- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- ~*~..:: Продавам ръчно изработени бижута ::.. ~*~
Тези пеперудки са висящи , въпреки че на снимките изглеждат като лепени![]()
![]()
Здравей, ще искам един чифт от убиците Черешки където са на 19 страница и другите убици където са на 9 страница със синичките личица и герданчето където са комплект Емо.Също и на 24 страница тези розовите убици с цветчета. Можеш ли да ми кажеш колко ще ми излезе всичко с доставката![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Пиша ти ЛС да се разберем![]()
А за подаръка още 1 герданче Елмо
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Това ми Избоде Очите ..по нататък може да си взема , но сега събирам пари.. БравоПървоначално написано от mecheeeee
![]()
здравей мила само да те питам останаха ли ти герданчета с донъти но РОЗОВИ много ме кефят и колко струват прекрасно ги правиш от глина нали![]()
![]()
![]()
ПРЕКРАСНИ САААААААААА .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам готови донъти , но ако искаш не е проблем да ти направя нов
Пиши ми на ЛС какъв точно да е ... а цената му е 4лв .![]()
Ново двулицево герданче с овца
![]()
Страхотни са особено тези герданчета ама има такива в Бижуленд на много по-ниски цени. А пък тези гривничи по 4лвНаправих си много по многообразни едва за 1,00 лв. Не се обиждай! Много са хубави,но ако искаш повече да ти ги купуват свали цените. Това е моето мнение!
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
да ама се пак ги изработва с много труд и ги няма същите в бижуленд
lili12 В Русе например няма такъв магазин и няма как да знам какво има там .. но като са по 1лв. мислиш ли , че ще са ръчно направени ... ?
А цената мисля, че е съвсем нормалнa , понеже съм виждала (не точно същите , но подобни) по тарабите на морето на двойни цени![]()
И не че нещо , но ако имах проблем с продажбите вече щях да съм намалила цената или нямаше да ги правя вече
Христос Воскресе!
![]()
Примерни герданчета :![]()
![]()
Здравей! Невероятни неща!
Мисля да си поръчам нещо в скоро време, но първо искам да попитам дали правиш пръстени и дали случайно би могла да сътвориш нещо такова?
http://thirdratedstar.deviantart.com...set=0#/d35ibks
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Пръстенчета за сега не правя)
Ще ти пиша на лично относно гривничката :]
Имам нови 2 чифта от тези :
![]()
![]()
^ Вече 1 чифт![]()
Първоначално написано от xoxodessitoo
http://www.prikachi.com/images/54/3302054k.jpg
![]()
хей! само да те питам може ли да пращаш по пощата? аз ще ти пратя парите и като ги получиш ти ще го изпратиш тва което го искамщото и преди съм ти писала ама с Еконт не мога да се оправям
не знам къде има и т.н.
![]()
Искам да попитам за онези герданчета пъзелчета,дето са по четири на 7 сраница,каква е цената и дали имаш в наличност или ще може ли да ги направиш отново?Невероятни са!
![]()
greendaygirl Не изпращам по пощата , а само по еконт .. на ЛС ще ти обясня как става получаването и плащането
vers МерсииЦената на гривничката е 18лв. ( ако ще искаш ми кажи по-отрано , понеже тази е продадена , а ще ми трябват няколко дни докато я направя ... )
SparkleKitty Цената на едно герданче е 4лв. Ако са 4 броя ще струват 16лв. и ще можеш да си избереш 1 бижу подарък ( понеже на всеки 4 бр. - правя пето подарък)