.

Виж резултатите на анкетата: "ЗА" или "ПРОТИВ" секса преди сватбата???

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

63 63,00%
  • ПРОТИВ

37 37,00%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108
    Да в Библията пише, че трябва да уставим удоволствието като секса след сватбата. Аз също мисля дъ се пазя чиста до тогава дано да издържа. После ще съм много горда от себе си. Сега съм едва на 13 и половина, но просто съм от християнско семейство. Напълно нормално и похвално е държанието и въздържанието на момичето. Трябва да се гордееш, че си си намерил такава жена, а не да я обсъждаш по форумите. Вяярата си е вяра. Право е момичето няма да я пипаш преди сватбата.

Голям фен Аватара на purple00
    Цитирай Първоначално написано от xrusinka
    Според мен е нормално, момичето иска да запомни първата си брачна нощ Супер е според мен
    и според мен и ако наистина я обичаш ще чакаш

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от purple00
    Цитирай Първоначално написано от xrusinka
    Според мен е нормално, момичето иска да запомни първата си брачна нощ Супер е според мен
    и според мен и ако наистина я обичаш ще чакаш
    Да бе да.И да я обича какво?! Да стой на сухо няколко години или да се преебе и да се ожени сега за нея? Човека си има нужди.Едно е да я чака няколко месеца,друго докато се оженят.
    Шофирай разумно - стигни жив!

umri, кефиш ме, човек. Успя да ме накараш да се размисля по теми, за които никога досега не съм се и сещала. Благодаря.

За!

За, защото може да не ти харесва секса с нея след сватбата и да съжаляваш... Пък и ако не сте си говорили... може да не е съгласна на много неща или да има проблеми...

Ходите от няколко месеца и мислите за брак и деца,а дори секс не сте правили?! То затова е такъв процента на разводите..

Колкото и да я обичаш-бягай далече!Спести си проблемите,нервите,разправ иите,времето и тн.Поживей си!Сега си млад.След години сам ще си се смееш ако прочетеш тая тема.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    umri, кефиш ме, човек. Успя да ме накараш да се размисля по теми, за които никога досега не съм се и сещала. Благодаря.
    Например?

Надявам се да съм породил мисълта, че не трябва да отхвърляме хората с различни мирогледи и да ги категоризираме. Трябва да се поставяме на тяхно място и да се опитаме да погледнем през очите им и да видим света от тяхната гледна точка. Да си представим какви са били евентуалните обстоятелства, които са ги накарали да вземат определени решения за животите си и каква е логиката за тях. Това говори за широкоскроеността ни. Който с лека ръка отхвърля, обижда и осъжда на воля... обикновено греши и е посредствен идиот от изпростялото съвременно общество. Винаги съм бил на мнение, че социалната и емоционалната интелигентност са ключът към просперитета.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си