.

Виж резултатите на анкетата: "ЗА" или "ПРОТИВ" секса преди сватбата???

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

63 63,00%
  • ПРОТИВ

37 37,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Цитирай Първоначално написано от Amorrous
    Еми може да пише в Библията,че не е богоугодно,ама не го пише в десетте божи заповеди.Кажи и го това.Глупаво е нейното-Бог учи на любов към ближния,да не правиш лошо на другите,а другото са подробности...
    пп.Казваш,че тя е на 24,а ти искаш да се жениш за нея след 10 Тя ще е остаряла,бе
    ппп.А ти на колко си?
    Аз съм 2 години по-малък...
    Това за 10тте божи заповеди съм й го казвал....казвал съм й кои са основните неща на които те учи християнството.... не разбирате ли хора ТЯ СИ ГОВОРИ И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИЗСЛУШВА като стане въпрос за тази тема.... пее си като латерна и хич не я грее какво ще кажа аз....
    "Говори си каквото искаш, написано е в Библията ясно и точно, не можеш да ме убедиш...." - това са нейните думи

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе...я и направи един рег да я видим тя кво ше каже по-точно.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе...я и направи един рег да я видим тя кво ше каже по-точно.
    Е... какво да й направя... сърдита е до безкрайност в момента...

Аз ви казах основните неща които ми е говорила тя. С 2 думи - просто иска си секс след сватбата и никой и нищо не може да я спре...Ако почнеш да й говориш нещо тя почва да си пее че обичала бог и религията била над всички, така че каквото си е написано в Библията трябвало да се изпълнява - тя била християнка и е такива неща

Ще се радвам ако някой даде идея какво да й говоря ако въобще имам такава възможност... и дали изобщо ще има някакъв резултат??

Подкрепям едно от по-горните мнения: помоли я да се регистрира, за да видим какво ще каже по въпроса.

Град
    Ама след като ти,който я познаваш и казваш,че няма начин да размисли ,то ние които не я познаваме как да ти кажем безотказен метод?Мисля,че доста хора ти казаха едно и също,но с различни думи...Или приемаш или си тръгваш,средно положение няма.А ако примерно решиш да приемеш възгледите и...мъжкото в теб рано или късно ще натделее и ще се стигне до изневяра,да не ми е името Даяна.Когато не намираш това,което искаш в половинката си,тогава го търсиш в други и рано или късно любовта отминава.
    Просто си помисли какъв би бил живота ти ако приемеш да се ожениш за нея и ако я оставиш.Не мисля,че на 22 години ти е време за такива неща,но все пак ти си решаваш.
    Между другото...нейните родители на какво мнение са?Говорили ли са ти някога за това,че ако искаш да спиш с нея трябва да е след брака?Или ...въобще как се държат спрямо теб?

Ние с нея водихме този разговор за секса преди 4-5 дена и тя се беше съгласила с моята гледна точка да има и секс.... Много се радвах не че ще стане моята ами просто връзката ни ще бъде на всички възможни нива. И дойде вчерашния ден в който случайно ми звъни и ми казва какво СИ БИЛА РЕШИЛА....че секс нямало да прави преди сватбата и казала на майка си за това си решение и тя я подкрепяла щото и тя била вярваща и аз избеснях и така...

Човек, остави друг да я отвори след 15 години, ще му е нужно обаче не само мъжко достойнство но може би и помощни средства, тирбушон може би ще помогне....

Само си пропиляваш времето в нерви, остави я да си гледа кефа ако изобщо това може да бъде кеф...

Цитирай Първоначално написано от computermaster
    Ние с нея водихме този разговор за секса преди 4-5 дена и тя се беше съгласила с моята гледна точка да има и секс.... Много се радвах не че ще стане моята ами просто връзката ни ще бъде на всички възможни нива. И дойде вчерашния ден в който случайно ми звъни и ми казва какво СИ БИЛА РЕШИЛА....че секс нямало да прави преди сватбата и казала на майка си за това си решение и тя я подкрепяла щото и тя била вярваща и аз избеснях и така...
    Аве момче твойта иска пръстен и бяла рокля, иска да изпълни всички традиций по сватбата.Явно е от момиченцата,които от малки си мечтаят да се видят булка и да бъдат домакини с деца и т,н. Ти ако не си готов за семейство и т,н нещата може и да не се получат с вас за съжаление.Секса е само оправдание според мен .Това ти е проблема давам ти 100 процентова гаранция.Ако искаш да я направиш щастлива пръстени и рокля,ако не рано или късно ще се разделите със или без секс.
    sleda ot lubovta

computermaster приятелата ти не е набожна ами е абсолютна сектантка, зарежи я и си живей живота докато си млад а нея я остави да си е целомъдрена за цял живот..... амин.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    За ... Това само малоумните май го спазват ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Майка ми и баща ми са ходили 4 години преди да се оженят, оженили са се девствени и са заедно вече 34 години....

Защо обаче ще чакате 10 години за брак, като тя е на 24, а и ти предполагам не си на 15?

Сегаааааа по другите теми. Аз не съм силно религиозна, защото в крайна сметка живея в грях. Да не говорим, че изобщо църковен брак не ща и пред Господ все ще си живея в грях, ако ще 10 пъти да мина през гражданското. Но си имам свои предразсъдъци относно секса. И винаги съм искала да е след сватбата, с мъж, който обичам и ме обича, първи сме си и последни...за сега чат-пат вървя по плана, но все още не съм омъжена и няма изгледи това да се промени скоро. Но в душата си съм венчана за моя мъж, защото правейки секс с него, не изпитвам никакви греховни чувства и мисли, а знам, че правя най-правилното нещо на света. Сливането на телата и душите ни, любовта ни...това ни прави семейство пред самите нас. Аз съм негова жена и той е мой мъж и никакви песнопения на попа или подпис няма да направят връзката по-силна,а просто ще я оповестят пред останалите хора. Да не говорим, че чисто юридически бракът е само и единствено договор...Той не дава нищо повече освен права и задължения. Той не гарантира обич, грижа, съпричастност, нежност, топлота, хубав секс.
    Ще оборя писалите по-горе, но сексът не е дори 5% от връзката. Секс може да правиш и без да имаш каквато и да е връзка. Той просто е солта в манджата. И без нея ще се нахраниш, но няма да ти е вкусно. Когато го има и е на ниво, не му отдаваш значение. Това са просто хубави минути, прекарани заедно. Връзката, партньорството се градят не около секса, а около това, което е извън него. Смело мога да твърдя, че откакто живеем заедно не правим повече секс от преди, но имаме в пъти по-здрава връзка. Ежедневието може да разруши или да съгради тази свързаност. Мога да не правя секс със седмици, но без мила дума, без да се разбираме, без целувката за лека нощ и за добро утро вече не мога. Обсъждането на менюто, на почивката ни, на покупките, на бюджета...банални неща, които в крайна сметка показват дали наистина си пасваме или не.

50 на 50 съм. Без секс може, но със секс е по-хубаво. А иначе или се жени, или я остави...друг вариант май няма.

21 век, при всичката деморализация, която цари наоколо, секс след брака звучи не само абсурдно, но и като тотална загуба на време.
    Религиозната страна я пропускам тотално, защото религията няма абсолютно нищо общо с половия живот на един човек и не би трябвало да има. Като цяло религията не би трябвало да налага изкривени разбирания за битие. Най-вече, когато НЕ МОГАТ да бъдат упражнявани в едно съвременно общество, което има претенции за ясно съзнание.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Все още ли има такива хора ?
    Иначе - От една страна е нормално,от друга - НЕ..
    Но всеки сам за себе си решава,но и на мен това ми се
    струва като абсурдно нещо и загуба на време...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от henrietta
    ...Религиозната страна я пропускам тотално, защото религията няма абсолютно нищо общо с половия живот на един човек и не би трябвало да има...
    Ех колко пъти съм й го повтарял и под какви ли не форми.... като не разбира -просто не разбира

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    В крайна сметка тя обича ли те?? Ако те обича ти трябва да си най важен,библията да си ти!Или както е вярвяща,библията трябва да е на второ място.Не знам за какви бракове и деца мислите...Ти какъв живот ще живееш с нея,имаш глава и на раменете,използвай я докато е време..

Град
    И кво правим ся като не разбира девойката?

Цитирай Първоначално написано от 7227
    В крайна сметка тя обича ли те?? Ако те обича ти трябва да си най важен,библията да си ти!Или както е вярвяща,библията трябва да е на второ място.Не знам за какви бракове и деца мислите...Ти какъв живот ще живееш с нея,имаш глава и на раменете,използвай я докато е време..
    И тези неща съм й казвал, отговора й беше че библията и вярата е над всичко и всички! Обичала била Господ повече от всичко друго и нямало да се промени...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    От колко време сте заедно?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Няколко месеца

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    За!Не живеем в 17 век нали?
    Еми не живеем в 17ти век, но мене явно искат да ме върнат там
    Много я обичам девойката и не мога да я оставя просто така...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ще оборя писалите по-горе, но сексът не е дори 5% от връзката. Секс може да правиш и без да имаш каквато и да е връзка. Той просто е солта в манджата. И без нея ще се нахраниш, но няма да ти е вкусно. Когато го има и е на ниво, не му отдаваш значение. Това са просто хубави минути, прекарани заедно. Връзката, партньорството се градят не около секса, а около това, което е извън него. Смело мога да твърдя, че откакто живеем заедно не правим повече секс от преди, но имаме в пъти по-здрава връзка. Ежедневието може да разруши или да съгради тази свързаност. Мога да не правя секс със седмици, но без мила дума, без да се разбираме, без целувката за лека нощ и за добро утро вече не мога. Обсъждането на менюто, на почивката ни, на покупките, на бюджета...банални неща, които в крайна сметка показват дали наистина си пасваме или не.
    .. толкова добре написаноо!!! \/

Супер фен Аватара на Passi0n
    еми честито

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    Ако не бяха шибаните религии, света щеше да е много по хубаво място за живеене
    ....
    Напълно те подкрепям!!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от computermaster
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Няколко месеца
    Как изобщо мислиш да се жениш за нея? Като обича само Господ,както по-горе си писал да отиде в храм да става монахиня ! След като сте от няколко месеца заедно и поне целували ли сте се?Как мислите за семеен живот след като няма секс?Ако не си допаднете в секса какво ще правите?Ще си изневерявате ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си