- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казвали ли са ви някога "Без секс преди сватбата!"
Да в Библията пише, че трябва да уставим удоволствието като секса след сватбата. Аз също мисля дъ се пазя чиста до тогава дано да издържа. После ще съм много горда от себе си. Сега съм едва на 13 и половина, но просто съм от християнско семейство. Напълно нормално и похвално е държанието и въздържанието на момичето. Трябва да се гордееш, че си си намерил такава жена, а не да я обсъждаш по форумите. Вяярата си е вяра. Право е момичето няма да я пипаш преди сватбата.![]()
и според мен и ако наистина я обичаш ще чакашПървоначално написано от xrusinka
![]()
Да бе да.И да я обича какво?! Да стой на сухо няколко години или да се преебе и да се ожени сега за нея? Човека си има нужди.Едно е да я чака няколко месеца,друго докато се оженят.Първоначално написано от purple00
Шофирай разумно - стигни жив!
umri, кефиш ме, човек. Успя да ме накараш да се размисля по теми, за които никога досега не съм се и сещала. Благодаря.![]()
За, защото може да не ти харесва секса с нея след сватбата и да съжаляваш... Пък и ако не сте си говорили... може да не е съгласна на много неща или да има проблеми...
Ходите от няколко месеца и мислите за брак и деца,а дори секс не сте правили?!То затова е такъв процента на разводите..
Колкото и да я обичаш-бягай далече!Спести си проблемите,нервите,разправ иите,времето и тн.Поживей си!Сега си млад.След години сам ще си се смееш ако прочетеш тая тема.![]()
Например?Първоначално написано от Qnkishhh
Надявам се да съм породил мисълта, че не трябва да отхвърляме хората с различни мирогледи и да ги категоризираме. Трябва да се поставяме на тяхно място и да се опитаме да погледнем през очите им и да видим света от тяхната гледна точка. Да си представим какви са били евентуалните обстоятелства, които са ги накарали да вземат определени решения за животите си и каква е логиката за тях. Това говори за широкоскроеността ни. Който с лека ръка отхвърля, обижда и осъжда на воля... обикновено греши и е посредствен идиот от изпростялото съвременно общество. Винаги съм бил на мнение, че социалната и емоционалната интелигентност са ключът към просперитета.
Temet Nosce
벨야카