- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- ~*~..:: Продавам ръчно изработени бижута ::.. ~*~
oo мерси многоо![]()
![]()
ето още някои неща![]()
![]()
Олее, страхотни са, много си добра.
![]()
Каза, че правиш с глина, нали? А тая глина откъде се взима и как по-точно се прави в желаната форма. Ако искаш пиши на лично да не пълним темата.![]()
Цената на тези герданчета и обеците е по 3 лв бр.
Утре ще кача още![]()
![]()
пиши ми лично за тези неща и за чантата. чакам)
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Харесах си no war make love i tova s notite . колко струват герданчетата?.. че съм малко кьорава![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
^пиша лично![]()
Нови нещаа![]()
ии понеже много хора ме питаха какво е останало ... ето
http://prikachi.com/images/324/2495324N.jpg обиците
http://prikachi.com/images/325/2495325q.jpg герданчетата
Вече пращам САМО по Еконт !! Има 2 варианта:
1.Стандартна пратка - 5-6 лв. до адрес . До 1 ден е при вас , а вие плащате на куриера.
2. С пощенска услуга (по Еконт ... този вариант е възможен , защото пратката е по-лека от 1кг. :] ) - излиза 2,50 лв ...
Важи само за градовете , в които има офис на Еконт ... защото ще трябва от там да си получите пратката !!!
(( Желателно е за я вземете до 3 дни след пристигането й в офиса ... защото след това се надчисляват лихви , които са по 4-5лв. на ден ))
Ако има въпроси относно изпращането/получаването/плащането - питайте)
Продадени са : обиците и герданчето - черешки ..... както и герданчетата : лилав сладолед и синьо кексче![]()
Не е ... пиши на лично , ако го искашПървоначално написано от BabySun
![]()
Всичко е страшно яко!! Скоро ще ми дупчат ушите и непременно трябва да си взема нещо от твоите творения. Наистина си много талантлива!![]()
Нещата са много яки, поръчвайте - няма да съжалявате!! \/
Fall down seven times..
Stand up eight.
леле много са сладкибраво!
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Защото става много бавно ... има мноооого за писане (отнема много време) ... а цената е дори по-висока от тази с Еконт ( с пощенска услуга) ...... мисля,че така е по-добре за всичкиПървоначално написано от shadows92
![]()
Дано да не нахалствам...от къде намираш тези материали и мъниста понеже и аз си търся : )(ако ти е удобно отговори на лично с. ) и аз съм от Русе и ако реша да си закупя нещо как трябва да стане ?
Намалила съм цената на някои от бижутатаНовите цени са отбелязани на самите снимки с розов цвят
![]()
Обиците сладоледи ( на клечка и фунийка) ... както и герданчетата дъга и розова звезда са продадени !![]()
... ако някой иска може и зодийки да направя![]()
![]()
Леле наистина правиш страхотни неща.. Аз живея близо до русе.. Може ли да ми кажеш от къде вземаш матеряли.. Пиши в скайп - raqtaaa..
(двете точки в края на името са част от него... )
Моля те намери ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имамм еднооо достааа сложнооо желаниеОбаче мога да попитам дали би могла да го нпаравиш .. начи ето това http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8334012_n.jpg от там с каквото ги правиш .. глина или каквото е
обаче на мястото на бест и френд да пише леда и руби
ох разбра ли ме ?
![]()
да , ще мога да ти направяПървоначално написано от LeDa
пиша на лично
![]()