- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казвали ли са ви някога "Без секс преди сватбата!"
Не й говори за секс. С времето може да реши друго...в крайна сметка тялото си иска своето, а когато има край себе си изкушение, човек най-вероятно му се поддава. Не по религиозни причини и аз не исках секс в началото на връзката ни. 18 месеца откарахме без секс и не беше лошо. В един момент знаех, че е той моя човек, исках да му се отдам напълно и загърбих желанието си за още по-голямо отлагане. Намеци и проблеми от половинката не съм имала и това ме склони да го направя. Бих изчакала месец-2-3 и бих повдигнала пак въпроса, но не с нападателното - "твоите религии ти пълнят главата с глупости", а с нещо като..."знам, че сме един за друг. В моето сърце ние сме семейство, защото се обичаме...и така нататък. А иначе колкото по-голямо е момичето, толкова повече се бои да се раздели с девствеността си. Подбира много по-внимателно, защото знае, че е странно да е на 20+ и да не е правила секс. Бои се от реакцията на мъжа. Може би религията й е оправдание, че не е правила секс до сега, но не тя да е причината.
Абсолютно.Първоначално написано от DarkTemplar
Така, твоята примерна християнка забравя да вземе нещо важно предвид. Този "закон" е важал за МОМИЧЕТАТА, които са се женели далеч по-млади от нея, за доста по-големи мъже, които обаче не са подлежали на същия закон. Хитро, а?![]()
Второ... Сексът е страшно важна част от една връзка. И какво ще стане, ако след като се ожените, откриете, че грам, ама ГРАМ не си пасвате в леглото.
Моля тук защитниците на тая ГИГАНТСКА глупост на мацката да не ми излизат с номера: "Ако се обичат, ще си паснат" или "Всичко се учи и синхронизира". Такова нещо н-я-м-а!
Оставяй я, наистина. Тая мацка има сериозен проблем и не е работа да го разрешаваш.
Нейната теория по тоя въпрос е че нямало как да не си паснеме в секса.... Всеки мъж си пасвал с една жена щом се обичали....Първоначално написано от PinkPan7her
Ако двама души се обичат, те са склонни да правят компромиси, за да е щастлив партньора. Но това не значи множество оргазми непременно. Някои хора са си по-сексуални от други, възбуждат се от различни неща...абе трябва да се прави кръгче с колата, преди да я купиш. Ние си бяхме абсолютно девствени и първите пъти бяха мега кошмар. Но с времето опознахме себе си и другия, споделяхме си какво и как ни харесва, намерихме си нашия начин. С компромис, тренировки и търпение.
Някои хора анатомически не могат да си паснат. Огромен пенис и много малко и тясно влагалище....или още по-лошото - обратното. Сексът няма как да е приятен и удовлетворяващ.
Ей това е! За първи (или втори) път съм съгласна с кремчето.Първоначално написано от krem4et0
Има начини да не си паснете - ще правите компромиси, ама докога?
Не съм на 12 ,че за да го казвам ..
Стар прфил.. bEbEnCEtY1
20 03 2010 {h}
И аз почвам така никъв секс преди сватбата![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
[quote="PinkPan7her"]Много добър пример даваш,наистинаПървоначално написано от krem4et0
Никой няма да си купи кола,преди да я изпробва..така е и с брака...
Аз съм за секса преди свадбата. На 14 съм, правила съм секс имам приятел и сичко е ок![]()
Не подкрепям тия глупости (поне за мен) за никакъв секс преди брака.Хора,човекът явно не се кефи на нейното решение,обаче не я насилва.Евала,аз,нищо че съм женско,не бих изтърпяла.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Язък за хубавия сериал,как може толкова неграмотен човек да го гледа?!Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Питай я... защо? Аз лично не. Ако се ожените и се окаже, че между краката и стърчи нещо? Може и да е тотално дърво в леглото или пък да е широка като всепоглъщаща бездна, а пък ти да си с не достатъчно голям уй. Кво прайм тогава? След 2-3 години -> любовница си намираш или тя ибач.... после разводи, глупости, разделяте децата.... Баче, тая те врътка много злобно и има причина. Трябва да я разбереш. Искай точно конкретка причина, поради която иска първо сватба, след това брадва. Наистина трябва да си мръднал за да я чакаш... аз лично не бих, но това си е твой избор.Първоначално написано от computermaster
Temet Nosce
벨야카
Момичетата в днешно време,който издържат до сватбата са 1 на 100 да не кажа и по-големи числа...
umri харесваш ми как мислишПървоначално написано от umri
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Прочетох темата и видях същината на проблема, който не беше споменал в първия пост.
Първо ми кажи каква религия изповядва точно? Християнство, но към кои спада? Православни, католици, протестанти (които включват доста разновидности), крайна пуританка ли е... винаги има възможност и към някоя секта да е, например мормони или свидетели на яхова. Кажи ми коя е, за да знам горе-долу на какво е научена. Не съм теолог, но по стечение на обстоятелствата съм доста запознат с вярванията и мога да ти обясня за какво става въпрос.
Силно вярващите хора не могат да бъдат разубедени с думи. Явно семейството и е консервативно и щом се е опазила до 24 годишна възраст, значи трудно би я убедил с думи. Единственият начин да я примамиш е да НЕ и говориш за това, защото ще породиш само напрежение. Само с целуване докосвания, положителни емоции. Винаги, когато е във висока точка и се смее и забавлява започвай да я целуваш и леко да я хващаш за баджачето, от там барай навсякъде. Така няколко пъти и може и да мине номера. С думи нищо няма да стане... Ако те отблъсне, се дръпни и кажи да,да разбирам и леко се правиш на разсърден, но без да го повдигаш на въпрос. Няколко пъти така и е твоя, но трябва да го изиграеш много добре. Лошото е, че като си девствен и ще ти е трудно да приложиш метода и да имаш усета. Този метод го прави само, ако си сигурен, че после няма да се чувстваш виновен.
Ако ти не си вярващ, а тя е, след време има вероятност да възникнат много проблеми. Винаги ще се опитва да те убеди във вярването си, защото за нея това е абсолютната истина и хората, които не споделят вярването и са "сляпи".
Виж още много мога да изпиша, но не искам да ставам тирадичен.
Извод: Хората, които споделят еднакви интереси си допадат, а тези, които имат различни възгледи за живота, като цяло, след време си омръзват, охладняват.
Решението е изцяло твое. Ти си господар на съдбата си и носиш последствията за всичко, което се случва с живота ти.
edit: Princessani И аз си харесвам начина на мислене.и за теб бейби
![]()
Temet Nosce
벨야카
подкрепям, подкрепямПървоначално написано от TheBeliever
секс преди брака не значи че си на 25 години примерно срещаш някого и го държиш на сухо, защото не сте женени. примерно при вярващите турци, защото те май са от малкото спазващи го... момичето и момчето се познават от по-ранна възраст да кажем 16-17 години и се чака докато завършат училище, преди това ги сгодяват и като завършат училище могат да ги оженят и да правят колкото секс искат
Първоначално написано от umri
Защо трябва да спи с нея след като няма гаранция, че няма да я остави след това и момичето ще е съсипано, че вече не е девствена (явно това наистина е прекалино важно за нея)
а автора като не издържаш без секс ами остави я, ако пък толкова вного я обичаш ожени се за нея!
моето лично мнение е, че това да правиш секс преди сватбата не те прави лош човек. ако убиеш някого или крадеш и изобщо живееш, за да нараняваш хората, това не е ли по-лошо. аз също съм силно вярваща, но не мисля, че секса преди сватбата е нещо мръсно и грешно. в него няма нищо лошо. точно, защото съм вярваща гледам да се държа добре с хората и да им помагам, а не да изпълнявам написаното в Библията. в крайна сметка всеки си има различни възгледи и решава сам за себе си!
umri,
евала за всичко, което написа!
Според мен е по-вероятно да е от някоя секта.
Вече в България какво ли няма.
Имах една съученичка, която е от Евангелска Петдесятна църква.
Още от както се запонахме (това беше преди 5 години) твърдеше, че никога няма да прави секс преди сватбата. Дори първо си мислих, че не говори сериозно, но разбрах, че цялоти й семейство е от тази църква. Казваше, че така са я възпитали и нищо няма да промени решението й. Най-малкото някое си момче.
Друг случай... просто ми става мъчно като се сетя...
Една приятелка, с която бяхме като сестри.. още от малки, приятелски семейства... влезе в секта точно заради момче.
Вместо той да се откаже... тя реши да се промени заради него.
Дори ми беше обещала, че всичко ще си е като преди, но... нищо не беше като преди. Тя се превърна в нов човек.
Промени начинът си на държание, започна да ходи всеки път когато трябва, наложиха й същото мнение за секса преди сватбата, отказа се от това да кандидатства в някой друг град..
И сега нито е с това момче, нито ми изглежда щастлива, всеки ден я виждам сама да се разхожда.
Друг случай... леля ми и чичо ми се разведаха след колко години съвместен живот. И пак заради ЕПЦ.
Единият искаше да има поне една икона в къщата си, а другият не даваше, защото никой не можел да рисува Исус... да му предава някакъв образ. В Библията това, онова..
Малко се отклоних, но исках да ти кажа, че щом религиозните ви възгледи не съвпадат... ще е наистина трудно.
Такива връзки за мен са невъзможни.
И ако въпросното момиче действителност е от някоя секта... едва ли ще успееш да промениш мисленето й.
Освен ако не искаш да промениш себе си заради нея, ако я обичаш.
Но за мен това може да го направи единствено и само човек със слаба психика... всеки сам си избира.
Успех!
Специално за Евангелските църкви мога да кажа, че не са секти. Натурални протестантски църкви, в които няма нищо лошо, нито нещо, което да е извън моралните норми. Лошото обаче е, че има хора, които буквално са глупави и не могат да разберат истинския смисъл на църквите, вярването и християнството, като цяло. Това ги прави странни, плашещи другите хора. Например това за иконата. Това, че евангелските църкви не вярват, че една икона може да ги спаси, не означава, че трябва да бягат като от чума от иконите и да не ги искат в къщите си. Все пак това изобразява единственият Бог, в когото вярват... Чули, недочули, че иконите не могат да ги спасят и дай сега да правим скандали и разводи, задето мъжо не ще да маане тези дяволщини от къщата. Точно тези подробности и тази плиткост на умовете на някои хора кара обществото да смята протестантите за секта, от която всеки трябва да се пази. Истината обаче е, че от евангелист, протестант, баптист е много по-малка вероятността да видиш зло, отколкото от обикновен атеист, каквото е по-голямата част от населението на държавата ни.
Християнството има много разновидности. Няма голямо значение дали си католик, православен или вид протестант. Важното е как си разбрал нещата за себе си и по какъв начин им позволяваш да подобрят живота ти към по-добро.
В България протестантите се смятат за секти, но в държави, като Великобритания и особено САЩ, това е нормална вяра. За тях сектантите са православните например.
whysosad Твоята съученичка, която е решила да остане девствена... това си е неин избор и щом така е решила не трябва да изглежда в ничии очи странна. Щом това я прави щастлива - нека бъде така. Кой прави нещо, което ще го накара да бъде нещастен?
Temet Nosce
벨야카
За разбира се
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Малко офф: Предполагам, че му е през центъра на гащите какво мисля за него, ама Умри супер много ми се издигна в очите с последните 2-3 поста.![]()