнал до извода, че този брак или няма да потръгне или в началото няма да може да се траете(малък е шанса всичко да е ок според мен). Ако не се познавате интимно за какъв брак и деца говорим? Ами ако не си допаднете в леглото, не всеки с който си легнеш е подходящия ти партньор. Обаче си женен, и кво прайм ся? Ядем бадеми, щото секс няма да се прай...
    Ако някои неща в поста ми са прозвучали като нападки, не ги приемай така. Това е моята гледна точка просто. Надявам се да сте щастливи, аз да греша и всичко да потръгне.

Според мене е нормално и ненормално защото хем искате да сте заедно пък неможете до край да го имате това, защото това е последната стъпка в една ИСТИНСКА връзка, за да я затвърдите... Но това е нож с две устриета, което не искам мн мн да коментирам, щото мога да разгъвам лукуми ....

Заключение: Ако е истинска връзката СИ СТРУВА да се сбъдне, ако ти е през пильоко я зарезвай и тн /до колкото разбрах вашия случай е в първия вариант/

УСПЕХ И УВАЖИ КАКВО ИСКА ДАМАТА НЕ БЪДИ ЗЛОДЕЯ КОЙТО Я НАСИЛВА !!!!!

Според мен, стане ли дума за секс, няма нормално и ненормално. Има такова, което харесва на мен, и такова, което харесва на теб. Двете може да съвпадат, но може и да не съвпадат. В твоя случай вижданията ви не съвпадат и имаш два изхода от ситуацията: обясняваш й, че за теб това не е приемливо, и ако тя продължава да държи на своето, слагаш край на връзката ви или чакаш и действаш след сватбата.
    И двете решения ми се струват доста крайни обаче.
    Ти напълно сигурен ли си, че Библията е единственото нещо, което спира гаджето ти да прави секс с теб?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от computermaster
    Никой не я кара да прави неща които не иска.... става въпрос че и на нея и се иска но заради библията категорично отказва....
    бреей .. и от кога можеш да четеш мислите на хората и да казваш кой какво иска? Още по - малко да се опитваш да говориш от нейно име .. АКО ти е казала, че иска, но все пак се придържа към писаното тогава може и да съм в грешка, но във всички други случаи нямаш право да решаваш вместо нея какво иска и какво не ..
    А и защо мъжа трябва да стои наказан толкова време?? Заради нещо написано някъде ли??????
    .. нима се чувстваш наказан, че си с нея само, защото не правите секс? Не я ли обичаш? Не те ли прави щастлив по други начини освен този, който ти искаш?
    За теб Библията може да е "нещо написано някъде си", но за нея може да значи много след като е решила, че ще живее по този начин .. уважавай принципите й!!

Адски си прав човек - секса е половината връзка и няма ли я тази интимност не може да става въпрос за каквото и да било.... кажи ми само как да й го обясня това на дамата??? Като започна да й говоря така и тя въобще не ме слуша и си пее нейното - в библията така и така пишело.... и се въртя в някакъв омагьосан кръг

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Според мен, стане ли дума за секс, няма нормално и ненормално. Има такова, което харесва на мен, и такова, което харесва на теб. Двете може да съвпадат, но може и да не съвпадат. В твоя случай вижданията ви не съвпадат и имаш два изхода от ситуацията: обясняваш й, че за теб това не е приемливо, и ако тя продължава да държи на своето, слагаш край на връзката ви или чакаш и действаш след сватбата.
    И двете решения ми се струват доста крайни обаче.
    Ти напълно сигурен ли си, че Библията е единственото нещо, което спира гаджето ти да прави секс с теб?
    ДА - 100 пъти ми го е казвала.... Има голямо желание за секс с мене, НО чак след сватбата.... И причината е само и единствено във Библията!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Библията > you

Приеми го не можеш да я откажеш.Щом си избрал да си с нея,трябва да се съобразяваш и уважаваш.Последен шанс да изгладите различията си преди брака.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Библията > you

Приеми го не можеш да я откажеш.Щом си избрал да си с нея,трябва да се съобразяваш и уважаваш.Последен шанс да изгладите различията си преди брака.
    Ясно е че за нея Библията е повече от мене...
    Но не мога да се примиря с това разбираш ли... щом се сетя за този въпрос и откачам тотално

Разбирасе че секса не е определящо във връзката ни, но като минат 2-3-4 месеца и започна много да се усеща и да става тегава липсата на интимност.... започваш да си мислиш дали наистина те обича това момиче и дали не е всичко с идеята да се ожени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си